IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
important
topics & links
Head
boys & girls

Chloe
Gryffindor
Fred
Gryffindor
Alison
Slytherin
Leo
Slytherin
Camilla
Ravenclaw
Cid
Ravenclaw
Olivia
Hufflepuff
Nathan
Hufflepuff
house
points
30 points
0 points
-10 points
50 points
Credits
& Sister sites


Wil je buttons ruilen? Stuur dan een PM met jou button en de link van je forum naar Nyx. Jou button zal tussen onze buttons komen te staan met een link naar jou site. In ruil hiervoor verwachten wij ook dat onze button op jou site komt te staan.
---------------
Expecto Patronum staat onder leiding van het team, de layout is gemaakt door Nyx Xiaoyu. Harry Potter zelf behoort toe aan J.K Rowling. Karakters en dergelijke dienen niet zonder toestemming gebruikt te worden. Alle afbeeldingen die gebruikt zijn op dit forum behoren toe aan hun rechtmatige eigenaren. De punten tellers komen van Savage Themes op tumblr.

Nieuw onderwerp plaatsenReageren Deel|

Isabel Cortez ~ Just like lost and found...

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
avatar
SlytherinSlytherin

Aantal berichten : 44
IC posts : 16

Hogwarts ID
Schooljaar: Fifth year
Leeftijd: 16
Partner: I just wanna fuck with you, I know you want to too x

BerichtOnderwerp: Isabel Cortez ~ Just like lost and found... za dec 17, 2016 8:03 pmIsabel Maria Cortez | Sixteen years old | Fifth year | Slytherin


Isabel is opgegroeid als dochter van een Engelse zakenman en een Colombiaanse schoonmaakster. De Engelse zakenman ging vreemd met de Colombiaanse schoonmaakster, die schoon maakte in het enorme landhuis waar de familie van Isabel woonde. Toen aan het licht kwam dat de man een relatie had met de moeder van Isabel, hoopte zij dat hij zou breken met zijn eerste vrouw en verder zou gaan met haar, maar niets was minder waar. De moeder van Isabel werd ontslagen. Echter, hij liet haar niet in de steek, want elke maand krijgt ze een redelijke som geld van hem, om de vaste lasten te kunnen betalen. Voor alle extraatjes moet ze zelf werken, en dit doet ze dan met het schoonmaken van wc’s gebouwen en meer van dit soort locaties.

De moeder van Isabel was een Dreuzel, de vader van Isabel was een magiër en zo kwam het dat Isabel als een heksje werd geboren. De familie van de vader van Isabel zag Dreuzels als mindere wezens, daarom had de moeder van Isabel daar moeten schoonmaken. De moeder van Isabel wist echter al vrij gauw dat haar dochter een heksje zou zijn. Als Isabel daar nu naar vraagt, zegt ze dat God het haar had laten zien. In Colombia is het christelijke geloof een belangrijk onderdeel van de dag, en zo ook bij de moeder van Isabel. Dat Isabel magische krachten had zag ze echter niet als een vloek, maar meer als een wondertje. Ze was ontzettend blij, zeker toen er op haar elfde een brief kwam dat ze naar een school mocht waar ze deze magische krachten kon leren beheersen. Geld was echter wel een probleem, de boeken en magische spullen die Isabel heeft zijn vooral gesponsord door rijke tovenaren, of zijn afdankertjes van klasgenoten. De vader van Isabel gaf slechts genoeg voor de vaste lasten en was niet in om hier een discussie over te voeren.

Al vanaf haar eerste jaar kwam Isabel erachter dat Hogwarts niet heel erg veel anders was dan een andere middelbare school. Pesten, roddelen, gemene meiden, ze waren er allemaal bij. In het eerste jaar leerde Isabel echter al veel, en leerde te liegen over haar achtergrond. Ze vertelde iedereen dat ze van een rijke familie afstamde in Spanje. Ze loog over het geld dat ze verdiende, maar dat ze gewoon een wat expressievere kleding stijl had. Vanaf haar tweede jaar begon haar vader haar zakgeld te geven – in magische valuta, dus was het makkelijker voor haar om wat kleding te kopen. Haar kledingstijl werd uitdagender, meer bloter, omdat ze dacht dat dit cool was. Vanaf het derde jaar had Isabel ontdekt wie er  zo’n beetje de dienst uitmaakte op de school: Alison Winter, Zoë Chandler, dat waren de populaire meiden van de school. Op een wanhopige manier wilde Isabel daar bij horen – voor het eerste in haar leven zou ze dan een beetje relevantie hebben, en niet alleen maar als het kleine baby’tje gezien worden. En daar zou ze alles voor doen. Alles.

Sinds het begin van vijfde jaar begint Isabel een eetstoornis op te wekken, boulimia nervosa, om haar slanke lichaam te behouden. Dit werkt zich verder uit in het vijfde jaar.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Isabel Cortez ~ Just like lost and found...
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag reacties plaatsen in dit subforum
 :: Welcome :: Game Related :: character introduction-
Nieuw onderwerp plaatsenReagerenGa naar: