IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
important
topics & links
Head
boys & girls

Chloe
Gryffindor
Fred
Gryffindor
Alison
Slytherin
Leo
Slytherin
Camilla
Ravenclaw
Cid
Ravenclaw
Olivia
Hufflepuff
Nathan
Hufflepuff
house
points
30 points
0 points
-10 points
50 points
Credits
& Sister sites


Wil je buttons ruilen? Stuur dan een PM met jou button en de link van je forum naar Nyx. Jou button zal tussen onze buttons komen te staan met een link naar jou site. In ruil hiervoor verwachten wij ook dat onze button op jou site komt te staan.
---------------
Expecto Patronum staat onder leiding van het team, de layout is gemaakt door Nyx Xiaoyu. Harry Potter zelf behoort toe aan J.K Rowling. Karakters en dergelijke dienen niet zonder toestemming gebruikt te worden. Alle afbeeldingen die gebruikt zijn op dit forum behoren toe aan hun rechtmatige eigenaren. De punten tellers komen van Savage Themes op tumblr.

Nieuw onderwerp plaatsenReageren Deel|

nathan ashton

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
avatar
GryffindorGryffindor

Aantal berichten : 12
IC posts : 0

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 16 jaar
Partner: *takes deep breath* *starts unholy screeching*

BerichtOnderwerp: nathan ashton ma sep 12, 2016 9:31 pm

Sleep now, don't mind the birds
We'll do it all again
I'll meet you when it's dark out
nathaniel ashton is 16 years old / gryffindor / sixth year at hogwarts
NATHAN ASHTON

Nathan is een vrolijke jongen die al sinds lange tijd te vinden is in Hogwarts. Hij is jong begonnen met leren nadat zijn vader een brief voor hem ontving. Het was niet alsof de familie Ashton nooit verwacht had dat Nathan gevraagd zou worden om naar Hogwarts te komen, zijn moeder was immers een slimme heks geweest toen ze nog leefde.


Zijn moeder is gestorven toen Nathan nog maar 3 jaar oud was, te jong om te snappen wat er gebeurd was. Zijn moeder overleed aan de gevolgen van Impedimenta en Nathan is verder opgegroeid met zijn vader. Die heeft zo goed als hij kon gezorgd voor zijn zoon. Zijn vader is een al wat oudere man van 53 jaar oud en hij daar in tegen is niet magisch en is een muggle.


Nathan is al vanaf kind af aan gefascineerd door de wereld waar in zijn moeder leefde toen zij naar school ging en gelukkig voor Nathan stak zijn vader de geschiedenis van zijn moeder niet onder stoelen of banken. Vaak zaten ze samen op de bank in hun pyjama door oude fotoboeken te bladeren terwijl zijn vader bij elke foto een klein verhaaltje vertelde. Toen Nathan 9 jaar oud was kreeg hij de oude studieboeken van zijn moeder waar hij veel in heeft gelegen. Zijn echte fascinatie ligt toch wel bij Animagi, heksen en tovenaars die hun vorm kunnen veranderen in een dier zonder hun staf te gebruiken. Nathan is ook erg geobsedeerd door alle fabeldieren die te vinden zijn en hun speciale gaven.


Als je Nathan buiten nergens vind met een boek dan zit hij waarschijnlijk ergens te eten. Ondanks dat hij op het eerste oog niet de 'Gyffindor'-eigenschappen heeft, is hij wel echt daar geplaatst door de sorteerhoed. Nathan is ook niet iemand die zijn mening voor zich houd en zal zich altijd uiten tegen onrecht of pesterijen. Ook is hij ontzettend eigenwijs en doet hij vaker lekker zijn eigen ding dan dat hij naar de mening van anderen luister.t Hij zoekt graag zelf uit hoe iets zit.Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
nathan ashton
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag reacties plaatsen in dit subforum
 :: Welcome :: Game Related :: character introduction-
Nieuw onderwerp plaatsenReagerenGa naar: