IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
important
topics & links
Head
boys & girls

Chloe
Gryffindor
Fred
Gryffindor
Alison
Slytherin
Leo
Slytherin
Camilla
Ravenclaw
Cid
Ravenclaw
Olivia
Hufflepuff
Nathan
Hufflepuff
house
points
30 points
0 points
-10 points
50 points
Credits
& Sister sites


Wil je buttons ruilen? Stuur dan een PM met jou button en de link van je forum naar Nyx. Jou button zal tussen onze buttons komen te staan met een link naar jou site. In ruil hiervoor verwachten wij ook dat onze button op jou site komt te staan.
---------------
Expecto Patronum staat onder leiding van het team, de layout is gemaakt door Nyx Xiaoyu. Harry Potter zelf behoort toe aan J.K Rowling. Karakters en dergelijke dienen niet zonder toestemming gebruikt te worden. Alle afbeeldingen die gebruikt zijn op dit forum behoren toe aan hun rechtmatige eigenaren. De punten tellers komen van Savage Themes op tumblr.

Nieuw onderwerp plaatsenReageren Deel|

Ryan Marshall

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
avatar
New memberNew member

Aantal berichten : 4
IC posts : 1

Hogwarts ID
Schooljaar: Seventh year
Leeftijd: 18
Partner:

BerichtOnderwerp: Ryan Marshall di maa 14, 2017 11:14 pm

Ryan Marshall

the basics
full name Ryan Marshall
nicknames Ray
age Achttien
birthday 19 augustus
gender Man
sexuality Hetero

the appearance
faceclaim Don Benjamin
height 185


the personality
likes Lezen, zwerkbal, uitdagingen
dislikes Neppe mensen, stoerdoenerij, mensen uit andere afdelingen
strengths Rustig, doordacht,
weaknesses Snelle vooroordelen, kan moeilijk tegen vervelende ettertjes, kan iets te snel uithalen.
dreams De zaak van zijn vader overnemen.
fears Niet goed genoeg zijn
overall personality Hij is een rustige jongen, doet niet al te moeilijk over dingen en gaat liever dingen uit de weg dan dat hij er een drama van maakt.
Meestal opent hij dan ook enkel zijn mond indien nodig en is niet het type dat zelf de confrontatie op zoekt. Ziet hij puberale jongetjes vervelend doen uit zijn afdeling, dan zal hij er wat van zeggen.
Hoewel hij zelf ook voor de 'zuivere' tovenaars en heksen is, zal hij nooit een gevecht aanmoedigen in welke vorm dan ook. Of het nu tegen iemand uit een andere afdeling is of tegen iemand van hun eigen afdeling. Hij vind zulke gevechten nogal kansloos; vooral omdat het straks toch niet meer uit maakt in welke afdeling je ooit hebt gezeten.

Hij houd ervan om goede resultaten te halen en wil dan ook graag zijn vader opvolgen die een bedrijf heeft met toverdranken. Ryan zal dan ook niet snel over de streep gaan, maar in regels verbuigen kan hij behoorlijk goed zijn. Zolang het binnen de regels past, dan is het goed in zijn ogen
De jongen is dan ook ambitieus en zal zijn best doen om de naam van zijn vader in ere te houden.
Hij is daar heel simpel in, leren, werken en je best doen. Geen onzin uithalen als je iets wil bereiken. Dit houd niet in dat zoiets 24/7 moet, maar de schooltijden zijn voor hem dan ook voornamelijk leren. Als hij geen lessen heeft en klaar is met zijn huiswerk, dan is het voor hem tijd om te ontspannen en kan hij een ommetje maken.

Hoewel hij niet graag de regels verbreekt, is hij toch te nieuwsgierig aangelegd. Ryan is nu eenmaal nieuwsgierig naar wat er achter deuren zit waar je niet mag komen. Dus af en toe de regels verbreken doet hij hierbij toch wel en zal proberen de deur te openen.
Ook heeft hij op zijn kamer vaak genoeg voor problemen gezorgd als hij weer eens wilde proberen een drankje te maken. Hij wil nu eenmaal zo goed zijn als zijn vader en dat kan hij niet worden zonder te oefenen, vandaar dat hij dat dan ook stiekem doet.


the history
father Niklaus Marshall
mother Evelyn Marshall
overall history Zijn vader heeft al jaren zijn eigen winkel. Hier verkoopt hij de meest bijzondere drankjes. Aangezien kleine Ryan altijd van de meest gruwelijke drankjes dronk die hij maar kon vinden en de jongen te vaak in het ziekenhuis was beland. Hebben ze hem wat minder mee naar de winkel genomen. Echter was de nieuwgierigheid niet verdwenen bij de jongen en ontwikkelde hij een liefde om zelf ook dingen te ontdekken. Hij is dan ook niet van plan om enkel de drankjes te maken die al bestaan, maar wil ook nieuwe ontwikkelen.
Hij was vaak bij zijn moeder, die hem graag voorlas en eigenlijk werd hij al helemaal klaargestoomd voor zijn verblijf op Hogwarts. Zijn ouders hadden de brief gekregen, dus het was enkel normaal dat ook hij een brief zal ontvangen.

Toen hij de brief kreeg, waren alle boeken en dergelijke zo gehaald. Hij kreeg enkel het beste van het beste. De jongen komt dan ook totaal niks te kort en dat is ook te zien. Hij heeft tattoos laten zetten, de nieuwste kleding en boeken. Het leek hem altijd mee te zitten en zoals zijn ouders wilde, kwam hij in Slytherin. Echter heeft hij door het zoveel studeren en oefenen, weinig tijd om vrienden te maken. Hij is dan ook vrij veel alleen en dit niet enkel omdat hij dat zozeer wil, ook omdat het er nu eenmaal van gekomen is.
Houd dit in dat hij geen vrienden wil maken? Nee, maar hij doet het simpelweg niet omdat hij het druk heeft. Maakt er iemand een praatje met hem, dan praat hij gezellig terug. Echter zelf dat contact opzoeken is niet altijd makkelijk voor hem.

made by remi of rilla go!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ryan Marshall
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag reacties plaatsen in dit subforum
 :: Welcome :: Game Related :: character introduction-
Nieuw onderwerp plaatsenReagerenGa naar: