IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
important
topics & links
Head
boys & girls

Chloe
Gryffindor
Fred
Gryffindor
Alison
Slytherin
Leo
Slytherin
Camilla
Ravenclaw
Cid
Ravenclaw
Olivia
Hufflepuff
Nathan
Hufflepuff
house
points
30 points
0 points
-10 points
50 points
Credits
& Sister sites


Wil je buttons ruilen? Stuur dan een PM met jou button en de link van je forum naar Nyx. Jou button zal tussen onze buttons komen te staan met een link naar jou site. In ruil hiervoor verwachten wij ook dat onze button op jou site komt te staan.
---------------
Expecto Patronum staat onder leiding van het team, de layout is gemaakt door Nyx Xiaoyu. Harry Potter zelf behoort toe aan J.K Rowling. Karakters en dergelijke dienen niet zonder toestemming gebruikt te worden. Alle afbeeldingen die gebruikt zijn op dit forum behoren toe aan hun rechtmatige eigenaren. De punten tellers komen van Savage Themes op tumblr.

Nieuw onderwerp plaatsenReageren Deel|

Victoria Filique Ramirez

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
avatar
GryffindorGryffindor

Aantal berichten : 25
IC posts : 9

Hogwarts ID
Schooljaar: Fifth year
Leeftijd: 16
Partner: You want to be a good girl but you couldn't stand the taste!

BerichtOnderwerp: Victoria Filique Ramirez ma nov 07, 2016 1:45 pm

♥ I'm waking up to ash and dust I wipe my brow and I sweat my rust I'm breathing in the chemicals I'm breaking in, shaping up, then checking out on the prison buzz This is it, the apocalypse -------------------------------------------------------------
radioactive

GENERAL

Name: Vicoria Filique Ramirez
Nickname: Vic, ??
Age: 16
Siblings:

Diana (4, ♀, NPC, Mudblood)
Juan Pablo (7, ♂, NPC, Wizard) adopted
Adriana (11, ♀ NPC, Muggle) adopted
Dante (21, ♂, NPC, Mudblood)
Lorenzo (2, ♂, NPC, Muggle) adopted

Parents: Emmanuel Ramirez (Wizard) & Juana Ramirez (Muggle)
Sexuality: Hasn't fallen in love yet
Zodiac sign: Taurus sun, Sagittarius moon.
MBTI type: ISTP
Birthday: 26 April
Relationship status: Single

OUTSIDE

Victoria is een redelijk grof gebouwde meid van 163cm en 64kg. Haar gewicht ligt hem vooral in haar brede heupen en boezem. Dat terwijl haar middel nog redelijk slank is, maar wel in proportie met de rest van haar lichaam. Haar haar is al op schouderlengte voor zolang ze zich kan herinneren. Vaak experimenteert ze er een beetje mee met behulp van spreuken, waardoor het nog wel eens van kleur kan veranderen. Ze heeft donker bruine ogen en is duidelijk (deels) van Aziatische afkomst.

INSIDE

Ondanks dat ze een erg speels karakter heeft is ze heel zorgzaam. Gezien ze is opgegroeid in een groot gezin met kleine kinderen werd er van haar verwacht de zorg daarvan deels op zich te nemen, gezien haar ouders haar daarmee net iets meer vertrouwde dan haar grote broer. Zelf had ze hier geen problemen mee, ze vind het heerlijk om voor anderen te zorgen ondanks dat ze zelf nog redelijk jong is en wilt later zelf ook zeker zo'n groot gezin als waar ze in is opgegroeid.
Op het eerste gezicht zou ze overkomen als iemand die altijd vrolijk is en klaar staat voor een ander, maar als je haar net iets beter kent merk je dat ze nou ook weer niet zó lief is. Van de andere afdelingen moet ze niet heel veel hebben. Ravenclaw en Hufflepuff zou ze nog wel een gesprekje mee kunnen voeren op de gangen, maar van Slytherin moet ze niks weten. Haar vader was altijd al redelijk anti Slytherin en heeft dat zeker over weten te brengen op haar en haar oudere broer (die uiteraard ook in Gryffindor zat voor hij afstudeerde). Ook is ze redelijk snel op haar teentjes getrapt en deinst niet terug voor een discussie. Fysiek vechten zou ze echter dan weer minder snel doen.

HISTORY

Ze heeft al vaker verbaasde reacties gekregen op haar Spaanse naam bij haar Aziatische uiterlijk. Dit komt omdat ze geadopteerd is door de familie Ramirez op jonge leeftijd. Gezien ze de tijd voor de adoptie zich niet eens meer kan herinneren is dit voor haar altijd gewoon haar echte familie geweest. Daarbij is ze niet de enige in het gezin, maar deelt ze haar verleden met haar jongere adoptie broertjes Lorenzo en Juan Pablo, en haar adoptie zusje Adriana. De enige in het gezin die naast haar puur tovenaarsbloed bezit is Juan Pablo, maar haar familie heeft haar opgevoed met het feit dat dat je geen haar beter maakt dan de rest.  
Een groot gezin met zoveel jonge kinderen is soms hectisch, dus werd er van de oudere kinderen ook zeker verwacht die zorg deels op zich te nemen. Zo hadden de jonkies ook meteen twee siblings om tegenop te kijken, vooral toen zij en Dante beide op Hogwarts studeerde in de afdeling waar hun vader zelf in had gezeten in zijn schooljaren. Voor Diana en Juan Pablo hoopt hij natuurlijk dit zelfde mee te mogen maken zodra ze oud genoeg zijn.
Dante is inmiddels afgestudeerd met goede cijfers en haar ouders verwachten van haar hetzelfde. Op zich is ze best goed in leren en de vakken die ze volgt interesseren haar allemaal, dus zelf heeft ze geen twijfels over dat dat haar gewoon gaat lukken.

TRIVIA

WIP

RELATIONSHIPS

- acquaintance
- uncertainty
- you're okay
- likes you
- friendship
- close
- attraction
- love
- dislikes you
- hatred

Frederick Windsor
Wiske Duqesne
Alison Winter

TOPICS

WIP
Princess

You’re not gonna tell me who I am. I’m gonna tell you who I am. «

abouttheme

::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Victoria Filique Ramirez
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag reacties plaatsen in dit subforum
 :: Welcome :: Game Related :: character introduction-
Nieuw onderwerp plaatsenReagerenGa naar: