IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
important
topics & links
Head
boys & girls

Chloe
Gryffindor
Fred
Gryffindor
Alison
Slytherin
Leo
Slytherin
Camilla
Ravenclaw
Cid
Ravenclaw
Olivia
Hufflepuff
Nathan
Hufflepuff
house
points
30 points
0 points
-10 points
50 points
Credits
& Sister sites


Wil je buttons ruilen? Stuur dan een PM met jou button en de link van je forum naar Nyx. Jou button zal tussen onze buttons komen te staan met een link naar jou site. In ruil hiervoor verwachten wij ook dat onze button op jou site komt te staan.
---------------
Expecto Patronum staat onder leiding van het team, de layout is gemaakt door Nyx Xiaoyu. Harry Potter zelf behoort toe aan J.K Rowling. Karakters en dergelijke dienen niet zonder toestemming gebruikt te worden. Alle afbeeldingen die gebruikt zijn op dit forum behoren toe aan hun rechtmatige eigenaren. De punten tellers komen van Savage Themes op tumblr.

Nieuw onderwerp plaatsenReageren Deel|

♪♫•*¨*•.¸¸ A P H R O D I T E V E G A R A ¸¸.•*¨*•♫♪

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
avatar
GryffindorGryffindor

Aantal berichten : 39
IC posts : 6

Hogwarts ID
Schooljaar: Seventh year
Leeftijd: 17
Partner: Tell me I'm too crazy, you can't tame me

BerichtOnderwerp: ♪♫•*¨*•.¸¸ A P H R O D I T E V E G A R A ¸¸.•*¨*•♫♪ di jan 24, 2017 12:19 am


¸.*☆*.¸¸.*☆*.¸ Aphrodite Amethyst Ariana Vegara ¸.*☆*.¸¸.*☆*.¸
I see the moon, I see the moon, I see the moon, oh, when you're looking at the sun
Not a fool, I'm not a fool, not a fool, no, you're not fooling anyone


♀ - Bournemouth, UK - 17 y/o - Pansexual - Single
Feel your eyes, they all over me
Don't be shy, take control of me
Get the vibe it's gonna be lit tonightI've been working later, I've been drinking stronger
I've been smoking deeper but the memories won't stop


First of all, Aphrodite doesn’t give a shit. Dat betekent overigens niet dat ze een bitch is ofzo, het maakt haar gewoon helemaal niet uit wat jij over haar denkt, ze doet toch wel waar ze zelf zin in heeft. Dat is overigens niet veel, alleen voor kunst en drugs kun je Aphrodite uit bed krijgen. Aphrodite is een vrolijke en spontane meid, ziet het leven altijd positief in. Ze staat haar mannetje, of in dit geval vrouwtje, in de wereld, en komt voor zichzelf op wanneer dit nodig is. Dit zou ze ook voor anderen doen. Verder is Aphrodite heel erg creatief en heel erg geïnteresseerd in kunst. Omdat ze weet dat ze later de kunst in wilt, doet ze niet heel erg voor school. Meestal doet ze aan het begin van het jaar geen reet en gaat dan pas wat doen. Toch is het haar tot nu toe altijd gelukt om over te gaan en om zelfs een paar S.L.I.J.M.B.A.L.L.E.N. te halen. Verder is Aphrodite af en toe erg dromerig, is ze verslavingsgevoelig en lijkt ze af en toe problemen over zich af te roepen. She doesn’t love quickly, but when she loves, she loves hard.


ஜ۩۞۩ஜ History ஜ۩۞۩ஜ
He calls me the devil, I make him wanna sin
Every time I knock, he can't help but let me in
Must be homesick for the real, I'm the realest it gets
You probably still adore me with my hands around your neck

Zeventien jaar geleden werd Aphrodite geboren in de luxe elite stad Bournemouth, in het zuiden van het Verenigd Koninkrijk. Rijke en verwende kinderen kwamen hier vandaan, maar Aphrodite was alles behalve. Aan de rand van de stad was een buitenwijk, daar woonde ze met haar magische ouders. Allebei haar ouders waren naar Hogwarts gegaan, en hadden in de afdeling “Gryffindor” gezeten. Haar vader was van origine Albanees, haar moeder was gewoon Engels. Tussen de vele flatgebouwen stond het huis van haar gezin. Het was niet groot, maar het was een huis. De eerste jaren van haar leven kon Aphrodite in al het geluk leven. Ze kon spelen, haar ouders waren er voor haar, ze had vriendjes en vriendinnetjes in haar buurt en had magische ervaringen, die haar ouders met liefde begeleidde.

Haar eerste jaar op Hogwarts was prima. Ze haalde hoge cijfers, was ingedeeld in de afdeling die haar ouders graag bij haar zagen en had, wederom, vrienden en vriendinnen. Totdat ze terug kwam van haar eerste jaar en ze overging naar de tweede. In die zomervakantie ging het allemaal mis. Haar vader dronk heel erg veel en als hij dronken was, was hij erg agressief tegenover haar moeder. Hij sloeg haar moeder. Haar moeder was altijd prachtig, maar had vaak een blauwe plek, soms in haar gezicht, soms op plekken waar anderen ze niet konden zien. Ruzies werden vaste prik in het huis van Aphrodite. Gillen, ’s avonds de politie op de stoep door het overlast, haar vader die flipte, Schouwers die de boel moesten sussen. Ondanks alles bleef haar moeder bij haar vader, waarom weet Aphrodite nog steeds niet.

Aphrodite ontsnapte vaak aan haar vaders relaas door de straat op te gaan. Daar ontmoette ze jongens en meiden, die net als haar wilden ontsnappen, ontsnappen uit de werkelijkheid. Ze dronken veel alcohol op plekken waar dat niet mocht. Vanaf haar vijftiende begon Aphrodite met het gebruiken van drugs. Het is voor haar een middel om te ontsnappen aan de werkelijkheid. Is ze verslaafd? Misschien een beetje, maar niet zo erg dat ze er niet zonder kan. Haar foute vrienden zijn Dreuzels, maar het boeit hen niet dat Aphrodite vaak weg is. De enige reden dat ze met elkaar optrekken, is om met elkaar te ontsnappen, dingen te doen die niet mogen. Seks, drug, alcohol, het waren allemaal onderdelen ervan.

Door haar hele jeugd door heeft Aphrodite één droom gehad: iets met kunst te gaan doen. Ze kan uren naar kunst kijken en erover praten. Daarom doet ze nu weinig aan school. Tenzij ze natuurlijk een cursus voor kunst op zouden zetten, wat niet gaat gebeuren. It’s a daily struggle for her.


If you don’t like the way I talk, then why am I on your mind?
If you don’t like the way I rock, then finish your glass of wine
We fight and we argue, you'll still love me blind
If we don’t fuck this whole thing up, guaranteed, I can blow your mindDon't cry for us, no time for us, when we're at some party, when you grab somebody
I’ll dance if I want to, my body, my body, my body, hella, hella, it’s my body, gonna dance if I want to, want to

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
♪♫•*¨*•.¸¸ A P H R O D I T E V E G A R A ¸¸.•*¨*•♫♪
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag reacties plaatsen in dit subforum
 :: Welcome :: Game Related :: character introduction-
Nieuw onderwerp plaatsenReagerenGa naar: