IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
important
topics & links
Head
boys & girls

Chloe
Gryffindor
Fred
Gryffindor
Alison
Slytherin
Leo
Slytherin
Camilla
Ravenclaw
Cid
Ravenclaw
Olivia
Hufflepuff
Nathan
Hufflepuff
house
points
30 points
0 points
-10 points
50 points
Credits
& Sister sites


Wil je buttons ruilen? Stuur dan een PM met jou button en de link van je forum naar Nyx. Jou button zal tussen onze buttons komen te staan met een link naar jou site. In ruil hiervoor verwachten wij ook dat onze button op jou site komt te staan.
---------------
Expecto Patronum staat onder leiding van het team, de layout is gemaakt door Nyx Xiaoyu. Harry Potter zelf behoort toe aan J.K Rowling. Karakters en dergelijke dienen niet zonder toestemming gebruikt te worden. Alle afbeeldingen die gebruikt zijn op dit forum behoren toe aan hun rechtmatige eigenaren. De punten tellers komen van Savage Themes op tumblr.

Nieuw onderwerp plaatsenReageren Deel|

Rosé Balmain

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
avatar
SlytherinSlytherin

Aantal berichten : 94
IC posts : 50

Hogwarts ID
Schooljaar: Seventh year
Leeftijd: 17
Partner: I've just been to numb to understand, I'm just a victim of the weapon in my hand

BerichtOnderwerp: Rosé Balmain zo nov 06, 2016 9:01 pm


Roséanne Morgane Balmain

Als je Rosé ziet, is de eerste gedachte die je misschien binnenkomt: ijskoningin. En dat is eigenlijk ook wel zo. Rosé houdt ze zichzelf voor dat ze ver boven jou staat en gedraagt zich dan ook zo. Ze is erg in zichzelf gekeerd, heeft niet veel vrienden en dat komt eigenlijk, omdat haar gezicht eigenlijk altijd op sarcastisch hangt. Er hang een ijskoud aura om haar heen, wat ervoor zorgt dat mensen soms liever niet in haar buurt zijn. Maar ondanks dat ze erg in zichzelf is gekeerd, betekent dat niet dat ze niet sociaal is. Ze heeft gewoon niet de behoefte om met mensen “beneden haar stand” te praten. Rosé is heel erg intelligent, weet snel het antwoord op vragen en is daardoor een vrij bedreven heks. Rosé heeft heel erg sarcastische humor, en als je dat niet begrijpt, zit een vriendschap met haar er niet in. Als ze je eenmaal als een vriend of vriendin ziet, heb je een erg goede aan haar. Dan is het net alsof ze driehonderdzestig graden omdraait, en dan zit er opeens een heel aardig, lief en warm persoon voor je. Maar een vriend of vriendin, dat heeft Rosé niet snel. Het lijkt altijd alsof Rosé heel erg stijfjes heeft en niet gauw uit haar plaat zal gaan, maar als ze uitgaat of naar een feestje gaat, zie je een heel andere Rosé.  


Zeventien jaar geleden is Rosé geboren als Roséanne Morgane Balmain, in het hartje van magisch Parijs. Ze is het tweede kind van de rijke magische bankier Phillip Balmain en zijn vrouw Eleanore du Porte – Balmain. Al vanaf het begin is de relatie met haar ouders erg zakelijk. Ze weet zeker dat haar ouders van haar houden, maar het simpelweg te druk hebben voor een erg liefdevolle opvoeding. Ondanks dat ze haar ouders in haar leven niet veel ziet, ziet ze hen wel als voorbeeld. Op haar vierde werd ze naar een rijke kostschool in Engeland gestuurd, net als haar broer en, later ook, haar zusje. Daar leerde ze al vrij snel Engels. Ze spreekt dus zowel vloeiend Frans als vloeiend Engels. Het was de bedoeling dat, zodra ze oud genoeg was voor Beauxbatons, ze terug zou komen naar Frankrijk. Dit gebeurde echter niet, omdat haar ouders té druk zijn. Daarom zit Rosé nu op Hogwarts. In de vakanties zit Rosé echter wel gewoon in Frankrijk, omdat daar wel haar andere familie is. Rosé kent niet veel liefde in haar leven, maar in plaats van daar haar zwakte van te maken, heeft ze daar haar kracht van gemaakt en is ze ijskoud en keihard. Ondanks de vele tegenslagen in haar leven (het niet meer terugmogen naar Frankrijk, haar ouders nooit zien), is ze altijd door blijven gaan en heeft ze nu een leven met perspectief.Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rosé Balmain
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag reacties plaatsen in dit subforum
 :: Welcome :: Game Related :: character introduction-
Nieuw onderwerp plaatsenReagerenGa naar: