IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
important
topics & links
Head
boys & girls

Chloe
Gryffindor
Fred
Gryffindor
Alison
Slytherin
Leo
Slytherin
Camilla
Ravenclaw
Cid
Ravenclaw
Olivia
Hufflepuff
Nathan
Hufflepuff
house
points
30 points
0 points
-10 points
50 points
Credits
& Sister sites


Wil je buttons ruilen? Stuur dan een PM met jou button en de link van je forum naar Nyx. Jou button zal tussen onze buttons komen te staan met een link naar jou site. In ruil hiervoor verwachten wij ook dat onze button op jou site komt te staan.
---------------
Expecto Patronum staat onder leiding van het team, de layout is gemaakt door Nyx Xiaoyu. Harry Potter zelf behoort toe aan J.K Rowling. Karakters en dergelijke dienen niet zonder toestemming gebruikt te worden. Alle afbeeldingen die gebruikt zijn op dit forum behoren toe aan hun rechtmatige eigenaren. De punten tellers komen van Savage Themes op tumblr.

Nieuw onderwerp plaatsenReageren Deel|

Celine Bates

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
avatar
GryffindorGryffindor

Aantal berichten : 2
IC posts : 0

Hogwarts ID
Schooljaar: Fourth year
Leeftijd: 15
Partner:

BerichtOnderwerp: Celine Bates zo dec 04, 2016 5:37 pm

Algemeen


Naam: Celine 'CeCe' Bates
Leeftijd en verjaardag: 15 jaar 30 november
Schooljaar en afdeling: vierdejaars Griffoendor
Woonplaats: Glasgow, Schotland
Bloedlijn: Halfbloed

Uiterlijk


Cece's wilde bos lichtblond haar heeft ze vaak los, zodat haar lokken tot over haar schouders vallen. Haar gezicht wordt vaak gesierd door een vrolijke lach. Met haar 1.55 meter is ze niet lang, wat in combinatie met haar gezicht zorgt dat mensen Celine vaak heel schattig vinden. Als kind werd ze zo vaak in haar wangen geknepen dat ze bang was dat ze blauw zouden worden. Niet dat ze niet blij was met alle aandacht die ze kreeg...

Innderlijk


Op het eerste gezicht lijkt Cece een vrolijk, zorgeloos meisje. Ze heeft bijna altijd een vrolijke lach op haar gezicht, en probeert vaak anderen te betrekken in haar goeie bui. Meestal probeert ze negativiteiten te negeren en gaat ze vrolijk verder met het knuffelen van puppy's en konijntjes. Ze is erg sociaal en lekker optimistisch

Dit betekent echter niet dat ze niet serieus kan zijn. Wanneer het moet kan ze heel rustig zijn. Ze is erg zorgzaam en helpt graag mensen, ook wanneer ze ze niet kent. Ook staat er er om bekend mensen een tweede, derde en honderdste kans te geven, ook al is dat vaak niet helemaal slim. Maar ze vind het moeilijk om boos te blijven op mensen, zeker als het haar vrienden zijn.  

Verder reageert ze vaak impulsief, en denkt weinig tot niet na voor ze een beslissing neemt. Ook is ze stiekem erg bang om buitengesloten te worden, wat de achterliggende reden is voor haar uitbundige gedrag. Het kan zijn dat ze soms wat opdringerig overkomt, en ook nieuwsgierigheid is een van haar minder goede karaktereigenschappen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Celine Bates
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag reacties plaatsen in dit subforum
 :: Welcome :: Game Related :: character introduction-
Nieuw onderwerp plaatsenReagerenGa naar: