IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
important
topics & links
Head
boys & girls

Chloe
Gryffindor
Fred
Gryffindor
Alison
Slytherin
Leo
Slytherin
Camilla
Ravenclaw
Cid
Ravenclaw
Olivia
Hufflepuff
Nathan
Hufflepuff
house
points
30 points
0 points
-10 points
50 points
Credits
& Sister sites


Wil je buttons ruilen? Stuur dan een PM met jou button en de link van je forum naar Nyx. Jou button zal tussen onze buttons komen te staan met een link naar jou site. In ruil hiervoor verwachten wij ook dat onze button op jou site komt te staan.
---------------
Expecto Patronum staat onder leiding van het team, de layout is gemaakt door Nyx Xiaoyu. Harry Potter zelf behoort toe aan J.K Rowling. Karakters en dergelijke dienen niet zonder toestemming gebruikt te worden. Alle afbeeldingen die gebruikt zijn op dit forum behoren toe aan hun rechtmatige eigenaren. De punten tellers komen van Savage Themes op tumblr.

Nieuw onderwerp plaatsenReageren Deel|

Єремія

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
avatar
SlytherinSlytherin

Aantal berichten : 17
IC posts : 1

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 16
Partner: Slowly, we all took a bite from the apple

BerichtOnderwerp: Єремія do jan 26, 2017 1:21 am
From the pinnacle..


to the pit.
ALGEMEEN
Naam: Jeremiah Richard Murphy
Bijnaam: Jer of ‘Miah
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 16 jaar
Geboortedatum: 27 December
Sterrenbeeld: Steenbok
Land van herkomst: Oekraïne
Nationaliteit: Oekraïens en Noord-Iers
Geaardheid: Biseksueel
Religie: Protestant christelijk
Huis: Slytherin
Toverstok: Blackthorn wood; dragon heartstring; 13 inches; reasonably supple
Patronus: Ekster

UITERLIJK
Eerste impressie: Op het eerste gezicht lijkt Jeremiah een vriendelijke, misschien zelfs charmante jongeman met wie je graag samenwerkt aan schoolprojecten. Hij glimlacht veel, heeft kalme ogen en een relaxte houding. De meesten verwachten dan ook niet meteen dat hij de ondeugd zelve is en laten zich vaak gewillig meeslepen in zijn onvoorspelbare avonturen.
Lengte: 1.83m
Gewicht: 70kg
Bouw: Jeremiah is een vrij lange jongen die nog steeds aan het groeien is. Ondanks zijn lengte komt hij niet slungelig over omdat hij een recht, zelfverzekerd postuur heeft. Daarbij maakt hij er werk van om spieren te kweken door wekelijks te sporten.
Huid: Blank met een beetje een grauwe ondertoon. Hij bruint niet snel, maar raakt ook niet bijzonder snel verbrand. Onder zijn ogen en over zijn neus heeft hij een aantal sproetjes die als verloren broodkruimels op zijn huid rusten. Met de jaren lijken ze echter steeds meer te verdwijnen.
Ogen: Olijfgroen van kleur met hier en daar wat roestbruine vlekjes
Haar: Dik, ravenzwart haar dat tot net onder zijn oren komt. Door een lichte slag en een in een aantal laagjes geknipt kapsel zit het soms wat wilder dan de bedoeling is.
Kledingstijl: Netjes, praktisch en donker. Hij draagt veelal zwarte bloezen en shirts op spijkerbroeken, maar met de jaren wordt zijn stijl steeds meer punk.
Lichaamsdecoratie: In beide oren draagt hij zwarte, 4mm plugs.

PERSOONLIJK
Eigenschappen:

+ Sociaal – Praatjesmaker – Vindingrijk – Onbevreesd – Systematisch – Vriendelijk – Harde werker – Behulpzaam – Straatwijs – Georganiseerd – Berekenend – Charmant – Energiek – Ambitieus – Praktisch – Onafhankelijk – Goed met geld – Vooruitdenkend – Scherp – Intelligent
I Religieus – Standvastig – Onvoorspelbaar – Trots – Ondeugend I
-- Impulsief – Hard – Onverstandig – Egoïstisch – Hebzuchtig – Dominant – Ongehoorzaam – Gesloten – Afdwingend – Zoekt de grenzen op – Uitdagend – Koppig
Karakter: Jeremiah is een intelligente jongen met een gave voor omgaan met geld. Van nature is hij sociaal aangelegd en kan hij snel aanvoelen wat mensen van hem willen. Dit gebruikt hij bewust in zijn voordeel.
Zijn verleden heeft hem een beetje gevormd. Ondanks zijn vriendelijke natuur is hij steeds meer waarde gaan hechten aan dingen die hem geen pijn kunnen doen maar wel aanzien geven. Zijn hebzucht groeit met de jaren en omvat ook steeds meer: mensen, geld, macht, magische kracht – hij wil het allemaal.
Het meeste bereikt hij met een slinkse doordachtheid. Hij is berekenend en wanneer hij iets wil bedenkt hij al de benodigde stappen goed uit. Als zijn motieven niet zo egocentrisch waren geweest had hij wellicht een goede leider kunnen zijn.
Thuis bij zijn ouders mocht en kon hij niet veel. Het enige dat hij daar kon doen is de bijbel lezen of bidden. Daarom heeft Jeremiah altijd de kans genomen om zoveel mogelijk van zijn vrije tijd op straat met vrienden te spenderen. Alles wat hij thuis niet mocht doen deed hij daar en al de opgekropte gevoelens die dat teweeg bracht liet hij buiten uitbarsten. Buiten kon hij ruzie maken, vechten, alcohol drinken, meiden (zowel als jongens) versieren, schelden, vloeken, luide muziek luisteren noem het maar op. Zijn aangeboren nieuwsgierigheid slaat buitenshuis al snel om in het breken van regels en het afstoten van de autoriteiten. Het kwam dus vaak voor dat Jeremiah met een blauw oog of een bloedlip thuiskwam wat resulteerde in nog meer geweld aan de hand van zijn vader.
Ondanks zijn rebelse karakter weet Jeremiah precies hoe hij zich moet presenteren. Schouders naar achter, wenkbrauwen plezierig omhoog en een lief lachje. Niemand die nog gelooft dat hij de ketel heeft laten ontploffen.
Interesses: Snelle voertuigen – Geld verdienen – Zwarte magie
Likes: In controle zijn – Bewonderd worden – Aandacht – Waardevolle spullen – Motorrijden – Alcohol en andere drugs – Regels breken – De openlucht – Punkrock muziek – Lente – De Oekraïense taal – Werken – Feestjes – Mooie mensen – Tatoeages – Mensen de tent uit lokken – Kraaiachtigen – Machtsgevoel – “Makkelijke” jongens / meisjes – Een goede maaltijd – Actie – Honden – Bars
Dislikes: Koffie – Thee – Katten – Als hij respect moet afdwingen i.p.v. het zomaar te krijgen – (Controle) Verliezen – Onderschat worden – Plakkerige mensen – Langdradige verhalen – Autoriteiten – Domme mensen – Wanneer mensen hem bij zijn achternaam noemen (dit is nogal asociaal in Oekraïne)

RELATIES
Familie
Vader: Leonard John Murphy
Moeder: Mariana Petrivna Murphy – Jovovich

Leonard Murphy en Mariana Jovovich hebben elkaar in Belfast, Noord-Ierland ontmoet waar Leonard lid was van de beruchte, protestante terreurgroep UVF (Ulster Volunteer Force). Leonard’s vader en Jeremiah’s grootvader was een beruchte paramilitair in de UVF die ook leidinggevende was bij de Shankhill Butchers. Leonard heeft zijn vader altijd geadoreerd en hem tot het hoogste voorbeeld verheven, ook nog na zijn dood aan de hand van de IRA. Leonard wilde zijn vaders bloedige nalatenschap graag doorzetten en was zelf ook betrokken bij moord en terroristische activiteiten. Het was in die tijd dat hij Mariana ontmoette. Leonard kon veel van zijn bezigheden voor haar verborgen houden, maar zijn trots dwong hem er toch vaak toe uitgebreid over zijn vader te spreken. Het maakte Mariana niet uit. Ze had een knappe, sterke westerling met hetzelfde geloof aan de haak geslagen en was bereid een oogje toe te knijpen bij zijn lugubere zaakjes. Uiteindelijk kreeg ze toch wel heimwee naar haar thuisland en smeekte ze Leonard om het troosteloze Belfast achter zich te laten en samen naar Oekraïne te verhuizen. Zeker toen hun eerste zoon was geboren werd de nood voor haar steeds hoger om weg te komen uit het criminele circuit van haar echtgenoot. In eerste instantie weigerde hij, maar op een gegeven moment werd het te gevaarlijk voor hem om nog langer in Belfast te blijven. Verschillende groeperingen hadden het op hem voorzien. Uiteindelijk zijn ze halsoverkop naar Oekraïne gevlucht waar ze settelden in Volodymyr-Volynskyi, de thuisstad van Mariana waar de rest van haar familie ook nog woonde. Daar kreeg Mariana nog twee zoons.
Broers: John Samuel Murphy (23 jaar) en Isaac Leonard Murphy (19 jaar)

John Murphy heeft het geloof gevonden en is dominee geworden in Kiev. Isaac heeft zijn verstand verloren en zit in een instelling.

Vrienden
Een aantal op Durmstrang

GESCHIEDENIS
Jeremiah is als derde zoon geboren uit de Noord-Ierse Leonard Murphy en de Oekraïense Mariana Jovovich in Volodymyr-Volynskyi, Oekraïne. Hij was een aardige, nieuwsgierige jongen. Toen hij tien jaar was zijn ze naar Kiev verhuisd omdat Leonard werk nodig had en dat in de grote stad wilde zoeken.

Jeremiah had het thuis nooit zo fijn. Hij en zijn broers hebben van hun zeer gelovige ouders een harde, sobere opvoeding gehad. Ze mochten thuis geen ruzie maken, werden geslagen als ze te brutaal werden bevonden, moesten ten minste de Bijbel uit hun hoofd kennen en 3 maal per dag bidden en er was geen ruimte voor leuke extraatjes. Hoewel hij zijn vader eerst als een voorbeeldige man zag, begon hij al gauw in te zien dat hij eigenlijk gewoon een crimineel was en ondanks dat Jeremiah daar bewust van was werd hij er toch door beïnvloed. Zijn vaders agressieve trekken en egoïstische houding sloegen op hem over waardoor hij als hij zijn zin niet krijgt afdwingend en intimiderend wordt. Zijn vader had het altijd over Jeremia’s grootvader. Hoe geweldig en vooruitstrevend die was geweest en hoe zijn zonen daar maar zwakke schaduwen van waren. Er werd een bepaalde verwachting gesteld waar Jeremiah en zijn broers niet aan konden en niet aan wilden voldoen. Een hechte band met zijn broers had hij ook niet. Zijn oudste broer, John, was zo intens met het protestante geloof bezig dat hij hem op een gegeven moment alleen nog maar tijdens het eten zag en toen hij eenmaal theologie ging studeren vrijwel helemaal niet meer. Isaac is door de extreem religieuze opvoeding juist helemaal doorgeslagen. Omdat hij thuis zijn frustraties nooit kwijt kon was hij op school al een lastig joch, maar toen hij op zijn zeventiende eenmaal uit huis ging is hij volledig doorgeslagen. Nu zit hij in een inrichting.

Jeremiah was zijn broer’s lot achterna gegaan was het niet voor de uitnodiging van Durmstrang om daar te komen studeren. Voor hem en voor zijn ouders was dat een grote verassing sinds beide zijn broers geen magische krachten bezitten. Daarbij kwam dat Jeremiah vanaf dan het grootste gedeelte van het jaar niet meer thuis zou zitten en aan de orthodoxie van zijn ouders zou kunnen ontsnappen. Op Durmstrang zou hij het erg naar zijn zin krijgen. Al zijn rebelse trekken kwamen naar buiten en hij kwam dan al snel te kennen staan als een lastpost. Jeremiah was een regelbreker, zelfs op het strenge Durmstrang, maar zorgde er wel altijd voor dat hij goed bij was met de lessen. Het op de zwarte kunsten georiënteerde curriculum boeide hem mateloos en hij bleek er talent voor te hebben (een van de redenen waarom de school zijn streken nog tolereerde). Daarbij is hij een begaafd duellist en heeft hij verschillende vriendschappelijke toernooien onder de leerlingen gewonnen.

Afgelopen jaar hebben zijn ouders echter besloten nu toch al twee van hun zoons uit huis zijn om terug naar Noord-Ierland te verhuizen. De katholieke paramilitairen die Leonard jaren eerder bedreigd hadden zaten allemaal vast of waren zelf al geliquideerd. Bovendien wilde zijn vader ook wel graag terug naar zijn thuisland. Hierdoor is Jeremiah van Durmstrang overgeplaatst naar Hogwarts, iets waar hij niet helemaal blij mee is. In Noord-Ierland wonen ze in Belfast, aan de Shankhill Road waar nog steeds veel (ex-)UVF leden wonen. In zijn vakanties krijgt Jeremiah het nog weleens aan de stok met katholieke jongeren daar en hij heeft dan soms veel moeite om zijn magie niet te gebruiken. Ook betreurt hij het dat Hogwarts geen lessen in de zwarte kunsten aanbiedt. Daarom houdt hij contact met een aantal van zijn Durmstrang vrienden die hem per post op de hoogte houden van hun vorderingen. Op Hogwarts is Jeremiah ingedeeld bij Slytherin.You are cast out from the heavens to the ground
Blackened feathers falling downTerug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Єремія
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag reacties plaatsen in dit subforum
 :: Welcome :: Game Related :: character introduction-
Nieuw onderwerp plaatsenReagerenGa naar: