IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
important
topics & links
Head
boys & girls

Chloe
Gryffindor
Fred
Gryffindor
Alison
Slytherin
Leo
Slytherin
Camilla
Ravenclaw
Cid
Ravenclaw
Olivia
Hufflepuff
Nathan
Hufflepuff
house
points
30 points
0 points
-10 points
50 points
Credits
& Sister sites


Wil je buttons ruilen? Stuur dan een PM met jou button en de link van je forum naar Nyx. Jou button zal tussen onze buttons komen te staan met een link naar jou site. In ruil hiervoor verwachten wij ook dat onze button op jou site komt te staan.
---------------
Expecto Patronum staat onder leiding van het team, de layout is gemaakt door Nyx Xiaoyu. Harry Potter zelf behoort toe aan J.K Rowling. Karakters en dergelijke dienen niet zonder toestemming gebruikt te worden. Alle afbeeldingen die gebruikt zijn op dit forum behoren toe aan hun rechtmatige eigenaren. De punten tellers komen van Savage Themes op tumblr.

Nieuw onderwerp plaatsenReageren Deel|

[MC] I am a man of many hats although I never mastered anything

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
AuteurBericht
avatar
ProfessorProfessor

Aantal berichten : 108
IC posts : 36

Hogwarts ID
Schooljaar: Teacher
Leeftijd: 29 years [12-04-1987]
Partner: hi ;))

BerichtOnderwerp: [MC] I am a man of many hats although I never mastered anything wo dec 07, 2016 8:18 pm

Zahorchak Solarz
A casual affair that could go anywhere, and only for tonight.
Op zijn gemak liep Zahorchak zachtjes in zichzelf zingend langs de hoge en lange wanden die volstonden met boeken. Hij zorgde er wel voor dat zijn gezang niet zo duidelijk hoorbaar was zodat het niemand zou storen. Altijd droeg hij een aardig opvallend pak, waardoor je hem zelfs zonder zijn gezicht te zien in een oogopslag zou herkennen De Amerikaan zocht naar een bepaald boek waarin hij iets wilde opzoeken om ergens in zijn aankomende lessen te gebruiken. Het probleem was dat hij dat verrekte boek niet kon vinden. Hij moest zeggen dat het vinden van boeken in bibliotheken nooit echt zijn sterkste kant was geweest. En dat terwijl hij in zijn tienerjaren zelf ook op Hogwarts had gezeten. Je zou dan zeggen dat je op z’n minst een beetje zou weten hoe het werkte hier. Nou, Zahorchak was er een die dat een paar jaar later nog niet door zou hebben. Een diepe zucht verliet zijn longen. Mijn God, hoe kregen al die studenten het voor elkaar om al die specifieke boeken te vinden? Hij scande de bibliotheek met zijn ogen waardoor hij zijn blik liet rusten op een gedaante wat verderop. Het was Annabelle, die zou hem vast wel kunnen helpen. Als zelfs zij het niet kon vinden voor hem dan zou het maar gewoon opgeven. Hij liep naar haar toe en haar rug stond naar hem toegekeerd waardoor hij zijn hand even op haar zij legde voordat hij sprak. “Jij kan mij vast wel helpen,” begon hij en keek der aan om vervolgens lichtjes te grijnzen. [b[“Annabae,”[/b] vervolgde hij met een grinnik. Hij had al  wel eens meer mensen haar zo horen noemen, dus waarom hij ook niet? Altijd maar strak en serieus naar je collega’s was ook maar saai, of niet soms?


{+ 1st Annabel Divine


Laatst aangepast door Zahorchak Solarz op za dec 10, 2016 4:45 pm; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
ProfessorProfessor

Aantal berichten : 38
IC posts : 23

Hogwarts ID
Schooljaar: Teacher
Leeftijd: 32
Partner: Yo, he ain't messing with no average chick, pop, pop

BerichtOnderwerp: Re: [MC] I am a man of many hats although I never mastered anything wo dec 07, 2016 11:16 pm


Young girls always lookin' for a soulmate
But I shoulda listened to what momma told me

Sommige boeken in haar bibliotheek waren eeuwen oud. Sommigen van die boeken werden niet regelmatig gebruikt door de leerlingen. En wat gebeurde er als je iets niet regelmatig gebruikte? Juist, dan kwam er stof op. Annabel zorgde goed voor haar boeken, ze deed zoveel mogelijk met magie, maar haar boeken afstoffen, dat was toch echt een taakje dat ze met de hand moest doen. Normaal gesproken zou iemand er een hekel aan hebben, maar Annabel vond het absoluut niet erg. Ze vond het heerlijk om lekker bezig te zijn. Het was niet druk in haar bibliotheek op het moment, dus dit was het uitgelezen moment waarop ze dit soort klusjes kon doen. Handig ging ze met een stoffer over de boeken heen, nam het meeste stof mee, en keek af en toe eventjes naar een titel, of bladerde door een boek. Ze deed een boek open, dat luid begon te gillen. Boos keek Annabel eventjes naar het boek en gaf er een tik op met haar toverstok. Het boek hield op met gillen. “Hé, rustig, hè? Niet happen naar de baas” mopperde ze tegen het boek en ging er nog een keer met de stoffer over heen. Wat dacht dat boek wel niet? Zij was de baas in de bibliotheek hier, niet dit boek. In gedachten verzonken ging ze verder met haar taak, tot ze plotseling een hand op haar zij voelde. “Jij kan mij vast wel helpen.” Die stem klonk bekend en met een glimlach draaide ze zich om. “Annabae.” Zachtjes grinnikte Annabel. “Ik weet niet zeker of je nou net achter mijn bijnaam door de leerlingen bent gekomen, of dat je enorm loopt te slijmen.” Plagend prikte ze hem in zijn borst, en ze legde haar stoffer weg, leunde met haar billen tegen de tafel aan en sloeg haar armen over elkaar. “Vertel, wat kan ik voor je doen?” vroeg ze nieuwsgierig.Oh, just in case you need me, I don't mind
Yo, tell them what to do, tell them what to do, tell them what to do
When you see a bad bitch in front of you, baby

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
ProfessorProfessor

Aantal berichten : 108
IC posts : 36

Hogwarts ID
Schooljaar: Teacher
Leeftijd: 29 years [12-04-1987]
Partner: hi ;))

BerichtOnderwerp: Re: [MC] I am a man of many hats although I never mastered anything do dec 08, 2016 6:08 pm

Zahorchak Solarz
A casual affair that could go anywhere, and only for tonight.
Niet lang nadat Zahorchak zijn hand op haar zij had gelegd en haar had aangesproken draaide ze zich om met een glimlach op haar gezicht waarna ze haar eigen bijnaam herhaalde. Hij lachte geamuseerd toen ze dat opmerkte. “Hmm, is allebei ook een optie?” vroeg hij aan haar en gaf er nog een knipoog achteraan om het ‘slijmerige’ gedeelte lekker extra te overdrijven. Hij maakte een bedenkelijk geluid toen ze vroeg waar ze hem nou precies mee kon helpen. “Ik zoek een boek over een bepaalde potion maar ik kan het écht niet vinden,” verklaarde hij. Zijn toon klonk plots totaal anders, je zou het zelfs als kil kunnen omschrijven. Dit was niet omdat Zahorchak het ook echt op die manier bedoelde. Hij had gewoon de neiging wat scherpe kille toon aan zijn woorden te geven, waardoor vele het zouden kunnen opvatten als dat hij humeurig was of iets dergelijks. Iets wat hij echter zelf niet doorhad. “Over de Polyjuice potion, ik ben alleen vergeten wat de precieze naam nou was,” gaf hij eerlijk aan haar toe terwijl hij der aankeek met zijn zachte bruine hondenogen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
ProfessorProfessor

Aantal berichten : 38
IC posts : 23

Hogwarts ID
Schooljaar: Teacher
Leeftijd: 32
Partner: Yo, he ain't messing with no average chick, pop, pop

BerichtOnderwerp: Re: [MC] I am a man of many hats although I never mastered anything do dec 08, 2016 11:04 pm

“Voor jou altijd toch, jij mag me noemen wat je maar wilt.” Een grinnik ontsnapte uit haar mond. Ze hield wel van die teasende grapjes. En ze kende Zahorchak, Annabel wist wel dat ze dat soort grapjes bij hem kon maken. Vrolijk knipoogde ze naar hem, maar zodra hij begon over wat hij wilde van haar, keek ze hem met een serieuze blik aan. Haar brein begon op over toeren te slaan. Als mensen haar zagen, dachten ze vaak dat ze dom was, omdat ze er wat excentrieker uitzag dan de reguliere persoon. Maar Annabel had een hoge intelligentie, en een fotografisch geheugen, wat behoorlijk handig was als je in een bibliotheek werkte. “Ik denk dat ik weet naar welk boek jij op zoek bent…” Ze knikte bevestigend. Ze stak haar hand uit en pakte zijn hand beet, trok hem zachtjes achter aan haar, terwijl ze hem een veelbetekende blik gaf. Bij de deur naar de Verboden Afdeling liet ze zijn hand los. “Deze deur gaat open met alleen een speciale sleutel, die ik op een speciale plek heb bewaard. Niemand gaat die ooit vinden.” Met een knipoog keek ze hem aan en deed haar blouseje een beetje open. Haar hand gleed in haar bh en friemelde daar een beetje. Er kwam een grote, roestige sleutel tevoorschijn. “Niets vragen, er is veel ruimte daar” zei ze met een serieus gezicht. Ze knoopte haar blouseje weer dicht en liep naar de deur. Ze stak de sleutel in de deur en draaide hem om. “De sleutel alleen is niet genoeg, de Verboden Afdeling is sinds het regime van de Heer van het Duister ernstiger beveiligd en dit is altijd zo gebleven, mochten leerlingen of andere tovenaars ooit nog de behoefte hebben om iets te doen wat niet helemaal door de beugel kan.” Ze keek hem veelbetekenend aan en maakte een zwaai met haar toverstok, terwijl ze een non verbale spreuk uitsprak. Niemand mocht die spreuk weten, behalve het hoofd van de school en zijzelf. De deur van de Verboden Afdeling ging met een kraak open en de duisternis van de afdeling trad binnen. “Treed binnen” zei ze en liep door de deur naar binnen. Terwijl de deur nog open was, maakte ze een lichtje met een kaars en een kandelaar, die ze vast kon houden. Haar toverstok kon ze niet aansteken, die had ze nodig voor andere dingen. “Niet om je bang te maken, maar blijf wel bij me. Sommige boeken hier in deze afdeling hebben….een eigen leven.” Ze gebaarde dat de deur wel dicht kon.Oh, just in case you need me, I don't mind
Yo, tell them what to do, tell them what to do, tell them what to do
When you see a bad bitch in front of you, baby

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
ProfessorProfessor

Aantal berichten : 108
IC posts : 36

Hogwarts ID
Schooljaar: Teacher
Leeftijd: 29 years [12-04-1987]
Partner: hi ;))

BerichtOnderwerp: Re: [MC] I am a man of many hats although I never mastered anything vr dec 09, 2016 6:14 pm

Zahorchak Solarz
A casual affair that could go anywhere, and only for tonight.
Hij grinnikte geamuseerd toen ze zei dat hij haar mocht noemen zoals hij maar wilde. “Dat zal ik onthouden, Annabae,” zei hij met een grijns, expres haar bijnaam weer gebruikend voor het extra effect. Een brede glimlach ontstond op zijn gezicht toen ze zei dat ze waarschijnlijk wel wist naar welk boek hij opzoek was waarna ze haar hand uitstak om de zijne vast te pakken. Hij gaf haar de zijne aan en liet zich meetrekken naar de plek waar dat boek waarschijnlijk zou staan. Een frons ontstond op zijn gezicht toen hij zag voor welke deur ze stonden. “En dat boek staat daarachter?” merkte hij op met een opgetrokken wenkbrauw. Hij keek der aan toen ze zei dat de sleutel op een speciale plek was bewaard waarna ze haar blouseje begon open te knopen. Met no shame keek de professor gewoon toe hoe ze der hand in der bh stak en er een grote roestige sleutel uithaalde. Het kostte hem overduidelijk iets teveel moeite om zijn ogen van waar ze die sleutel vandaan haalde naar haar ogen te verplaatsen toen ze een opmerking maakte dat daar veel ruimte was, en hij dus geen vragen moest stellen. Hij grinnikte geamuseerd, “Je zou niet zeggen dat daar zoveel ruimte is,” merkte hij op met een grijns waarbij hij haar een knipoog gaf. Ongemerkt dwaalde zijn ogen weer naar beneden maar ze had haar blouseje alweer dichtgeknoopt, waardoor hij onderhand gewoon een zielig gezicht trok. Hij kon het ook niet helpen, hij bleef immers een man met testosteron in zijn donder en dan was zo’n zicht natuurlijk heerlijk. Daarnaast waren ze nou ook niet echt bepaald klein…Okay, Zahorchak, focus. Je kwam hier voor een boek, remember? Subtiel probeerde hij zijn broek goed te doen terwijl hij luisterde naar wat ze te vertellen had en liep achter haar aan nadat ze de deur had opengedaan met een non-verbale spreuk. “Ik zal dichtbij je blijven hoor, maak je maar geen zorgen,” grinnikte hij terwijl hij de deur achter zich dichttrok toen ze een gebaar maakte dat die wel dichtkon. “Maar, dingen die niet door de beugel kunnen hmm?” herhaalde hij haar vorige worden met een lichte, veel betekende grijns. “In wat voor context?” vroeg hij erachteraan terwijl hij haar braaf volgde naar waar ze hem dan ook zou leiden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
ProfessorProfessor

Aantal berichten : 38
IC posts : 23

Hogwarts ID
Schooljaar: Teacher
Leeftijd: 32
Partner: Yo, he ain't messing with no average chick, pop, pop

BerichtOnderwerp: Re: [MC] I am a man of many hats although I never mastered anything vr dec 09, 2016 9:11 pm

Annabel knikte. “Dat boek staat zeker daarachter. Polyjuice Potion is een verboden drank, hè? Als dat gewoon hier staat, zou je hele rare situaties krijgen.” Ze vond het heerlijk als zij wist hoe het zat, daar verbaasde ze sommige mensen wel mee. Maar ach, zij was de beauty en the brains, right? #Grapje. De sleutel naar de verboden afdeling had ze tevoorschijn getoverd van de goed bewaarde verstopplek, en terwijl ze hem tevoorschijn had getoverd, had ze heus wel gemerkt dat hij naar haar borsten had gekeken. Met een veelbetekende glimlach en een knipoog keek ze hem aan. Annabel was pas 32 en single, natuurlijk genoot ze van de aandacht van mannen. Echter, ze was geen slet. In haar hele leven had ze maar één relatie gehad, wel een relatie met een klootzak, dat was ook de reden dat ze hier nu in Engeland was, maar dat betekenden niet dat ze niet van aandacht van mannen mocht genieten, zeker niet van iemand als die zo aantrekkelijk was als de leerkracht Potions tegenover haar. “Daar ben ik ook zeker niet bang voor” zie ze met een geamuseerd gezicht tegen hem, toen hij achter haar aan liep en de deur sloot. De duisternis ontsloot hen en alleen het lichtje van de kaars van Annabel was zichtbaar. Ze trok haar wenkbrauwen op en keek Zahorchak aan. Verleidelijk en heupwiegend kwam ze op hem af, het kaarsje op de hoogte van haar buik, zodat haar gezicht zacht verlicht werd. Ze bleef vlak voor hem staan en bracht haar lippen naar de zijne, de hare raakte de zijne net niet aan, met haar vrije hand gleed ze over zijn borst. “Die dingen die jij bedoeld kunnen hier ook wel, zolang je maar de sleutel en de juiste afdeling weet” Verleidelijk knipoogde ze naar hem, haar lippen raakte heel zachtjes de zijne, de druk was maar zo zacht dat hij het net zou voelen. Met een geamuseerde blik stapte ze naar achteren en draaide zich veelbetekenend om. “Maar die dingen bedoelde ik niet, ik bedoel natuurlijk duistere magie.” Heupwiegend liep ze weer voor hem uit. De afdeling waar ze moesten zijn was niet heel erg ver en Annabel stopte bij een hoge boekenkast. “It should be here…” mompelde ze zachtjes.Oh, just in case you need me, I don't mind
Yo, tell them what to do, tell them what to do, tell them what to do
When you see a bad bitch in front of you, baby

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
ProfessorProfessor

Aantal berichten : 108
IC posts : 36

Hogwarts ID
Schooljaar: Teacher
Leeftijd: 29 years [12-04-1987]
Partner: hi ;))

BerichtOnderwerp: Re: [MC] I am a man of many hats although I never mastered anything vr dec 09, 2016 11:36 pm

Zahorchak Solarz
A casual affair that could go anywhere, and only for tonight.
Hij keek der aan toen ze uitlegde waarom het achter die deur stond. Okay, daar had ze een punt. Hij dacht nooit zo ver na, wat dus een goede reden kan zijn waarom hij dat verdomde boek niet had kunnen vinden. Misschien moest hij de volgende keer maar eens iets verder nadenken voordat hij als een Glisseo uren naar een boek ging zoeken waar hij überhaupt niet bij zou kunnen komen zonder een speciale spreuk die niemand mag weten. “Daar heb je zeker een punt,” gaf hij aan haar toe. Toen ze de sleutel tevoorschijn had gehaald, had hij niet bepaald subtiel gekeken naar de plek waar ze dat vandaan had gehaald. Iets wat ze overduidelijk gemerkt had toen ze hem een veel betekende glimlach met een knipoog erbij schonk. Hij maakte even een soort van ‘betrapt’ geluidje terwijl hij dondersgoed wist dat je het zelfs vanaf de andere kant van de bibliotheek nog had kunnen zien waar zijn ogen nou eigenlijk op gevestigd waren. Nadat hij de deur achter zich had dichtgetrokken wat het pikkedonker, ondertussen had hij een speelse uitdagende opmerking gemaakt over welke dingen zoal dan niet door de beugel konden. Niet veel later deed Annabel een kaarsje aan waardoor de muren lichtjes zichtbaar werden en zijzelf ook waarna ze naar hem toeliep. Een nieuwsgierige blik fonkelde in zijn ogen toen ze recht voor hem stond. Ineens kwam haar gezicht gevaarlijk dicht bij het zijne, hij kon haar adem gewoon op zijn lippen voelen. Het probleem was dat hij niet bar veel zag aangezien het licht zich te laag bevond om hun gezichten goed te belichten. Zijn adem stokte even toen hij voelde hoe ze met haar hand over zijn borst heen gleed en over die speciale afdeling begon, die overigens ook een sleutel nodig had. Die had ze zeker verstopt in de andere kant van haar bh of zo. Zahorchak zijn zintuigen stonden gelijk op scherp toen hij lichtjes haar lippen tegen de zijne voelde. Net toen hij de zoen vol wilde beantwoorden zette al weer een stap achteruit wat een verward en gefrustreerd geluid uit hem kreeg. Hij dacht dat het een teken was dat hij nu toe mocht slaan, verkeerd gedacht dus. Beduusd keek hij hoe ze van hem wegliep naar de boekenkasten en zei dat ze niet de dingen bedoelde die hij in zijn gedachtes had. “Oh, maar dat Duistere gebeuren bedoelde ik ook hoor,” probeerde hij nog maar het was overduidelijk dat hij dat niet had gedacht. Daarnaast kwamen zijn woorden nou ook niet echt overtuigend over. Hij vervloekte zijn mannelijkheid ondertussen toen hij voelde dat zijn grote vriend er ook zin in begon te krijgen. Op zulke momenten wilde hij gewoon voor eventjes vrouw zijn. Dan was het in ieder geval niet ongelooflijk zichtbaar als je opgewonden was, zoals nu in zijn geval. Het donker had nu zijn voor- en nadelen. Aan de ene kant zou het minder zichtbaar kunnen zijn, maar aan de andere kant zou het in het kaarslicht juist nóg meer kunnen opvallen omdat de schaduwen nou eenmaal duidelijk waren. Ach, ze had waarschijnlijk zelf ook door wat voor impact ze op hem had, dus dat kon ze hem toch niet heel erg kwalijk nemen, right? Braafjes liep hij achter haar aan naar de boekenkast waar het ene boek zou staan en merkte dat zijn ogen al snel weer van de boeken richting haar goed gevormde achterste gleden. Hij keek echter weer naar haarzelf toen ze zei dat hij hier echt zou moeten staan. Hij legde vervolgens weer zijn hand op haar zij, maar dit keer overduidelijk een stuk lager dan toen hij simpel aan haar had gevraagd of ze wist waar dat boek lag. “Misschien staat ie wel op die ene afdeling,” zei hij als overduidelijke hint en gooide er weer een veel betekende uitdagende knipoog achteraan. Zo nu en dan wierp hij ietwat panisch een blik naar beneden om te kijken hoe het eraan toe was, vooral als hij het ietsje strakker voelde worden – wat hij echter zo subtiel mogelijk probeerde te doen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
ProfessorProfessor

Aantal berichten : 38
IC posts : 23

Hogwarts ID
Schooljaar: Teacher
Leeftijd: 32
Partner: Yo, he ain't messing with no average chick, pop, pop

BerichtOnderwerp: Re: [MC] I am a man of many hats although I never mastered anything za dec 10, 2016 2:41 am

“Uiteraard” zei Annabel scherp op zijn opmerking over het feit dat hij het ook over ‘dat duistere gebeuren’ had gehad. De omschrijving van die situatie alleen al verraadde dat hij daar totaal niet aan had gedacht. Annabel was niets voor niets een meester teaser, ze had dat heus wel door. Met een zelfvoldane glimlach liep ze voor hem uit, op zoek naar het boek dat hij moest hebben. Het boek was vrij makkelijk te vinden, maar hoe moeilijker ze er over deed, hoe minder opvallend het zou zijn als ze eventjes weg was met Zaza. Ze was gestopt bij een van de boekenkasten, die het overduidelijk niet was geweest maar hé, een beetje de vermoorde onschuld spelen kon ook geen kwaad, en ze voelde hoe Zahorchak weer achter haar kwam staan. Ze voelde zijn hand weer op haar zij liggen, maar ditmaal veel lager dan hij eerst lag. Omdat ze met haar rug naar hem toe stond, moest ze glimlachen. Vaag voelde ze iets achter zich prikken. De gedachte alleen al waarvan ze dacht dat het was wond haar wel een beetje op, zeker omdat ze hier letterlijk helemaal alleen waren, er was geen hond die hen hier kon betrappen, maar Annabel vond het ook heerlijk om hem nog eventjes te teasen. “Nee hoor, ik denk dat hij gewoon hier is” zei ze daarom en zakte op haar hurken, deed net alsof ze tussen wat boeken zocht, en stond vervolgens uiterst langzaam weer op, met haar billen naar achteren gedrukt, zodat die tegen de been van Zahorchak aankwamen. “Nee, ik ben toch bang dat hij ergens anders ligt, verdorie” zei ze quaia verbaasd en keek Zahorchak met een doordringende blik aan. Ze stak haar hand uit en opende deze, zodat de toverstok die ze in haar andere hand had gehad op de grond viel. “Oeps, hij viel op de grond…” bevestigde Annabel nog een keer en met een lachje hurkte ze weer door haar knieën. Toen ze langs “de toverstok van Zahorchak” kwam, kon ze het niet laten om eventjes te kijken en inderdaad, haar gevoel werd bevestigd. Ze pakte haar toverstok van de grond af, en stond weer langzaam zo op, maar ditmaal liet ze haar hand langs zijn been omhoog gaan, en ze stopte toen ze bij de binnenkant van zijn bovenbeen kwam, vlakbij zijn eigen magische zone. Ze glimlachte onschuldig naar hem. “Die speciale afdeling is wel een stukje lopen….maar de sleutel zit in mijn kontzak, en deze jeans is erg strak, dus ik kan er niet zo goed bij. Misschien kan jij hem proberen te pakken?” Onschuldig knipperde ze met haar wimpers.Oh, just in case you need me, I don't mind
Yo, tell them what to do, tell them what to do, tell them what to do
When you see a bad bitch in front of you, baby

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
ProfessorProfessor

Aantal berichten : 108
IC posts : 36

Hogwarts ID
Schooljaar: Teacher
Leeftijd: 29 years [12-04-1987]
Partner: hi ;))

BerichtOnderwerp: Re: [MC] I am a man of many hats although I never mastered anything za dec 10, 2016 4:11 pm

Zahorchak Solarz
A casual affair that could go anywhere, and only for tonight.
Aan haar antwoord te horen wist hij gewoon dat ze echt wel wist dat hij het niet over ‘dat duistere gebeuren’ had in eerste instantie. Ach, zelfs als hij het geloofwaardig had gezegd was het waarschijnlijk nog niet geloofwaardig overgekomen, gezien zijn gedrag richting haar. Hij besloot er maar niet op te antwoordden en liep braaf achter haar aan naar de boekenkasten waar dat boek waarschijnlijk zou staan. Eigenlijk hoopte hij dat ze dat boek niet kon vinden, en dus nog enorm lang moest zoeken voor hem. Dat betekende dat ze hier langer zouden zijn, en hij dus langer de tijd had om te proberen of ie wat uit kon halen bij der. Toen ze stilstond bij een boekenkast had hij zijn hand laag op der zij gelegd, waardoor het eigenlijk gewoon niet meer op der zij lag en hij vroeg of dat boek niet op die speciale afdeling van der lag. Hij had zijn hoofd dicht naast de hare hangen waardoor zijn arme ademhaling, die een stuk sneller ging dan normaal gesproken, in aanraking kwam met haar nek. Hij wilde net zijn lippen in haar nek plaatsen, maar net op dat moment besloot ze te hurken waardoor zijn volle lippen alleen maar een fractie van een seconde met haar nek in aanraking kwamen. Hij maakte een gefrustreerd geluidje dat overging in een zachte maar verraste kreun toen hij de frictie bij zijn kruis voelde toen ze naar beneden ging, fuck. Een tevreden grijns sierde zijn lippen toen ze zei dat ze het niet kon vinden, aka meer tijd om hier te blijven, mooi. Niet veel later liet ze haar toverstaf vallen waardoor ze weer moest bukken. Zahorchak zijn ogen dwaalden natuurlijk vrijwel meteen richting haar billen en voelde dat zijn grote vriend het al aardig krap begon te krijgen. Toen ze zo gebukt voor hem stond kon hij het niet laten om te denken dat dit echt dé perfecte hoogte was voor een blowjob, daarnaast had hij heus wel gezien waar haar ogen zonet op gericht waren. Het was inmiddels al niet meer een geheim dat hij enorm opgewonden én gefrustreerd was door haar teasende grapjes. Zijn ogen werden groot toen ze haar hand langs zijn bovenbeen omhoog liet gaan terwijl ze opstond, en deze vervolgens liet rusten aan de binnenkant van zijn bovenbeen. Een zachte kreun kon hij niet onderdrukken, gewoon de gedachtes al maakten hem gek, laat staan de acties. Hij keek haar recht aan met zijn bruine hondenoogjes waarvan de pupillen mede door het donker en opwinding een stuk wijder waren dan voordat ze deze kamer binnengingen. “Ik zal die sleutel eens zoeken,” zei hij met een grijns, heus wel wetend waar ze op doelde. Hij liet zijn ene hand die nog op haar zij rustte onder haar blouseje gaan en hield deze op haar blote onderrug terwijl hij met zijn andere hand richting haar kont afdwaalde. De professor deed net alsof hij haar broekzak niet kon vinden en liet zijn hand veel verder naar beneden dwalen dan nodig was. Ondertussen zorgde hij met zijn hand op haar onderrug dat ze dicht tegen hem aangedrukt bleef staan. Hij liet zijn hand speels tussen haar benen glijden terwijl hij zijn lippen zacht op het zachte plekje onder haar oor drukte en daar zachtjes begon te zuigen waarbij hij soms uitdagend zijn tanden liet voelen, maar niet op een manier dat het pijn deed. Uiteindelijk liet hij zijn hand maar naar haar broekzak glijden, die hij ineens magisch zonder problemen kon vinden. Hij liet zijn hand erin glijden en kneep in haar stevige kont. Hij voelde de sleutel wel zitten, en wist ook zeker dat hij hem zonder problemen zou kunnen pakken, hij ging het alleen niet doen. “Hmm, ik kan er ook niet zo goed bij hoor,” fluisterde hij in haar oor en een grijns sierde zijn gezicht. “Misschien…misschien moeten je jeans wat omlaag zodat ik er wel bij kan,” grinnikte hij en zette zijn handen al aan de knoop van haar jeans en probeerde die los te maken, wat door zijn ongeduldigheid nog bar slecht ging ook; een gefrustreerd geluid verliet zijn mond hierdoor en een diepe frons speelde met zijn wenkbrauwen. Kom op knoop, ga gewoon open!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
ProfessorProfessor

Aantal berichten : 38
IC posts : 23

Hogwarts ID
Schooljaar: Teacher
Leeftijd: 32
Partner: Yo, he ain't messing with no average chick, pop, pop

BerichtOnderwerp: Re: [MC] I am a man of many hats although I never mastered anything za dec 10, 2016 5:33 pm

Aan het gedrag van Zahorchak merkte ze dat hij zin in haar had. En ze moest toegeven, zij had ook wel heel erg veel zin gekregen. Maar om het zomaar aan hem te geven, nee, dat was Annabel niet. Ze vond het heerlijk als ze mannen een beetje voor haar lieten werken. Dan wist ze zeker dat ze haar wilden, en daar hield Annabel wel van. Voordat ze had gebukt, merkte ze dat hij zijn lippen in haar nek had geplaatst, haar zwakke plekje. Een zachte kreun was uit haar mond ontsnapt toen ze naar beneden was gezakt, om hem nog wat meer te teasen. Hier kreeg Annabel echt een enorme kick van. Ze had aangegeven dat Zahorchak maar de sleutel eens moest zoeken en er was een uitdagende glinstering in haar ogen aanwezig. “Good luck searching” zei ze met een grinnik. Ze sloot haar ogen toen ze zijn hand over haar blote huid voelde gaan, en zijn andere hand op haar billen voelde. Een zachte kreun ontsnapte uit haar mond, haar ademhaling versnelde toen ze zijn lippen op haar gevoelige plekjes voelde. Het gebied van haar nek was haar zwakke plek, dus toen hij daar kusjes begon te geven, raakte Annabel ook redelijk turned on. Zachtjes liet ze haar eigen lippen naar zijn nek gaan, raakte met haar lippen heel zacht zijn huid aan. Annabel voelde zijn persoonlijke toverstok tegen haar been prikken en ze kon het niet laten om haar hand er plagend overheen te laten gaan. Aan de grootte ervan, kon ze merken dat hij er al aardig zin in had. Dat gaf haar een tintelend gevoel door haar lichaam. Toen ze zijn handen op een gegeven moment overal voelde, bij haar billen en tussen haar benen, wilde ze hem. Het stond vast. Toch had ze nog één laatste truc in haar hoofd, daarna zou ze hem alles geven wat hij maar wilde. “Mmmm, ik zou hem natuurlijk omlaag kunnen doen…” zei ze met een hese stem in zijn oor, terwijl ze heel zachtjes in zijn oor beet. Niet hard, maar wel zodat hij het zou voelen. Ze liet haar lippen van zijn oor naar zijn mond glijden, en precies op randje van zijn wang en zijn lippen stopte ze met kusjes geven en liet ze haar hand in haar broekzak glijden, pakte de sleutel beet en liet deze voor zijn gezicht bungelen “…maar de sleutel is hier.” Met een verleidelijke blik pakte ze zijn hand beet, liet de kaars voor wat hij was, Annabel wist de weg hier, en begon ze hem mee te trekken. Ze liep achteruit, keek hem met een verleidelijke blik aan en begon met haar vrije hand de knoopjes van haar blouseje los te maken. Uiteindelijk stond ze met haar rug tegen de poort van de “hele speciale afdeling” en glimlachte ze naar hem. Ze pakte hem bij zijn schouders beet en drukte hem tegen de poort aan, waarna ze hem uitgebreid begon te zoenen, en haar handen zijn lichaam liet verkennen. Een hand gleed met de sleutel richting het slot van de poort, die zich opende. Ze trok zich terug van hem en keek hem verleidelijk aan. “Close your eyes and count to ten” zei ze met een verleidelijke, hese stem “If you can find me, you’ll win the jackpot.” Een laatste keer keek ze hem aan en drukte haar lippen op de zijne, liet haar hand nog een keer over zijn kruis gaan en liep vervolgens de afdeling in. Ze liep door de velen boekenkasten. Om een spoor achter te laten, gooide ze haar blouseje op de grond, zodat ze alleen nog in haar zwarte bh liep, die volledig van kant was. Ze liep verder de afdeling over, tijdens het lopen maakte ze de knoopjes van haar highwaisted rok open, en ze stopte eventjes om deze uit te doen. Nog een spoor. Het enige dat ze nu nog aan had was haar zwarte kanten bh, met bijbehorende string, haar torenhoge hakken en een hoge panty die tot haar middel kwam. Die mocht Zaza zo voor haar uittrekken. Na een minuutje lopen kwam ze bij een bank aan. Aan weerszijden van de bank stond een tafeltje met een kandelaar en een kaars daarop. Ze stak de kaarsen aan met haar toverstok, die de ruimte zacht verlichtte. Het was romantisch, verleidelijk. Annabel ging op de bank zitten, sloeg haar lange benen over elkaar en tikte met haar hak op de vloer, wachtend op hem. Ze was verstopt, maar niet zo dat hij haar niet kon vinden.Oh, just in case you need me, I don't mind
Yo, tell them what to do, tell them what to do, tell them what to do
When you see a bad bitch in front of you, baby

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
ProfessorProfessor

Aantal berichten : 108
IC posts : 36

Hogwarts ID
Schooljaar: Teacher
Leeftijd: 29 years [12-04-1987]
Partner: hi ;))

BerichtOnderwerp: Re: [MC] I am a man of many hats although I never mastered anything za dec 10, 2016 11:30 pm

Zahorchak Solarz
A casual affair that could go anywhere, and only for tonight.
Het wond hem op wanner hij een kreun uit haar hoorde komen nadat hij zijn lippen kort in haar nek had gedrukt. Al snel was hij aan het ‘zoeken’ naar de sleutel in haar broekzak voor o zo speciale afdeling waar je heerlijke duistere dingen die niet door de beugel konden kon uithalen. Nadat hij zijn lippen nu echt vol in haar nek had geplaatst merkte hij al snel genoeg dat ze daar gevoelig voor was, gezien haar ademhaling hoorbaar versnelde en ze ook een zachte kreun gaf; iets wat hem alsmaar aanmoedigde waardoor hij nog harder ging zuigen, in de hoop dat hij een plekje kon achterlaten in der nek. Hij verzwakte heel even toen hij haar lippen ook in zijn nek voelde, maar herpakte zich niet veel daarna weer. Toen ze echter ook nog haar hand over de bobbel in zijn broek liet glijden lieten zijn lippen toch wel los van de plek die hij aan het bewerken was om scherp in te ademen, fuck fuck. Hij werd echt gek als dit allemaal maar een spel was en ze hem zo met een schaapachtige glimlach zijn boek zou geven en hem weer naar buiten zou leiden. Echt helemaal gek. Toen hij zijn handen bij de knoop van haar broek had gelegd begon ze plagerig der zin door zachtjes in zijn oor te bijten waardoor hij der aankeek met grote ogen, benieuwd naar wat ze van plan was. Al snel bungelde de geliefde sleutel voor zijn ogen waardoor hij er onbewust scheel naar keek en vervolgens naar haar en liet zich gewillig meetrekken richting de speciale afdeling. Zijn ogen waren ondertussen echt overal behalve bij haar ogen, en beet opgewonden op zijn onderlip toen hij zag dat ze der blouseje al aan het losknopen was. Verwachtend dat ze straks in die afdeling gelijk op elkaar af zouden springen probeerde hij al met een hand zijn stropdas wat losser te maken. Voordat hij het wist was hij al met zijn rug tegen de poort aangeduwd en zoende Annabel hem volop, iets waar hij natuurlijk geen nee tegen zei en dus gewillig meedeed. Hij liet zijn hand ondertussen al gemakkelijk onder haar blouseje glijden gezien ze die al voor hem open geknoopt had terwijl zij zijn lichaam ook al uitgebreid aan het verkennen was. Ondertussen Liet hij zijn hand onder de band van haar bh glijden en liet zijn hand zo langzaam plagerig naar haar borst glijden waar hij speels zijn duim even met haar tepel liet spelen. Nog voordat hij de sluiting ook daadwerkelijk kon losmaken trok ze alweer van hem. Snel ademend keek hij der aan, zijn lippen al helemaal besmeurd met lipstick afkomstig van haar. “Close your eyes and count to ten,” zei ze met een verleidelijke hese stem. Zijn ogen sluiten en tot tien tellen? Ging ze van hem vluchten of zo? Dat hij hier straks zielig stond zonder überhaupt de weg naar de uitgang te weten? “If you can find me, you’ll win the jackpot,” vervolgde ze waardoor er een nieuwsgierige blik onstond. Een spel dus? Een lichte grijns speelde met zijn lippen nadat ze de hare weer op de zijne had gedrukt en toen ze nog een keer met haar hand langs zijn kruis ging waren zijn zintuigen helemaal op scherp. “1…” begon hij dan maar en sloot zijn ogen terwijl hij tot tien ging tellen. Hij kwam echter maar tot zes omdat hij gewoonweg te ongeduldig was om nóg vier secondes te wachten. Okay, waar zou ze zitten? Hij liep de afdeling op en zag vaag in het donker overal hoge boekenkasten staan. Oh ja, een boek, daar kwam hij in eerste instantie voor. Nou, daar was hij nu in ieder geval niet naar op zoek. Na wat rondgelopen te hebben en van hier naar daar van links naar rechts te hebben gedraaid vielen zijn ook op een blouseje dat op de grond lag, en verdacht veel op de hare leek. Damn, ze had dus een soort van sporen achtergelaten, interesting.. Hij pakte het blouseje op en probeerde ondertussen zijn broek wat anders te doen zodat het wat minder knelde aangezien hij een best strakke broek had aangetrokken. Helaas zonder succes. Na wat een eeuwigheid leek te hebben rondgedwaald en tegen van alles te hebben aangelopen door het donker spotte hij nog een kledingstuk van haar waardoor hij speels grijnsde, hij liep dus goed. Hij keek de lange zijde met boekenkasten langs en meende ergens in de verte een vaag lichtje te zien branden. Zou ze daar zijn? Snel begon hij door het doolhof te dwalen en liep wel duizend keer mis doordat het doodliep of iets dergelijks, maar uiteindelijk zag hij haar dan toch zitten op een bank met een kaars naast zich. Niets meer aan op haar lingerie en hoge hakken na. “There you are,” grinnikte hij met een sexy rasp aan zijn stem. Hij gooide de kleren die hij van haar had meegenomen ondrweg aan de kant en kroop bij der op de bank. Zijn hand plaatste hij bij haar kaak om der ietwat ruig naar zich toe te trekken en begon der volop te zoenen terwijl hij onhandig met zijn andere hand de knoopjes van zijn blouse probeerde los te maken terwijl zijn stropdas überhaupt nog niet los was. Ze had hem gewoon zo van slag gemaakt dat hij alles tegelijk wilde doen wat natuurlijk niet ging. Hij ademde snel toen hij zijn lippen weer van de hare afhaalde en ze weer naar haar nek liet gaan, aangezien hij net overduidelijk had gemerkt dat dat een gevoelige plek bij haar was geweest. Plagerig begon hij te sabbelen op het plekje waar hij eerder al begonnen was terwijl hij zijn hand weer tussen haar benen liet glijden en plagerig begon te wrijven. Niet te intens om der te teasen, om der een beetje terug te pakken ondanks hij zichzelf nu amper al kon bedwingen. “Waarom kon de bibliotheek secretaresse nou gaan oud wijf van in de 90 zijn?” kreunde hij zacht, doelend op het feit dat het eigenlijk niet de bedoeling was om zulke dingen aan te gaan met je collega’s, maar dat ze hier toch echt wel samen lagen op een bank in het kaarslicht. Ach jah, gewoon een normale dag op het werk zullen we dan maar zeggen, niet waar?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
ProfessorProfessor

Aantal berichten : 38
IC posts : 23

Hogwarts ID
Schooljaar: Teacher
Leeftijd: 32
Partner: Yo, he ain't messing with no average chick, pop, pop

BerichtOnderwerp: Re: [MC] I am a man of many hats although I never mastered anything zo dec 11, 2016 6:34 pm

Het duurde voor haar veel te lang eer dat hij bij haar was. Het was haar eigen schuld, want ze haalde genoegen uit het teasen, maar inmiddels was ze zelf ook behoorlijk opgewonden geraakt. Maar zodra Zahorchak bij haar zou zijn, zou ze haar honger kunnen stillen. Toen ze een schaduw zag naderen, keek ze met een verleidelijke blik in haar ogen op. “There you are” hoorde ze hem zeggen, God, hij was sexy. Annabel glimlachte naar hem, terwijl ze zich naar hem toe draaide. “Heb jij wel tot tien geteld?” vroeg ze plagend. Zaza kwam bij haar zitten, trok haar ruw naar zich toe en zoende haar ruig. Daar hield Annabel wel van, van dat softe gedoe raakte ze snel verveeld. Ze beantwoordde zijn zoenen gretig, terwijl ze haar handen weer over zijn lichaam liet gaan. Al gauw had hij het plekje in haar nek weer gevonden, en kon ze een kreun niet onder drukken. Annabel sloot haar ogen, genoot van de aanrakingen op haar lichaam. Zodra ze zijn hand tussen haar benen voelde, begon haar onderlichaam naar zijn bewegingen te bewegen. Was hij haar nou terug aan het pakken? Annabel lachte om zijn opmerking. “Maar zou een negentigjarige bibliothecaresse jou dit geven? Dan zou het maar saai zijn toch.” Ze gaf hem een knipoogje. Annabel pakte zijn schouders beet en duwde hem recht op de bank. Ze gooide haar been over zijn benen heen, zodat ze bij hem op schoot zat en liet haar onderlichaam op de bobbel in zijn broek zakken. Vervolgens begon ze met haar onderlichaam over die bobbel te gaan, imiterend wat ze wat later zeker zouden gaan doen. Haar bovenlichaam gleed wat naar voren, haar mond bij zijn oor. “Ik hoop dat je niet zo boos bent over het teasen…” zei ze met een verleidelijke, hese stem in zijn oor “Of wel, en dan kan je je frustraties ergens in stoppen…’cause you can tell I like it rough.” Met die woorden gleden haar lippen naar zijn nek en begon hem daar te zoenen. Af en toe beet ze zachtjes in zijn nek, maar niet op een pijnlijke manier, een beetje om te teasen. Haar handen gingen ondertussen ook te werk, ze vonden hun weg naar zijn stropdas en de knoopjes van zijn blouse. Een deel daarvan was al los, maar Annabel maakte het verder af. Toen ze uiteindelijk helemaal open waren, gleden haar handen naar de rand van zijn broek. Met een veelbetekende blik in haar ogen maakte ze de riem van zijn broek open, opende zijn broek en liet haar hand in zijn onderbroek glijden, waar ze zijn magische toverstok al voelde. Met een hand pakte ze het beet en liet haar hand op en neer gaan. Ze begon langzaam, versnelde naar een tijdje, maar vertraagde ook weer. Zo teasend als ze eerst was geweest, was ze ook in dit spelletje. Met een glimlach drukte ze haar lippen weer op de zijne.Oh, just in case you need me, I don't mind
Yo, tell them what to do, tell them what to do, tell them what to do
When you see a bad bitch in front of you, baby

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
ProfessorProfessor

Aantal berichten : 108
IC posts : 36

Hogwarts ID
Schooljaar: Teacher
Leeftijd: 29 years [12-04-1987]
Partner: hi ;))

BerichtOnderwerp: Re: [MC] I am a man of many hats although I never mastered anything ma dec 12, 2016 11:01 pm

Zahorchak Solarz
A casual affair that could go anywhere, and only for tonight.
Hij grinnikte toen ze vroeg of hij wel tot tien had geteld. Was het zo voorspelbaar geweest dat hij niet tot tien zou tellen en integendeel ergens halverwege al zou gaan zoeken? Blijkbaar wel. “Ik was te ongeduldig,” gaf hij toe voordat hij haar ruw in een zoen had getrokken en even later zijn lippen in haar nek had geplaatst om daar haar huid grondig te bewerken. Hij grijnsde toen hij voelde hoe ze met der onderlichaam meebewoog terwijl zijn hand plagerige zacht tussen haar benen wreef waarna hij hem expres weghaalde, gewoon om een beetje ‘wraak’ te nemen. “Daar heb je een punt,” grinnikte hij toen ze een opmerking maakte over de ’90-jarige bibliothecaresse’. “Dan was mijn seksleven een stuk minder interessant geweest,” vervolgde hij en wilde net weer verdergaan met het bewerken van haar nek maar hij werd onderbroken omdat ze hem recht duwde op de bank. Hij maakte een goedkeurend geluid toen hij merkte dat ze van plan was op zijn schoot te gaan zitten. Even sloten zijn oogleden zich en partte zijn lippen zich lichtjes van elkaar toen ze een imitatie deed van het berijden van hem waarna hij hoorde dat ze wel ruw hield. Zijn handen gleden vervolgens naar de achterkant van haar string waar hij speels zijn vingers omheen haakte en het plagerig omhoog trok. “Rough, hmm?” herhaalde hij haar woorden en liet zijn handen ondertussen omhoog glijden naar de sluiting van haar bh die hij handig met een poging open probeerde te maken. Tot zijn grote ergernis lukte die niet waardoor hij met een frons over haar rug heen moest kijken voordat het eindelijk lukte. Een kreun verliet zijn mond toen hij voelde hoe ze hem begon af te trekken, op het ene moment langzaam en zacht en op het volgende moment een stuk intenser, maar voordat hij er écht volop van kon genieten ging ze alweer langzamer. Oh, wat was deze vrouw toch een enorm tease, en oh wat frustreerde het hem uitermate. Hij pakte der zijdes vast en drukte der binnen een fractie van een second plat op de bank waardoor hij bovenop der lag. “Teasen, teasen, teasen… jouw specialiteit nietwaar?” mompelde hij terwijl hij zijn heupen vol tegen de hare duwde terwijl zijn lippen zich bij haar oor bevonden zodat ze overduidelijk kon voelen hoe hard hij was voor haar, hoe gek ze hem had gemaakt. Hij blies zijn warme adem speels langs haar zachte huid en pakte met zijn linkerhand haar polsen vast en hield deze vast boven haar hoofd in de hoop dat ze dan geen misbruik zou maken van het feit dat ze hem heel simpel kon afleiden door hem maar eventjes aan te raken. Met korte speelse kusjes maakte hij een weg van haar nek richting haar borsten waar hij speels aan de zijkanten bleef hangen en keek der even met een uitdagende blik aan. Hij plaatste vervolgens zijn mond bij haar tepel en begon zacht met zijn tong over de erogene zone heen te strelen. Vervolgens begon hij eraan te zuigen en miste daarbij de plekken eromheen ook niet, zo nu en dan kort eventjes een beetje geven die misschien iets té hard was omdat zijn ongeduld zo groot was. Na even vond hij het wel gezegend en blies plagend zijn koude adem uit op de nat geworden plek waarna hij kort even grijnsde. Hoe heerlijk hij het op het moment ook vond om zijn heupen strak tegen de hare te hebben gedrukt, nam hij toch afstand en liet zijn hoofd tussen haar benen verdwenen waarbij hij ook haar polsen boven haar hoofd losliet. Dit keer begon hij niet met lieve zachte kusjes aan de binnenkant van haar bovenbeen, maar begon in tegendeel hard te zuigen waarbij hij zijn tanden ook echt niet afwezig liet en herhaalde het ook nog eens op meerdere plekken die steeds dichter bij de heilige zone kwamen. Zijn haren zaten ondertussen helemaal in de war en vielen dus alle kanten op tegen haar bovenbenen aan. Even wierp hij nog een blik op haar gezicht voordat hij plagend kusjes op haar string begon te zetten, om der wat terug te teasen. Hij wist namelijk gewoon dat zei ook gewoon ongelooflijk veel zin had, aangezien ze hem nou niet iemand leek die dit deed om hem alleen te pleasen terwijl ze het zelf niet zou willen. Uiteindelijk liet hij toch zijn hand in haar string dwalen waarna hij langzaam met een grijns twee vingers bij der naar binnen liet glijden en begon der net zo te teasen zoals ze net bij hem had gedaan. Het ene moment langzaam en frustrerend, en het volgende moment snel en intens zonder tussenin. Hij moest toegeven dat hij zijn eigen vriend onderhand voelde smeken om meer, maar hij hield koppig vol om haar toch nog dat ene beetje te teasen om der toch nog een beetje te kunnen terugpakken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
ProfessorProfessor

Aantal berichten : 38
IC posts : 23

Hogwarts ID
Schooljaar: Teacher
Leeftijd: 32
Partner: Yo, he ain't messing with no average chick, pop, pop

BerichtOnderwerp: Re: [MC] I am a man of many hats although I never mastered anything di dec 13, 2016 7:39 pm

“Precies, en dat zou je niet willen opgeven, right?” had Annabel met een grijns gezegd “Ik in ieder geval niet…” Nee, nu ze wist dat Zahorchak zo in elkaar zat, en dat ze er allebei heel erg veel plezier in beleefden, zou ze hem echt niet zomaar met rust laten. Het leven op Hogwarts was heerlijk, zeker omdat ze alleen maar een beetje boeken hoefde af te stoffen en met de leerlingen hoefde te kletsen, maar het had maar weinig “sex appeal”. En Zaza zorgde er op dit moment voor dat dit toch wel heel erg omhoog was geschoten, al was dat natuurlijk niet het enige dat omhoog was geschoten. Annabel had zich niet meer kunnen inhouden en was op de bobbel in zijn broek gaan zitten. Alhoewel het voor haar in het begin alleen maar teasen was geweest, maar nu was ze zelf toch ook wel behoorlijk opgewonden. Dat liet ze ook blijken uit de acties die ze maakte. Dat Zahorchak er ook zin in had, merkte ze toen hij haar bh probeerde los te maken. Een zachte lach kon Annabel niet onderdrukken. “Sukkel” grinnikte ze, terwijl ze hem nog meer kusjes in zijn nek aan het geven was “Maar wel een hele sexy sukkel…” Haar stem klonk nog steeds hees, met een aantrekkelijke rauwe ondertoon. Haar ademhaling versnelde ook een beetje toen ze begonnen was met hem af te trekken en ze merkte dat hij het ook fijn vond. Ze kon het niet laten hem nog meer te teasen, wat hij haar natuurlijk niet in dank zou afnemen. Voor dat ze het wist lag ze op haar rug in de bank, en voelde ze hoe hij zijn heupen hard tegen de hare drukte. Een onschuldige grijns gleed over haar lippen toen hij zijn opmerking maakte. Alsof zij er spijt van had. Het wond haar ontzettend op dat er tussen zijn magische toverstok en haar magische ketel alleen nog maar een heel dun stukje stof zat, namelijk haar zwarte, kanten string. Terwijl hij haar handen boven haar hoofd vastpinde, liet ze haar onderlichaam tegen zijn geslachtsdeel aanrijden, om hem ook nog een beetje te stimuleren. “Mmm, yes baby” kreunde ze toen hij zijn lippen over haar lichaam liet glijden. Hier hield ze van, niet dat eeuwige softe gedoe, maar ruig. Haar bovenlichaam kwam iets omhoog toen ze voelde hoe hij met haar borsten bezig was, een kreun ontsnapte uit haar lippen en ze liet, als blijk van dank, haar onderlichaam harde reageren op het zijne. Haar hand liet ze door zijn haren gaan, met haar andere hand hield ze de leuning van de bank vast. Zodra zijn lippen naar beneden gleden, over haar lichaam, reageerde haar lichaam op elke aanraking van zijn lippen. “Gosh” zuchtte ze zachtjes en sloot haar ogen. Ze voelde hoe hij bezig was beneden, ze voelde zijn haren kietelen tegen haar bovenbenen, en een zachte lach ontsnapte uit haar mond. “Is dit een payback moment, met het teasen?” gromde ze sensueel. Zodra ze zijn vingers bij haar naar binnen voelde gaan, ontsnapte er een luide kreun uit haar mond. Haar eigen vingers liet ze over haar eigen lichaam glijden, naar haar eigen borsten, waar ze mee speelde, terwijl ze genoot van zijn aanrakingen daar beneden. Het getease hield niet op en ze vervloekte zichzelf er nu mee dat ze er mee was begonnen. Daarom kwam haar bovenlichaam wat naar voren, liet ze zichzelf op haar ellebogen rusten en keek ze hem aan. Haar haren zaten door de war. Ze wilde hem. Nu. “Baby…” Haar ademhaling werd wat sneller en er lag bijna een smekende blik in haar ogen. “Fuck me…” zei ze met een grijnsje.Oh, just in case you need me, I don't mind
Yo, tell them what to do, tell them what to do, tell them what to do
When you see a bad bitch in front of you, baby

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
ProfessorProfessor

Aantal berichten : 108
IC posts : 36

Hogwarts ID
Schooljaar: Teacher
Leeftijd: 29 years [12-04-1987]
Partner: hi ;))

BerichtOnderwerp: Re: [MC] I am a man of many hats although I never mastered anything vr dec 16, 2016 11:33 pm

Zahorchak Solarz
A casual affair that could go anywhere, and only for tonight.
“Dat zeker niet..” zei hij speels en grijnsde toen ze meldde dat ze dat ook niet op zou willen geven. Het leek erop dat hij deze speciale afdeling vast nog wel eens wat vaker te zien zou krijgen. Niet dat hij dat erg vond, integendeel zelfs. Toen hij haar bh probeerde los te maken ging dat echter wat moeilijk waardoor hij een geamuseerd lachje van Annabel kreeg en grijnsde breed toen ze hem voor sexy sukkel uitmaakte. Al snel had hij haar op haar rug tegen de zetel van de bank aangedrukt en was plagend begonnen met het teasen van haar, als wraak op het teasen wat ze bij hem had gedaan. Een zachte genietende kreun ontsnapte uit zijn mond toen hij voelde hoe ze met haar onderlichaam begon te bewegen wat zonder twijfel wrijving veroorzaakte, en dus puur genot bij hem. Desondanks ging hij koppig door met zijn teasemoment en grinnikte toen ze opmerkte of dat dit een payback moment was. “Goed opgemerkt, miss Divine,” zei hij met een zware stem terug en grinnikte terwijl hij zijn vingers in en uit haar liet bewegen, op wisselende tempo’s. Met een scheve grijns keek hij haar aan toen ze hem onderhand een bevel gaf om der nu[/u] te nemen op deze bank. Eigenwijs als hij plaats hij zijn tanden om haar string en deed eerst [i]ongelooflijk langzaam haar string van der lijf aftrekken met zijn tanden, wat niet al te soepel ging maar het ging om het idee. In plaats van der nu onmiddellijk te nemen zoals ze hem had bevolen, zette hij zijn mond tegen der aan en liet zijn tong langzaam over der heen glijden terwijl hij haar bovenbenen met een enorm stevige greep had vastgepakt. “Straks, straks,” antwoordde hij nog speels met een grinnik tussen het likken door. Plagend besloot hij wat druk te zetten op haar clitoris met zijn duim die hij heel zachtjes begon te stimuleren. Ondertussen drukte hij zijn tong bij haar naar binnen zo ver als hij kon en gaf na een tijdje nog een speelse lange kus op der ingang. Hij hees zichzelf weer overeind en ging op haar liggen, zijn lippen kort boven de hare hangend terwijl hij zijn hartslag gewoon in zijn vriend kon voelen kloppen. “Gebruik je enige vorm van anticonceptie, of neem je straks een morning after pill?” vroeg hij nog voor de zekerheid voordat ze over een maand naar hem toe zou lopen van Ehh, Zahorchak... Zelf had hij op het moment ook geen condooms bij de hand. Hij had nou eenmaal niet verwacht dat hij zo’n spectaculaire werkdag zou hebben. Het mooiste was nog dat hij straks ook nog eens moest lesgeven, en hij géén idee had hoe laat het op het moment was. Wat zouden de leerlingen wel niet denken als hij te laat de klas in zou komen met sekshaar, wellicht een spermavlek op zijn zwarte dress pants en zuigzoenen en lippenstift overal en nergens? Ach, dat zag ie dan wel weer. Hij zou in ieder geval in een opperbest humeur zijn, wat dus voor in hun voordeel zou zijn.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

BerichtOnderwerp: Re: [MC] I am a man of many hats although I never mastered anything

Terug naar boven Ga naar beneden
[MC] I am a man of many hats although I never mastered anything
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag reacties plaatsen in dit subforum
 :: In game :: Hogwarts :: library-
Nieuw onderwerp plaatsenReagerenGa naar: