IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
important
topics & links
Head
boys & girls

Chloe
Gryffindor
Fred
Gryffindor
Alison
Slytherin
Leo
Slytherin
Camilla
Ravenclaw
Cid
Ravenclaw
Olivia
Hufflepuff
Nathan
Hufflepuff
house
points
30 points
0 points
-10 points
50 points
Credits
& Sister sites


Wil je buttons ruilen? Stuur dan een PM met jou button en de link van je forum naar Nyx. Jou button zal tussen onze buttons komen te staan met een link naar jou site. In ruil hiervoor verwachten wij ook dat onze button op jou site komt te staan.
---------------
Expecto Patronum staat onder leiding van het team, de layout is gemaakt door Nyx Xiaoyu. Harry Potter zelf behoort toe aan J.K Rowling. Karakters en dergelijke dienen niet zonder toestemming gebruikt te worden. Alle afbeeldingen die gebruikt zijn op dit forum behoren toe aan hun rechtmatige eigenaren. De punten tellers komen van Savage Themes op tumblr.

Nieuw onderwerp plaatsenReageren Deel|

Anything hurts less than the quiet

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
avatar
SlytherinSlytherin

Aantal berichten : 55
IC posts : 2

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 17
Partner: this could be us

BerichtOnderwerp: Anything hurts less than the quiet di sep 13, 2016 2:12 pm

Alex zat met zijn armen over elkaar geslagen op één van de stoelen - die overigens veel beter zaten dan dat ze oogde - vooruit te staren naar de opengeslagen boeken die voor hem lagen op de koude, houten tafel. Waarom vonden professoren het nodig om huiswerk op te geven - deden ze niet al meer dan genoeg in de les? Natuurlijk kon zijn inzet hier en daar wat beter, maar een slechte leerling kon hij ook niet genoemd worden. Echter leken docenten het hier niet mee eens te zijn, en hoe dan ook was hij hier beland. Een zucht rolde opnieuw over zijn lippen, en hij vroeg zich af hoe vaak dit de afgelopen paar minuten niet al gebeurd was. Alex zakte nog iets verder naar beneden, heerlijk goed voor zijn rug, en bewoog zijn blik naar zijn pen. God, hij moest echt iets gaan doen. Wat zou er gebeuren als hij een Weasley zou doen; de school uitvliegen middenin een les? Echter schudde hij lichtjes zijn hoofd. Dat was niks van hem, en bovendien waren die twee uit gryffindor geweest. In die voetsporen wilde hij niet volgen.
Toen de deur van de library opende, schoot zijn blik omhoog. Al snel brak er een grijns door op zijn gezicht, toen hij geregistreerd had wie zojuist de kamer had binnengestapt. Hij schoof zijn stoel achteruit en haalde vlug een hand door zijn haar - dat natuurlijk meteen op dezelfde positie terugviel - en liep naar haar toe. "Nyx!" siste hij haar toe, ze waren immers nog steeds in een bibliotheek en hard lopen schreeuwen leek hem op het moment niet het beste plan. Nog steeds met dat scheve grijnsje op zijn gezicht opende hij zijn armen, in de hoop dat het hem een knuffel zou opleveren. Mocht wel hoor, want ze hadden elkaar al een flinke tijd niet gezien.

- 1st post Nyx


only fools fall for you;
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
quidditch captainquidditch captain

Aantal berichten : 616
IC posts : 178

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 17 (17 sep) Virgo
Partner: We were moving mountains before we knew we could

BerichtOnderwerp: Re: Anything hurts less than the quiet vr sep 16, 2016 3:16 pm

lit fam

I don't think of myself as hot or
cool or anything, wait, yes I do.


Oh ja, ze was blij om weer door de gangen en kamers van Hogwarts te slenteren. Ze zag al haar oude vrienden weer terug en kon een snelle indruk krijgen van de nieuwe eerste jaars. Hogwarts voelde als een thuis. Een heel groot thuis met nog tig anderen, maar toch een thuis. Wat echter dan wel weer jammer was, was het huiswerk. Na een hele zomer niks doen was dat toch wel even een klap in haar gezicht, en niet zo'n zachte ook. Haar tas was inmiddels bijna even zwaar als zij zelf. Ze had twee handen nodig om het gewicht ervan te kunnen dragen.
Met haar voet duwde ze de deuren van de bibliotheek open. Vorig jaar maakte ze meestal het huiswerk gewoon in de common room of op haar kamer, maar gezien Alison daar nog wel eens langs kon wippen was dat niet echt een optie meer. Alhoewel, achteraf bleek de bibliotheek nu ook geen slimme keuze meer te zijn. Na enkele passen te hebben gezet in de bibliotheek hoorde ze haar naam. Al snel zag ze aan wie deze stem toebehoorde en haar mondhoeken krulde omhoog. Ze blondine volgde zijn voorbeeld en spreidde haar armen. "Alex!" Haar luide stem, plus het gekletter van de boeken die samen met haar tas op de grond belandde deed de halve bibliotheek opkijken, maar zij zelf had dat niet door. Ze had haar vriend al veel te lang niet meer gezien en begroette hem met een stevige knuffel. Ze moest omhoog kijken om hem aan te kunnen kijken. "Hoe is 'ie met jou?" Haar stem was deze keer wel een stuk zachter.


Walking gets too boring when you learn how to fly
ABOUTTHEMEbabe
"Cute, hero, reddende engel, jezus zelve, de volwassene in de relatie, mijn grote voorbeeld." - CATO 2K16

☆:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Anything hurts less than the quiet
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag reacties plaatsen in dit subforum
 :: In game :: Hogwarts :: library-
Nieuw onderwerp plaatsenReagerenGa naar: