IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
important
topics & links
Head
boys & girls

Chloe
Gryffindor
Fred
Gryffindor
Alison
Slytherin
Leo
Slytherin
Camilla
Ravenclaw
Cid
Ravenclaw
Olivia
Hufflepuff
Nathan
Hufflepuff
house
points
30 points
0 points
-10 points
50 points
Credits
& Sister sites


Wil je buttons ruilen? Stuur dan een PM met jou button en de link van je forum naar Nyx. Jou button zal tussen onze buttons komen te staan met een link naar jou site. In ruil hiervoor verwachten wij ook dat onze button op jou site komt te staan.
---------------
Expecto Patronum staat onder leiding van het team, de layout is gemaakt door Nyx Xiaoyu. Harry Potter zelf behoort toe aan J.K Rowling. Karakters en dergelijke dienen niet zonder toestemming gebruikt te worden. Alle afbeeldingen die gebruikt zijn op dit forum behoren toe aan hun rechtmatige eigenaren. De punten tellers komen van Savage Themes op tumblr.

Nieuw onderwerp plaatsenReageren Deel|

It's Time to Stop (open)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
avatar
HufflepuffHufflepuff

Aantal berichten : 19
IC posts : 4

Hogwarts ID
Schooljaar: Fifth year
Leeftijd: 16
Partner:

BerichtOnderwerp: It's Time to Stop (open) vr dec 30, 2016 9:47 pm

Met een onhoorbare kreun liet ze haar hoofd tegen de pagina's van het boek vallen. Toen ze de geur van het oude perkament rook, trok ze haar gezicht ook weer net zo snel van het boek af. De letters leken over het papier te dansen en vermoeid wreef ze in haar ogen. Studeren was niet iets dat ze over het algemeen erg vond, maar als je het voor enkele uren achter elkaar deed, werd het toch wel vervelend. Het ergste was wanneer je zo gebakken was, dat je iedere zin weer vergat zodra je hem gelezen had. En dat was nu het geval bij Nia, dus besloot ze dat het het best was om haar boeken te pakken en te stoppen. Het was tevens ook behoorlijk laat aan het worden, en de bibliotheek stroomde langzaam maar zeker leeg. Geïrriteerd wreef ze aan haar voorhoofd; haar dramatische val tegen haar boek had haar toch wel een beetje pijn gedaan. Ze sloeg haar veel te dikke boek dicht en schoof deze naar het einde van de tafel, waarna ze opstond. Met een zucht tilde ze het zware ding op en hield het stevig tussen haar armen, en met een laatste gaap liep ze richting de uitgang. Ze verlangde nu al naar haar bed, haar perfecte, zachte bed. Het enige vervelende was het vooruitzicht dat ze morgen alweer de hele dag kon gaan studeren. Hoe dan ook, met een vermoeide expressie liep ze weg van haar studieplaats, volledig vergeten dat ze haar toverstaf daar had achtergelaten. Oeps?   
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Slytherin Head GirlSlytherin Head Girl

Aantal berichten : 826
IC posts : 238

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 17 (july 28)
Partner: oh baby girl you know we're gonna be legends

BerichtOnderwerp: Re: It's Time to Stop (open) za dec 31, 2016 1:16 am

Alison keek op van haar werk toen ze hoorde hoe het hoofd van het meisje dat ergens schuin tegenover haar aan de lange tafel zat haar hoofd in haar boek liet vallen. Ze trok even een judgy wenkbrauw omhoog, maar zei verder niks. Waarom zou je hier nog gaan zitten als je toch niks uit ging voeren? Je had toch wel wat beters te doen dan dat? Daarbij was het voor je omgeving ook gewoon super irritant. Nouja, waarschijnlijk viel dat nog wel mee, maar Alison irriteerde zich wel. Ze vond het dan ook totaal geen straf om te merken dat het meisje zelf kennelijk ook het nut er niet meer van in zag en maar besloot om haar spullen bij elkaar te rapen en te vertrekken. Helaas niet ál haar spullen, haar toverstok had ze namelijk laten liggen. Alison keek een paar tellen naar het ding, voor ze zuchtte en het toch maar oppakte om aan haar te geven. Al was het maar omdat ze waarschijnlijk op haar kop zou krijgen als Annabel zag dat ze het niet deed. "Hey, Huffle!" riep ze terwijl ze het meisje achterna liep.       
:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
HufflepuffHufflepuff

Aantal berichten : 19
IC posts : 4

Hogwarts ID
Schooljaar: Fifth year
Leeftijd: 16
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: It's Time to Stop (open) zo jan 01, 2017 5:05 pm

Zo stilletjes mogelijk probeerde ze zichzelf uit de bibliotheek te verwijderen. Hoewel ze nooit echt met de bibliothecaresse gesproken had, wist ze wel zeker dat het iemand was waarmee ze geen problemen wilde hebben. Zo nu en dan zag ze de vrouw rondlopen in de hal vol boeken, en ze straalde iets uit van autoriteit en assertiviteit, en iedere keer dat Nia haar zag, keek ze snel weg. Ze wist niet of het uit angst was, of iets anders, maar toch. Het kwam er op neer dat ze Annabel niet boos wilde maken. Ze haalde het elastiekje uit haar haren en de paardenstaart die ze ermee had gemaakt, viel losjes uit elkaar, over haar schouders. Het elastiekje zelf rolde ze over haar pols. Vervolgens schrok ze zich dood toen ze iemand achter haar hoorde. "Hey, Huffle!" hoorde ze, waarop ze zich omdraaide. Had ze iets verkeerd gedaan? Meteen zette ze haar meest zielige gezicht op, maar toen merkte ze dat het een andere leerlinge was. En niet zomaar één. Alison Winter, de Head Girl van Slytherin. Nia kende het andere meisje alleen van naam, ze had namelijk een bepaalde reputatie. "Uh, ja?" vroeg ze toen, lichtelijk geïntimideerd door het oudere meisje. Ze zat toch niet in de problemen?   
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Slytherin Head GirlSlytherin Head Girl

Aantal berichten : 826
IC posts : 238

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 17 (july 28)
Partner: oh baby girl you know we're gonna be legends

BerichtOnderwerp: Re: It's Time to Stop (open) zo jan 01, 2017 8:35 pm


Alison fronste even toen ze het zielige gezicht van de Hufflepuff zat. Huh? Ze snapte niet helemaal waar dat vandaan kwam, maar goed, het zal wel. Als antwoord op haar vraag haalde ze de toverstok die het meisje net had laten liggen tevoorschijn. "Herken je deze?" Ze draaide het ding een paar keer rond in haar handen. Het voelde heel anders dan haar eigen toverstok, maar verder wel prima degelijk. Niet iets wat je zomaar zou willen laten liggen, leek haar. Ze wist niet zeker het meisje gewoon rommelig was of dat het een typisch geval van die Hufflepuff dromerigheid was. Wat het ook, Alison vond dat ze voor deze actie best wel een schouderklopje verdiende want ze had het helemáál niet op Hufflepuffs. Ze stak het voorwerp naar het meisje toe. "Ik zou er wat voorzichtiger mee omgaan, als ik jou was. Je weet nooit wat voor bedoelingen mensen ermee kunnen hebben." Ze zei het met een klein glimlachje, al bereikte die haar ogen niet helemaal.       
:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

BerichtOnderwerp: Re: It's Time to Stop (open)

Terug naar boven Ga naar beneden
It's Time to Stop (open)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag reacties plaatsen in dit subforum
 :: In game :: Hogwarts :: library-
Nieuw onderwerp plaatsenReagerenGa naar: