IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
important
topics & links
Head
boys & girls

Chloe
Gryffindor
Fred
Gryffindor
Alison
Slytherin
Leo
Slytherin
Camilla
Ravenclaw
Cid
Ravenclaw
Olivia
Hufflepuff
Nathan
Hufflepuff
house
points
30 points
0 points
-10 points
50 points
Credits
& Sister sites


Wil je buttons ruilen? Stuur dan een PM met jou button en de link van je forum naar Nyx. Jou button zal tussen onze buttons komen te staan met een link naar jou site. In ruil hiervoor verwachten wij ook dat onze button op jou site komt te staan.
---------------
Expecto Patronum staat onder leiding van het team, de layout is gemaakt door Nyx Xiaoyu. Harry Potter zelf behoort toe aan J.K Rowling. Karakters en dergelijke dienen niet zonder toestemming gebruikt te worden. Alle afbeeldingen die gebruikt zijn op dit forum behoren toe aan hun rechtmatige eigenaren. De punten tellers komen van Savage Themes op tumblr.

Nieuw onderwerp plaatsenReageren Deel|

ayy lmao

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
avatar
quidditch captainquidditch captain

Aantal berichten : 616
IC posts : 178

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 17 (17 sep) Virgo
Partner: We were moving mountains before we knew we could

BerichtOnderwerp: ayy lmao za feb 04, 2017 11:07 pm

Het was weer zover. Nyx deed een zoveelste poging tot een middag serieus studeren in de bibliotheek. Na meneer Solarz' laatste les leek het haar handig om zich misschien iets meer in het vak te verdiepen. Natuurlijk kon ze Ali ook om hulp vragen, maar dat liep meestal op iets anders uit dan studeren. Ook niet erg, maar dat zou haar niet helpen met dit jaar te halen.
Na haar tas en spullen op een van de tafeltjes te hebben gegooid stapte ze richting een van de gigantische boekenkasten, in de hoop een paar zinvolle boeken over potions te vinden. Geconcentreerd liet ze haar blik langs de ruggen van de boeken glijden, maar al snel werd haar concentratie verstoord door gerommel en een aantal geluiden aan de andere kant van de boekenkast. Hoofdschuddend probeerde de Captain dit te negeren, maar zodra een van de stemmen aan de andere kant bekend begon te klinken was haar concentratie verdwenen. Alison? Gezien ze niet zeker was dat het haar vriendin ook daadwerkelijk was probeerde ze de situatie voorzichtig aan te pakken. Zachtjes stapte ze naar het einde van de boekenkast, en na even te hebben gewacht stak ze haar hoofd het hoekje om. Het gene wat ze zag was nou niet bepaald heel shockerend, maar gezien ze dit beeld nou niet echt verwachte deed ze snel een stapje achteruit. Hierbij stootte ze zich tegen de kast waarna er al snel een aantal boeken van de planken vielen en met een klap op de grond terecht kwamen. Haar blik ging van de boeken naar het tweetal voor haar. "..Ga gerust verder." Zei ze nonchalant terwijl ze de boeken van de grond begon te rapen, doelend op de make-out session die zich zojuist voor haar had afgespeeld.

[+ Serena]Walking gets too boring when you learn how to fly
ABOUTTHEMEbabe
"Cute, hero, reddende engel, jezus zelve, de volwassene in de relatie, mijn grote voorbeeld." - CATO 2K16

☆:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
RavenclawRavenclaw

Aantal berichten : 11
IC posts : 6

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 16
Partner: If money can't buy happiness, then why is it so fabulous?

BerichtOnderwerp: Re: ayy lmao za feb 04, 2017 11:43 pm


I can be the queen that's inside of me
This is my chance to release and be brave for you, you'll see
I can be the queen you need me to be
This is my chance to read and dance, I dream it's happening
I can be the queen!

Dus dit was het. Zoenen. Serena moest bekennen dat ze het niet heel erg als bijzonder ervoer. Mijn God. De jongen ging als een malle tekeer in haar mond en met gefronste wenkbrauwen keek Serena met een licht walgende blik naar de jongen, een oudere uit Slytherin, die zijn ogen had gesloten en nogal scheen te genieten van het hele proces. Ze had de jongen om hulp gevraagd bij het vinden van wat boeken, die dat duidelijk als een heel andere soort uitnodiging had gezien. Omdat Serena nog nooit had gezoend, besloot ze maar mee te doen met de jongen en een beetje mee te kreunen. Ze had ergens gehoord dat jongens dat leuk vonden, dus deed ze maar haar best. Toch haalde ze opgelucht adem toen er een opschudding aan het einde van de rij met boekenkasten plaatsvond. “Ja, dat was wel weer genoeg voor vandaag” gromde Serena en duwde de jongen naar achteren. Deze keek haar een beetje verbaasd aan en Serena veegde walgend haar mond af met de rug van haar hand. Vervolgens liep ze op het meisje af, dat boeken aan het rapen was. Een sarcastische wenkbrauw trok ze omhoog. “Vind je dat spannend, andere mensen begluren?” zei ze met een valse glimlach. Het meisje kwam haar ergens bekend voor, ze wist alleen niet meer waarvan.


You used to get to me mentally, I don't fuck with your energy
If you knew better, you would do better, but you don't know shit, so I'll do better
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
quidditch captainquidditch captain

Aantal berichten : 616
IC posts : 178

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 17 (17 sep) Virgo
Partner: We were moving mountains before we knew we could

BerichtOnderwerp: Re: ayy lmao zo feb 05, 2017 12:06 am

Een specifieke reactie had Nyx niet verwacht, maar het feit dat ze de jongen meteen wegduwde alsof het niets was verbaasde haar. Ah, het was er zo een. You do you gurl. Die chille mening verdween al snel bij het horen van haar volgende opmerking en de toon waarop ze deze uitsprak. Met opgetrokken wenkbrauw kwam ze omhoog waarbij ze enkele boeken op de grond liet liggen. Vervolgens haalde ze haar schouders op. "Ik begluur mijn vriendin regelmatig." Antwoordde ze terwijl ze een hand door haar haar haalde. "En ik moet zeggen dat dat me wel bevalt, als dat je vraag beantwoord." Met een grijns zakte ze weer op haar knieën om de rest van de boeken op te rapen.Walking gets too boring when you learn how to fly
ABOUTTHEMEbabe
"Cute, hero, reddende engel, jezus zelve, de volwassene in de relatie, mijn grote voorbeeld." - CATO 2K16

☆:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

BerichtOnderwerp: Re: ayy lmao

Terug naar boven Ga naar beneden
ayy lmao
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag reacties plaatsen in dit subforum
 :: In game :: Hogwarts :: library-
Nieuw onderwerp plaatsenReagerenGa naar: