IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
important
topics & links
Head
boys & girls

Chloe
Gryffindor
Fred
Gryffindor
Alison
Slytherin
Leo
Slytherin
Camilla
Ravenclaw
Cid
Ravenclaw
Olivia
Hufflepuff
Nathan
Hufflepuff
house
points
30 points
0 points
-10 points
50 points
Credits
& Sister sites


Wil je buttons ruilen? Stuur dan een PM met jou button en de link van je forum naar Nyx. Jou button zal tussen onze buttons komen te staan met een link naar jou site. In ruil hiervoor verwachten wij ook dat onze button op jou site komt te staan.
---------------
Expecto Patronum staat onder leiding van het team, de layout is gemaakt door Nyx Xiaoyu. Harry Potter zelf behoort toe aan J.K Rowling. Karakters en dergelijke dienen niet zonder toestemming gebruikt te worden. Alle afbeeldingen die gebruikt zijn op dit forum behoren toe aan hun rechtmatige eigenaren. De punten tellers komen van Savage Themes op tumblr.

Nieuw onderwerp plaatsenReageren Deel|

James Allen

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
avatar
GryffindorGryffindor

Aantal berichten : 25
IC posts : 16

Hogwarts ID
Schooljaar: Fifth year
Leeftijd: 16
Partner:

BerichtOnderwerp: James Allen wo okt 05, 2016 12:10 am

Naam; James Allen
Leeftijd: 16
Familie: Michael Allen, Elizabeth Foxtrot

Uiterlijk: James is een niet onknappe jongen. Hij heeft vrij kort, bruin haar en is stevig gebouwd. In Amerika zou hij met zijn bouw zeker kunnen doorgaan voor een jonge football-speler en de stevige lading spieren die hij heeft versterkt dit beeld enkel. Ook is hij met zijn meter vijfenzeventig vrij groot voor een zestienjarige, al hoop hij nog een flink stuk te groeien. James heeft meestal een vrij norse uitdrukking op zijn gezicht die gelukkig af en toe doorbroken wordt door een stralende grijns, maar als hij kwaad wordt dan kunnen zijn ogen evengoed vuur spuwen.

Karakter: James is een goede jongen. Zeker weten. Voor zijn vrienden en zijn familie is hij zeer beschermend en hij zal zonder aarzelen zijn handen voor hun in het vuur steken. Hij kan lachen met een mopje en kan zelf ook wel de nodige streken uithalen. Hij sport graag en oké, zijn taalgebruik is doorgaans wat grover dan de meeste mensen gewoon zijn. Op zich niets mis mee toch? Ware het niet dat hij zo lichtgeraakt was. Je hoeft echt geen expert te zijn in mensen beïnvloeden om  James razend te krijgen. Hij weet dat zijn agressie een vrij groot probleem is, maar de oorzaak ervan zit een heel stuk dieper dan de meeste mensen denken. Sterker nog, op een handjevol mensen weet niemand dat er ook effectief een oorzaak is. Want James was lang niet altijd zo agressief.

Achtergrond
James is geboren en getogen in Engeland als eerste kind van Michael Allen en Elizabeth Foxtrot. Al van jongs af aan leerde hij Evan Castle kennen en de klik was er meteen. Ze waren allebei niet op hun mond gevallen en samen met nog twee andere jongens waren ze al gauw berucht in de verre omgeving om hun streken. Niet dat mensen ze niet graag zagen komen, maar iedereen wist dat ze zelden onopgemerkt bleven.

James bleek al zeer vlug vooral fysiek ingesteld te zijn. Dom is hij niet, maar de volgende Albert Einstein zal hij zeker ook niet worden. Fysiek is hij echter wel iemand die zicht met de besten kan meten. Niet alleen bezat hij van jongs af aan, voor zijn leeftijd dan, over een flinke dosis kracht, hij kon ook lopen als de beste.

Toen James negen was stierf zijn zusje. Ze had een ongeluk gehad en was bijna op slag dood. James was er kapot van en het duurde heel lang voordat hij haar dood helemaal verwerkt had. Nog steeds is het een onderwerp dat hij liever mijdt. Maar gelukkig had hij zijn vrienden die hem onvoorwaardelijk steunden.

Toen James elf was, kreeg hij, in tegenstelling tot de meesten niet een, maar twee brieven. Doordat zijn vader Amerikaan was, kreeg hij naast de brief van Hogwarts ook een van Ilvermony. Na lang twijfelen besliste hij uiteindelijk om zijn eerste vier jaar in de VS te doen en vervolgens naar Hogwarts te gaan voor zijn laatste drie jaren. Door enige problemen met het papierwerk is de overgang wat vertraagd, maar nu is hij dan toch, eindelijk, op Hogwarts aangekomen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
James Allen
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1
Soortgelijke onderwerpen
-
» Hello there!~Allen&Charlie

Permissies van dit forum:Je mag reacties plaatsen in dit subforum
 :: Welcome :: Game Related :: character introduction-
Nieuw onderwerp plaatsenReagerenGa naar: