IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
important
topics & links
Head
boys & girls

Chloe
Gryffindor
Fred
Gryffindor
Alison
Slytherin
Leo
Slytherin
Camilla
Ravenclaw
Cid
Ravenclaw
Olivia
Hufflepuff
Nathan
Hufflepuff
house
points
30 points
0 points
-10 points
50 points
Credits
& Sister sites


Wil je buttons ruilen? Stuur dan een PM met jou button en de link van je forum naar Nyx. Jou button zal tussen onze buttons komen te staan met een link naar jou site. In ruil hiervoor verwachten wij ook dat onze button op jou site komt te staan.
---------------
Expecto Patronum staat onder leiding van het team, de layout is gemaakt door Nyx Xiaoyu. Harry Potter zelf behoort toe aan J.K Rowling. Karakters en dergelijke dienen niet zonder toestemming gebruikt te worden. Alle afbeeldingen die gebruikt zijn op dit forum behoren toe aan hun rechtmatige eigenaren. De punten tellers komen van Savage Themes op tumblr.

Nieuw onderwerp plaatsenReageren Deel|

{Open} Observing

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
avatar
HufflepuffHufflepuff

Aantal berichten : 26
IC posts : 10

Hogwarts ID
Schooljaar: Seventh year
Leeftijd: 18
Partner: ~

BerichtOnderwerp: {Open} Observing wo sep 28, 2016 12:18 am

"Nobody lives forever."
Cerys had een stapel boeken op haar tafel liggen die voor huiswerk bedoeld waren. Haar blik was echter gericht op de drukke bibliotheek voor haar. Ze had een plekje in een van de hoeken van de zaal gekozen, waardoor ze een geweldig uitzicht had op iedereen die hier wat kwam zoeken, iemand op kwam halen, samen gingen leren en ga zo maar door. Hoewel ze een serieuze leerling was, kon ze haar aandacht wel eens kwijt zijn van haar huidige taak. Het feit dat ze slim was en de meeste dingen snel doorhad compenseerde daar weer voor. Ergens verderin de bieb vergat iemand dat je hier zachtjes moest zijn, waarna ze het vrouwtje dat hier werkte die kant op zag wandelen om dat nogmaals te vertellen en ze anders weg te sturen. Bij het horen van een korte piep keek ze even omlaag naar haar tafel waar Ravi rustig overheen wandelde. Haar mondhoeken schoten iets omhoog, waarna ze het ratje over zijn rug aaide en verder ging met waarnemen wat er allemaal in de bibliotheek gebeurde.


   

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
HufflepuffHufflepuff

Aantal berichten : 8
IC posts : 1

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 16
Partner: Lmao

BerichtOnderwerp: Re: {Open} Observing zo okt 09, 2016 6:29 pm


I need to feel needed
Stop don’t turn that lock hold that key
don’t drop It won’t take too long

Huiswerk, misschien nog wel het meest uitdagende onderdeel van zijn jaren op Hogwarts. Opletten in de lessen en een beetje proberen na te doen wat de docenten deden ging hem prima af, maar zodra hij zelf verantwoordelijkheid moest nemen voor de rest van zijn leerproces ging het mis. Op een of andere manier had hij dan gewoon geen concentratie, hoe interessant hij het vak ook vond.
Zijn beste poging om nog iets van zijn huiswerk gedaan te krijgen was dan nog om in de bibliotheek te gaan zitten. In zijn kamer zou hij afgeleid raken door zijn spullen, en in de common room waren er altijd wel mensen aan het kletsen.
Zuchtend legde hij zijn tas op een van de tafels, en net toen hij wilde gaan zitten merkte hij iets op. Ergens een stukje verderop zat een meisje met.. wit haar? Hij wist dat de Headgirl van Ravenclaw zilver haar had na een ongeluk met een spreuk en dat er ergens een meisje rondliep die elke dag een ander kleurtje had, maar over een andere witharige was hem niets bekend. Nieuwsgierig pakte hij zijn tas weer van de tafel en liep richting de witharige studente, die aan haar kleding te zien ook van zijn afdeling was. Hm, ze was hem eigenlijk nooit eerder opgevallen. Aethan was best sociaal, dus op mensen afstappen was geen probleem voor hem. "Hey" begroette hij eenmaal bij haar tafel aangekomen. "Is deze plek nog vrij?" Hij knikte richting de stoel naast haar.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
HufflepuffHufflepuff

Aantal berichten : 26
IC posts : 10

Hogwarts ID
Schooljaar: Seventh year
Leeftijd: 18
Partner: ~

BerichtOnderwerp: Re: {Open} Observing zo okt 09, 2016 6:48 pm

"Nobody lives forever."
Aangezien ze toch niet met haar neus in haar boeken had gezeten, merkte ze het al snel op toen er iemand naar haar tafeltje toe kwam lopen. Een andere Hufflepuff leerling, eentje die ze wel eens rond had zien lopen, maar waar ze eigenlijk nooit echt contact mee had gehad. Je kon immers niet met elke leerling in de school kletsen, tenzij je slechts daarvoor naar Hogwarts kwam. "Hey," groette ze terug waarna ze zijn knikje richting de lege stoel volgde en hij vroeg of de plek nog vrij was. "Die is nog vrij ja, ga je gang." Haar stem was vriendelijk als gewoonlijk. Ravi keek ondertussen op naar de vreemdeling die erbij kwam zitten. Hij had ook nooit zo'n probleem met random leerlingen tenzij ze iets tegen hem hadden. Het zou dan ook een beetje jammer zijn als de nieuwkomer bang was voor ratten, maar daar zou ze nog wel achter komen. "Ook hier om huiswerk te maken neem ik aan?" besloot ze te vragen. Dat was wel de algemene reden waarom mensen hier langs kwamen, al had je er ook wel tussen die gewoon graag een boek lazen en dat hier deden.


   

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

BerichtOnderwerp: Re: {Open} Observing

Terug naar boven Ga naar beneden
{Open} Observing
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag reacties plaatsen in dit subforum
 :: In game :: Hogwarts :: library-
Nieuw onderwerp plaatsenReagerenGa naar: