IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
important
topics & links
Head
boys & girls

Chloe
Gryffindor
Fred
Gryffindor
Alison
Slytherin
Leo
Slytherin
Camilla
Ravenclaw
Cid
Ravenclaw
Olivia
Hufflepuff
Nathan
Hufflepuff
house
points
30 points
0 points
-10 points
50 points
Credits
& Sister sites


Wil je buttons ruilen? Stuur dan een PM met jou button en de link van je forum naar Nyx. Jou button zal tussen onze buttons komen te staan met een link naar jou site. In ruil hiervoor verwachten wij ook dat onze button op jou site komt te staan.
---------------
Expecto Patronum staat onder leiding van het team, de layout is gemaakt door Nyx Xiaoyu. Harry Potter zelf behoort toe aan J.K Rowling. Karakters en dergelijke dienen niet zonder toestemming gebruikt te worden. Alle afbeeldingen die gebruikt zijn op dit forum behoren toe aan hun rechtmatige eigenaren. De punten tellers komen van Savage Themes op tumblr.

Nieuw onderwerp plaatsenReageren Deel|

~ Damian Carter ~

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
avatar
SlytherinSlytherin

Aantal berichten : 107
IC posts : 54

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 17 (january 4)
Partner: You know what they say, once you go black...

BerichtOnderwerp: ~ Damian Carter ~ wo dec 14, 2016 7:42 pm

// Identiteitsgegevens //

Bloedstatus; Puur Bloed
Geslacht; Man
Leeftijd; 16 jaar (4 januari)
Seksualiteit; Biseksueel
Etniciteit; Afro Amerikaans
Woonplaats; Edinburgh (Schotland)
Toverstok; ebbenhout; 27,2 cm; drakenhartbloed


// Fysieke Eigenschappen //

Lengte; 1m84
Gewicht; 75 kg
Littekens; Verschillende verspreid over zijn lichaam door het verzorgen van Fabeldieren (hobby).
Haar; Kort/zwart
Ogen; Donkerbruin


// School //

Afdeling; Zwadderich
Specialisaties; Verzorging voor Fabeldieren, Verweer tegen de Zwarte Kunsten en Transfiguratie
Zwaktes; Kruidenkunde, Waarzeggerij en Toverdranken


// Karakter //

Arrogant; Damian heeft een arrogante flair. Hij loopt recht, borst vooruit en kin omhoog. Wanneer hij praat is dit vaak op een bruuske manier. Vaak komt het (onbedoeld) bedreigend over. Damian heeft meestal niet door dat hij arrogant overkomt en heeft er eigenlijk weinig last van.
Social Awkward; Hij heeft weinig sociale vaardigheden en heeft ook moeite met het lezen van anderen hun non-verbaal gedrag. Hij is niet beschaamd of introvert maar eerder sociaal onhandig. Hij zou stomme dingen kunnen zeggen en geen kick geven, hij zou het niet eens door hebben.
Loyaal; Damian is zeer loyaal. Wanneer iemand iets voor hem betekend dan vergeet hij dat niet snel. Hij loopt zo een nest draken in voor je. Damian heeft ook een sterk loyaal gevoel voor zijn afdeling (Zwadderich).
Stiekem een nerd; Ondanks zijn grote en sterke bouw is hij stiekem een nerd. Hij houdt van lezen, wees dus niet verbaasd om hem in de bieb te zien. Desondanks behaald hij geen super goede cijfers. Hij heeft een hekel aan opgelegde opdrachten en examens. In de lessen blijkt wel dat hij een grote kennis heeft van alles.


// Extra Informatie //

Vader Evan Carter; Hij werkt voor het ministerie als Schouwer. Zijn vader heeft de tweede opkomst van Jeweetwel gekend en vocht mee tegen de Dooddoeners. Na die strijd werd zijn vader een stuk bruusker en korter. Damian heeft veel respect voor zijn vader.
Moeder Caitlyn Carter; Is een sterke, zelfstandige vrouw die in Goudgrijp werkt. Zij staat in voor de veiligheid van de bank. Damian zijn passie voor dieren komt mede door zijn moeder. Zij werkte ooit met draken in de bank. Sindsdien bezoeken ze eens in de zoveel tijd Roemenië waar er nog een kolonie draken woont.
Zus Myra Carter; Zijn zusje Myra (14) zit in haar vierde jaar. Ze hebben vrij weinig met elkaar te maken. Hun passie, fabeldieren, is echte dezelfde waardoor ze een sterke band hebben. Ze zijn niet het type die elkaar dagelijks wilt zien of spreken. Hun stille momenten met de Hippogrieven spreken luider dan woorden.

Hobby's; Zoals eerder verteld houdt Damian van (fabel)dieren. Thuis hebben ze meer dan genoeg ruimte om een zoo te houden. Hij verzorgt ieder dier zelf op basis van kennis opgedaan uit boeken en tijdens verschillende reizen. Zijn zus deelt deze passie. Met andere woorden, als hij een Boomtrul heeft dan wilt zij ook één. Naast fabeldieren houdt Damian ook van normale dieren. Zijn kat, Mr. Whiskers, is daar het levendige bewijs van.

Naast de dieren houdt hij ook van Zwerkbal. Door zijn grote sterke bouw lijkt hij gemaakt te zijn voor Drijver of Wachter. In de zomer speelt hij bij de plaatselijke ploeg van Edinburgh als drijver. Hij is gekend om genadeloos en precies te zijn.

~ The race stops at the start and the finish line is where it begins so this time first one to lose wins ~


~ Slytherin Aesthetic ~ :
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
~ Damian Carter ~
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag reacties plaatsen in dit subforum
 :: Welcome :: Game Related :: character introduction-
Nieuw onderwerp plaatsenReagerenGa naar: