IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
important
topics & links
Head
boys & girls

Chloe
Gryffindor
Fred
Gryffindor
Alison
Slytherin
Leo
Slytherin
Camilla
Ravenclaw
Cid
Ravenclaw
Olivia
Hufflepuff
Nathan
Hufflepuff
house
points
30 points
0 points
-10 points
50 points
Credits
& Sister sites


Wil je buttons ruilen? Stuur dan een PM met jou button en de link van je forum naar Nyx. Jou button zal tussen onze buttons komen te staan met een link naar jou site. In ruil hiervoor verwachten wij ook dat onze button op jou site komt te staan.
---------------
Expecto Patronum staat onder leiding van het team, de layout is gemaakt door Nyx Xiaoyu. Harry Potter zelf behoort toe aan J.K Rowling. Karakters en dergelijke dienen niet zonder toestemming gebruikt te worden. Alle afbeeldingen die gebruikt zijn op dit forum behoren toe aan hun rechtmatige eigenaren. De punten tellers komen van Savage Themes op tumblr.

Nieuw onderwerp plaatsenReageren Deel|

Frederick Windsor

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
avatar
Gryffindor Head BoyGryffindor Head Boy

Aantal berichten : 87
IC posts : 70

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 17
Partner: We only fuck if you match my aesthetic

BerichtOnderwerp: Frederick Windsor vr okt 14, 2016 8:52 pmHis Royal Highness
Prince Frederick Windsor of Cambridge

• GENERAL
NAME. Frederick Windsor
ADDRESSED AS. Prince Frederick, Your (Royal) Highness, Your Grace
NICKNAME. Prince Fred, Fred
DOB. 15/09
POB. London, UK
AGE. 17
GENDER. male
SEXUALITY. straight
HOUSE. Gryffindor
BLOOD. halfblood

• APPEARANCE
De eerste indruk die onze jongen geeft wanneer hij een kamer binnen komt, is een soort statige, kalme vibe. Iemand die je niet zomaar omver moet lopen. Iemand die dat ook niet gaat toe staan. Hij heeft een heldere maar licht veroordelende blik in zijn ogen, vooral naar mensen die hij niet kent. Als een situatie hem niet aan staat, zul je dat snel aan zijn houding merken.

Verder is onze boi 1m84 groot, heeft donkerbruin haar dat altijd netjes gestyled is en een paar grijsblauwe ogen. Hij heeft één tattoo, een kroontje op zijn borst, vlak bij zijn hart (awh).

• CHARACTER
Loyal Hoewel het even kan duren voor je deze knaap aan jouw kant krijgt, het is het uiteindelijk allemaal waard. Fred is een loyale vriend die door vuur zou gaan voor de mensen waar hij om geeft.
Fiery Eenmaal zijn interesse gewekt is, leeft hij op een soort spirituele energie. Hij is erg enthousiast en makkelijk te motiveren, passioneel over bepaalde onderwerpen.
Arrogant Zijn stamboom is zeker een belangrijke spil in het leven van de jonge Fred. Hij is het gewend dat mensen voor hem buigen, hem aandacht geven, hem proberen tevreden te stellen. Wanneer dit niet gebeurd, is hij ook zeker niet bang om er op te wijzen wie hij is en wat dat zoal in houd.

• RELATIONSHIPS
Grandparents Your Majesty, King William x Your Majesty, Queen Catherine
Parents Prince George, Duke of Cambridge x Leanne, Duchess of Cambridge
Siblings None

• HISTORY
Het leven van een prins is precies hoe je ‘prinselijk’ zou kunnen definiëren. Hij werd grotendeels opgevoed door zijn moeder, maar was ook kind aan huis bij zijn grootouders. Waar de royal family vooral heel serieus overkomt naar de buitenwereld, gaat het achter de schermen heel anders. In de privévertrekken heerst altijd een ontspannen en aangename sfeer, de ideale omgeving voor de jonge Frederick om in op te groeien.

Vanaf hij oud genoeg was, kreeg hij thuis les in een heel aantal verschillende topics. Dat daar ook magische lessen in betrokken waren, is geen verrassing. Zijn docenten waren streng, maar hij leerde zonder al te veel te rebelleren, dit dankzij de eeuwige stimulatie die zijn grootmoeder hem gaf. Een wel opgevoede jongeman was een garantie op een goeie toekomstige koning, iets wat voor Frederick heel belangrijk is. Hoewel hij niet machtsgeil is, kijkt hij wel uit naar zijn rechtmatige plekje op de troon.

Wanneer zijn belangrijkste docent in de magie kwam te overlijden, moest Prince George op zoek naar een andere manier voor de nu 17-jarige Frederick om zijn educatie voort te zetten. Het adele oog van de man viel op Hogwarts, en met een beetje tegenzin maar vooral nieuwsgierigheid zal His Royal Highness daar de komende jaren school lopen tussen het gewone volk.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Frederick Windsor
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag reacties plaatsen in dit subforum
 :: Welcome :: Game Related :: character introduction-
Nieuw onderwerp plaatsenReagerenGa naar: