IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
important
topics & links
Head
boys & girls

Chloe
Gryffindor
Fred
Gryffindor
Alison
Slytherin
Leo
Slytherin
Camilla
Ravenclaw
Cid
Ravenclaw
Olivia
Hufflepuff
Nathan
Hufflepuff
house
points
30 points
0 points
-10 points
50 points
Credits
& Sister sites


Wil je buttons ruilen? Stuur dan een PM met jou button en de link van je forum naar Nyx. Jou button zal tussen onze buttons komen te staan met een link naar jou site. In ruil hiervoor verwachten wij ook dat onze button op jou site komt te staan.
---------------
Expecto Patronum staat onder leiding van het team, de layout is gemaakt door Nyx Xiaoyu. Harry Potter zelf behoort toe aan J.K Rowling. Karakters en dergelijke dienen niet zonder toestemming gebruikt te worden. Alle afbeeldingen die gebruikt zijn op dit forum behoren toe aan hun rechtmatige eigenaren. De punten tellers komen van Savage Themes op tumblr.

Nieuw onderwerp plaatsenReageren Deel|

Romeo Haris

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
avatar
SlytherinSlytherin

Aantal berichten : 402
IC posts : 187

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 17
Partner: bad idea

BerichtOnderwerp: Romeo Haris di sep 13, 2016 11:52 pm
Romeo Haris

Bad to the bone


character basics

NAME: Romeo Haris
MEANING: A prince who captures hearts with the (fake) beauty of his soul, and melts hearts with his enchanting face. A heavenly creature who touches and delights every inch of your earthly form and spirit.
HOUSE: Slytherin
BLOOD STATUS: Halfblood
PET: Scratch, grijze Noorse boskat
WAND: Holly / Dragon heartstring / 9.5 inch / slightly yielding
GENDER: Man
PRONOUNS: Hij/Zijn
AGE: 17
BIRTHDAY: 9 september
SEXUAL ORIENTATION: Hetero


appearance

FACECLAIM: Alexander James II
HEIGHT: 1m84
WEIGHT: 80kg
BUILD: Fit
HAIR COLOR: Donkerbruin
EYE COLOR: Amber / Lichtbruin
TATTOOS: Dude...
PIERCINGS: Nope
DISTINGUISHING FEATURES: Kaaklijn / Ogen / Tattoos
BEST FEATURE: Ogen
DEMEANOR: Sociaal / Vriendelijk


personality

GOOD TRAITS: Charmant (fake) / Sociaal / Meegaand (fake) / Vriendelijk (fake)
BAD TRAITS: Manipulatief / Controlefreak / Egoïstisch / Agressief
LIKES: Mensen hun grenzen opzoeken en breken / Regen / Controle hebben over situaties / Scratch
DISLIKES: Sneeuw / Opgesloten zitten / Onverwachte bewegingen en/of aanrakingen  
IN DEPTH: Romeo is een perfecte leugenaar. Een skill die hij zichzelf heeft aangeleerd. Hoe beter hij kan liegen, hoe meer controle hij krijgt over situaties, iets wat in het leven van deze knul centraal staat. Eigenlijk is hij dus echt niet te vertrouwen, al zal het heel lang duren voor je daar achter komt. Aan de buitenkant is hij de charmante, sociale knul waar heel wat mensen graag mee in contact komen. In de realiteit is dit gewoon allemaal manipulatief gedrag. Hij heeft zichzelf hier telkens maar beter in gemaakt, en zijn imago is dus bijna naadloos en ondoordringbaar.

Al bij al zal hij er alles aan doen om elke persoon die hij toe laat in zijn vriendengroep voor zijn eigen belangen in te zetten. Als je eenmaal door hem benaderd bent, is er eigenlijk geen ontkomen meer aan. Romeo zal zijn uiterste best doen om je in zijn macht te krijgen, om je daarna te manipuleren in het doen van dingen waar alleen hij beter uit komt.


relationships

PARENTS: Dead to me (Killian Haris & Isabel Parr)
SIBLINGS: 2 jongere broers (Victor & Ichabod Haris)
CRUSH: Hazel
BEST FRIEND: Avery ♥

   
history

Sommige mensen hebben geluk met de plek waar ze geboren, anderen niet. Romeo is het typische geval van een jongen die geboren is in het ongeluk. Zijn moeder, een erg onstabiele en eigenlijk best gestoorde vrouw, terroriseerde al langer zijn vader tijdens hun huwelijk. Dit omdat ze een redelijk sterke witch was en haar krachten vaker wel dan niet misbruikte om mensen angst aan te jagen. De eerste jaren liet ze haar zoon nog redelijk met rust, tot hij uiteindelijk ‘oud genoeg’ was om ook aan haar pesterijen onderworpen te worden. Fysiek geweld schuwde ze niet, de kleine Romeo zat vaak onder schrammen en blauwe plekken. Af en toe ook striemen waar je, als je goed keek, vaag de vorm van een riem in kon terug vinden. Zijn vader, zelf even bang voor zijn vrouw als Romeo zelf was, durfde hem nooit te verdedigen, iets wat hij hem altijd kwalijk zal blijven nemen.

Het enige wat zijn leven nog een beetje draagbaar maakte, was zijn overbuurmeisje. Vaak genoeg werd hij de toegang tot het huis verboden, wat er voor zorgde dat hij langs de straat rond liep. ‘Buiten spelen’, noemde hij het altijd. Niemand wist over de situatie binnen en dat hield hij ook liever zo. Evenzeer tegenover Avery, waar hij best vaak mee rond hing als hij weer eens niet welkom was binnen. Hoewel zij de enige was die hij een beetje durfde te vertrouwen, schrok hij vaak genoeg van haar aanrakingen, al waren ze nog zo goed bedoeld. Hun spelletjes liepen nooit uit de hand, aangezien ze leek aan te voelen wat hij kon hebben en wat niet en dat ook respecteerde.

De situatie veranderde toen hij net geen 9 jaar oud was, omdat zijn twee jongere broertjes geboren werden. Een tweeling, Victor en Ichabod, beiden gezond en wel. Maar nog voor zijn moeder ook deze twee aan haar afschuwelijke praktijken kon onderwerpen, vluchtte hun vader weg en nam de tweeling met zich mee. Alleen Romeo bleef over, een ‘lost case’ in de ogen van Killian, dus hij liet hem achter. Zijn moeder, die een even grote controlefreak was als hij zichzelf uiteindelijk heeft gemaakt, veranderde in een complete wilde en maakte het leven van de jongen tot een hel.

Enkele jaren lang moest hij het maar zien te overleven, moest hij nog beter leren liegen tegenover alles en iedereen, aangezien hij ware paniek aanvallen kreeg als iemand achter zijn geheimen dreigde te komen. Zijn gedrag veranderde zich langzaam maar zeker naar de psychopaat zoals we hem nu kennen. Hij had zijn hoop nog gevestigd op zijn verblijf in Hogwarts. Als halfblood had hij een brief ergens wel verwacht, maar het was op zich ook al een groot gewicht van zijn schouders toen hij er ook daadwerkelijk was, en zijn moeder hem toestemming had gegeven om te vertrekken.

Tot zijn vreugde werd ook Avy naar Hogwarts gestuurd, en de hoop dat alles nu weer een normale wending zou nemen, groeide. Hij werd ingedeeld in Slytherin, leerde een heleboel mensen kennen. Mensen waar hij, jammer genoeg, tegen moest liegen. Mensen die hij onder controle moesten houden, aangezien hij redelijk explosief kon worden als iemand zijn grenzen brak. Romeo kwam af en toe wel in de problemen omdat hij in gevecht was geraakt, iets waar hij zich altijd onderuit kon praten, maar al bij al snapte hij ook wel dat hij zich onder de radar moest houden, wilde hij op deze happy place blijven.

Maar ook tijdens zijn verblijf op het internaat slaagde zijn moeder er in om het hem moeilijk te maken. Te pas en te onpas liet ze hem ophalen, onder de leugen dat haar gezondheid fel achteruit ging en ze Romeo nodig had om haar te helpen in het huishouden. Soms bleef hij enkele weken weg, soms hele maanden. Aangezien hij de situatie niet durfde te bekennen, werd hij telkens mee gestuurd. Hij kreeg een aangepast lessenrooster, samen met de toestemming het schooljaar te onderbreken op voorwaarde dat hij thuis verder studeerde op zijn eentje.


player

NICKNAME: Wölf
AGE: 20
PRONOUNS: Hij/Zijn  
ABOUT: Pizza hawaii is life
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Romeo Haris
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag reacties plaatsen in dit subforum
 :: Welcome :: Game Related :: character introduction-
Nieuw onderwerp plaatsenReagerenGa naar: