IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
important
topics & links
Head
boys & girls

Chloe
Gryffindor
Fred
Gryffindor
Alison
Slytherin
Leo
Slytherin
Camilla
Ravenclaw
Cid
Ravenclaw
Olivia
Hufflepuff
Nathan
Hufflepuff
house
points
30 points
0 points
-10 points
50 points
Credits
& Sister sites


Wil je buttons ruilen? Stuur dan een PM met jou button en de link van je forum naar Nyx. Jou button zal tussen onze buttons komen te staan met een link naar jou site. In ruil hiervoor verwachten wij ook dat onze button op jou site komt te staan.
---------------
Expecto Patronum staat onder leiding van het team, de layout is gemaakt door Nyx Xiaoyu. Harry Potter zelf behoort toe aan J.K Rowling. Karakters en dergelijke dienen niet zonder toestemming gebruikt te worden. Alle afbeeldingen die gebruikt zijn op dit forum behoren toe aan hun rechtmatige eigenaren. De punten tellers komen van Savage Themes op tumblr.

Nieuw onderwerp plaatsenReageren Deel|

Got a lot of work to do.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
avatar
RavenclawRavenclaw

Aantal berichten : 29
IC posts : 11

Hogwarts ID
Schooljaar: Seventh year
Leeftijd: 18 years old
Partner: Catch my heart and I'll be yours.

BerichtOnderwerp: Got a lot of work to do. za nov 26, 2016 8:55 pm

Candice beet op haar onderlip en keek naar het aantal huiswerk die ze in moest halen. Waarom had ze geen ‘nee’ tegen hem gezegd? Een tikkeltje gefrustreerd keek ze naar haar handen. Het was ongeveer zo gegaan: een groepje jongens was komen opdagen en één van hun had haar uitgedaagd om mee te gaan naar Hogsmeade voor een Butterbeer te gaan drinken. Eerst had Candice vriendelijk geweigerd, maar de jongen had koppig volgehouden en het had Candice ontzettend nerveus gemaakt dat de twee overige jongens hun vuisten hadden laten kraken alsof ze haar elk moment op haar gezicht konden slaan als ze nog één keer ‘nee’ tegen de jongen zou zeggen. En dus was ze met hun meegegaan. Ze had echter tijdens het hele gesprek een klein beetje van haar Butterbeer gedronken terwijl de jongens er steeds meer achterover sloegen. Toen ze het gevoel had dat ze haar niet eens meer in de gaten hadden was ze weggegaan. De jongens waren inmiddels te zat om haar achterna te komen, maar Candice voelde zich nu wel heel slecht. Ze wilde dat ze eens een keertje niet dichtklapte als iemand haar tot iets dwong. Dan hadden de jongens haar maar geslagen, maar misschien hadden haar hulpkreten de nodige aandacht getrokken en had ze weg kunnen komen. Ze zuchtte mismoedig en onderdrukte tranen. Het kwam gewoon door wat er met haar moeder, haar vader en haar zusje was gebeurd. ’s Nachts tijdens haar dromen hoorde ze nog steeds het gegil van haar moeder die om hulp schreeuwde terwijl haar vader er boven alles uit probeerde te schreeuwen. Candice onderdrukte de neiging om te gaan huilen. Ze zag het niet zitten om deze kerstvakantie naar huis te gaan, maar ze moest wel. Anders zou haar vader… Nee, ze wilde er niet eens aan denken. De bruinharige slikte, pakte haar boeken en ging toen in de richting van de library. Huiswerk maken zou haar gedachten zeker wat verzetten. En dus zat ze niet veel later met een paar van haar boeken voor haar neus wat vragen in te vullen en een kantje vol te schrijven over het gebruik van onvergeeflijke vloeken.


+ Eerste post voor Ione Laguna
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
HufflepuffHufflepuff

Aantal berichten : 157
IC posts : 59

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 17 years
Partner: Dream on

BerichtOnderwerp: Re: Got a lot of work to do. vr dec 23, 2016 8:15 am

Mensen waren zo makkelijk te overtuigen om dingen te doen die ze eigenlijk niet wilde. Eerder die dag had ze nog een meisje door jongens overtuigd zien worden om Butterbeer te gaan drinken. En natuurlijk zei de Ravenclawer op een bepaald moment ja tegen de jongens. Ingrijpen? Niets voor haar. Zou ze alleen maar problemen mee krijgen. Zich in de problemen werken voor iemand die ze niet kende? Not happening. Voor mensen die ze wel kende zou ze dat al niet snel doen. Ze moesten maar voor zichzelf leren op te komen als zoiets gebeurde. Tot haar verbazing zag ze het zelfde meisje die avond nog in de Bibliotheek zitten. Met de rug van een boek in haar hand en haar armen naar beneden hangend keek ze er een tijdje naar. "Toch je vriendjes maar geditcht bij het Butterbeer?"


"Want to make a wish?"

"Want to make a bet?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Got a lot of work to do.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag reacties plaatsen in dit subforum
 :: In game :: Hogwarts :: library-
Nieuw onderwerp plaatsenReagerenGa naar: