IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
important
topics & links
Head
boys & girls

Chloe
Gryffindor
Fred
Gryffindor
Alison
Slytherin
Leo
Slytherin
Camilla
Ravenclaw
Cid
Ravenclaw
Olivia
Hufflepuff
Nathan
Hufflepuff
house
points
30 points
0 points
-10 points
50 points
Credits
& Sister sites


Wil je buttons ruilen? Stuur dan een PM met jou button en de link van je forum naar Nyx. Jou button zal tussen onze buttons komen te staan met een link naar jou site. In ruil hiervoor verwachten wij ook dat onze button op jou site komt te staan.
---------------
Expecto Patronum staat onder leiding van het team, de layout is gemaakt door Nyx Xiaoyu. Harry Potter zelf behoort toe aan J.K Rowling. Karakters en dergelijke dienen niet zonder toestemming gebruikt te worden. Alle afbeeldingen die gebruikt zijn op dit forum behoren toe aan hun rechtmatige eigenaren. De punten tellers komen van Savage Themes op tumblr.

Nieuw onderwerp plaatsenReageren Deel|

Camilla Rizal

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
avatar
Ravenclaw head girlRavenclaw head girl

Aantal berichten : 135
IC posts : 19

Hogwarts ID
Schooljaar: Seventh year
Leeftijd: 17
Partner: Hey, you, get off my cloud.

BerichtOnderwerp: Camilla Rizal ma sep 12, 2016 6:57 pm

camilla elizabeth rizal

ravenclaw student

single

headgirl

personality //


Camilla zou je kunnen omschrijven als de 'perfecte' leerling, al gaat dat soms nog wel eens over de top. Gezien ze niet beschikt over het 'volle tovenaars bloed' en dus een modderbloedje is, zal ze zich altijd extra willen bewijzen. Dit kan soms leiden tot het overdreven slijmen bij leraren, studeren tot ze erbij neervalt, letten op alles en iedereen en zich overal mee bemoeien. Uiteraard met goede bedoelingen.

looks //


Camilla is een slank meisje van ongeveer 168 cm. Haar natuurlijke haarkleur is donkerblond, maar dankzij het experimenteren met spreuken in de bibliotheek op haar twaalfde is haar haar een permanente zilveren/asblonde kleur geworden. Zelf zit ze daar niet zo mee, ze vond het zelf wel origineel ondanks dat het een ongelukje was.

history //


Camilla is voortgekomen uit een muggle en een heks. Hierdoor heeft ze zich altijd al wat minderwaardig gevoelt. Dit werd erger toen ze op Hogwarts terecht kwam. Zodra haar mede leerlingen erachter kwamen, kwam ze er pas achter dat 'het niet zijn van vol bloed' echt gevolgen had voor hoe anderen je zagen en/of behandelden. Vooral de slytherins hadden er een handje van. Niet allemaal natuurlijk, maar een kleine groep oudere jaars. Dit heeft haar zo onzeker gemaakt dat eigenlijk alles waar ze nog mee bezig was, school was. Zolang zij kon bewijzen dat ze de beste in alles was konden ze haar niks maken en zouden ze haar misschien met rust laten. Niet alleen dat, nee. De toen nog jonge Camilla was wraakzuchtig geworden, en dat ondanks al haar goede gedrag. Uiteindelijk is het groepje Slytherins afgestudeerd, en het feit dat ze nooit echt wraak heeft kunnen nemen zit haar af en toe nog dwars. Dit is ook de reden dat ze Slytherins verafschuwd.

trivia //  • Camilla's vader zat redelijk goed qua geld, en iet wat verwend is ze dus wel.
  • Ze is niet erg sociaal en zou ook niet zo goed weten hoe ze een vriendschap zou moeten behouden. Het is niet zo dat ze altijd alleen is, maar het contact met haar mede studenten is altijd erg oppervlakkig.
  • Naast Ravenclaw is Hufflepuff de afdeling waar ze het wel mee kan vinden. Ondanks dat ze Slytherin verafschuwd heeft ze ook niet veel met Gryffindor en de eeuwigdurende rivaliteit tussen die twee.
  • Ze houdt niet van quidditch en vindt de sport eigenlijk pure tijdsverspilling. De enige keren dat ze op het veld aanwezig is is wanneer Ravenclaw een wedstrijd speelt, maar enkel om goed over te komen als Headgirl

Relationships //- acquaintance
- uncertainty
- you're okay
- likes you
- frienship
- close
- attraction
- love
- dislikes you
- hatred

Cassandra Vyrwel
David Benner
Charlie Dalton
Flynn Rider
Vyndi Montgomery

Topics //


on-going
alive
chilly weather

events/classes
quidditch party

finished
start of a school year

dead
-


VOICE || ABOUT

--------------------------------------------------------------------------
Time to impress, It's all in my head
::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Camilla Rizal
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag reacties plaatsen in dit subforum
 :: Welcome :: Game Related :: character introduction-
Nieuw onderwerp plaatsenReagerenGa naar: