IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
important
topics & links
Head
boys & girls

Chloe
Gryffindor
Fred
Gryffindor
Alison
Slytherin
Leo
Slytherin
Camilla
Ravenclaw
Cid
Ravenclaw
Olivia
Hufflepuff
Nathan
Hufflepuff
house
points
30 points
0 points
-10 points
50 points
Credits
& Sister sites


Wil je buttons ruilen? Stuur dan een PM met jou button en de link van je forum naar Nyx. Jou button zal tussen onze buttons komen te staan met een link naar jou site. In ruil hiervoor verwachten wij ook dat onze button op jou site komt te staan.
---------------
Expecto Patronum staat onder leiding van het team, de layout is gemaakt door Nyx Xiaoyu. Harry Potter zelf behoort toe aan J.K Rowling. Karakters en dergelijke dienen niet zonder toestemming gebruikt te worden. Alle afbeeldingen die gebruikt zijn op dit forum behoren toe aan hun rechtmatige eigenaren. De punten tellers komen van Savage Themes op tumblr.

Nieuw onderwerp plaatsenReageren Deel|

'Home'work

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
avatar
HufflepuffHufflepuff

Aantal berichten : 32
IC posts : 10

Hogwarts ID
Schooljaar: First year
Leeftijd: 12 years
Partner: None

BerichtOnderwerp: 'Home'work wo jan 04, 2017 12:51 pm

Ook al was ze hier niet voor haar plezier, toch kon Iris daar nog blij om zijn. Ze was eigenlijk meestal wel goedgezind, of het nu midden in de nacht was of middag - of ze nu buiten een spelletje aan het spelen was of binnen midden in een les zat. Hoewel, ze moest toegeven dat ze niet elk vak even graag deed. Het kleine meisje ging zitten aan een tafel waar nog enkele eerste- en tweedejaarsstudenten zaten en zette haar spullen klaar. Een inktpotje, een veer om mee te schrijven, en de rol perkament waarop haar huiswerk geschreven stond. Het was voor Astronomy, een vak waar ze nu niet bepaald goed in was - ook al vond ze het niet bijzonder saai. De meeste vakken hier waren niet bijzonder saai, met al die magie. Iris was zo blij dat ze een tovenaar was, en geen saaie mens. Stel je voor, dat je geen toverstok bij had om dingen mee te doen. Hoe zagen zij in het donker zonder Lumos? Ongeloofelijk, en bijzonder intrigerend. Fronsend staarde Iris naar haar blad, proberend om te zien wat ze eigenlijk moest doen. Misschien had ze beter moeten opletten toen de leraar het had uitgelegd, maar ze was wat afgeleid geweest door het een of het ander, al kon ze zich zelfs niet meer herinneren wat.

+Wiske Duquesne
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
'Home'work
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag reacties plaatsen in dit subforum
 :: In game :: Hogwarts :: library-
Nieuw onderwerp plaatsenReagerenGa naar: