IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
important
topics & links
Head
boys & girls

Chloe
Gryffindor
Fred
Gryffindor
Alison
Slytherin
Leo
Slytherin
Camilla
Ravenclaw
Cid
Ravenclaw
Olivia
Hufflepuff
Nathan
Hufflepuff
house
points
30 points
0 points
-10 points
50 points
Credits
& Sister sites


Wil je buttons ruilen? Stuur dan een PM met jou button en de link van je forum naar Nyx. Jou button zal tussen onze buttons komen te staan met een link naar jou site. In ruil hiervoor verwachten wij ook dat onze button op jou site komt te staan.
---------------
Expecto Patronum staat onder leiding van het team, de layout is gemaakt door Nyx Xiaoyu. Harry Potter zelf behoort toe aan J.K Rowling. Karakters en dergelijke dienen niet zonder toestemming gebruikt te worden. Alle afbeeldingen die gebruikt zijn op dit forum behoren toe aan hun rechtmatige eigenaren. De punten tellers komen van Savage Themes op tumblr.

Nieuw onderwerp plaatsenReageren Deel|

Mia River

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
avatar
RavenclawRavenclaw

Aantal berichten : 56
IC posts : 10

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 16
Partner: -

BerichtOnderwerp: Mia River ma sep 26, 2016 10:59 pm

mia river
personal
mia kan wel eens het makkelijkste persoon zijn om mee om te gaan. Ze probeert altijd het beste over iedereen te denken en hoeft geen moeite te doen om een gesprek vloeiend te houden, omdat ze de gewoonte heeft veel te babbelen. Ook heeft ze oprechte interesse in haar medemens, mede door haar nieuwsgierigheid, waardoor ze veel vragen stelt en zo veel te weten komt over anderen. Wanneer enkele interesses gemeenschappelijk zijn, wordt iemand direct als vriend gezien en zal ze deze vaker meevragen naar vreemde activiteiten. Gezien haar zorg om haar studie zou je niet denken dat ze hier tijd voor heeft, maar ze is een verbazingwekkend snelle leerling waardoor ze veel vrije tijd heeft. Let wel dat een snelle leerling zijn niet meteen betekent dat ze alles flawless uitvoert… in tegendeel, zelfs…  Het was hierdoor echter geen verrassing dat ze in Ravenclaw werd ingedeeld.

Mia is 16 jaar oud en verjaart op 15 januari. Zij is 172 centimeter lang en heeft een slank, tenger lijf. Haar curves zijn er, maar… nauwelijks. Waar blijft die pubertijd nou toch? Maar ach. Gelukkig weet haar knappe koppie de aandacht van haar curve-less body te trekken, even als haar lange, perfect verzorgde haren. Haar sproeten zijn in de zomer beter te zien dan in de winter, al zal ze nooit een volledige sproetenkop zijn.
history
coming… someday.
magic
De staf van Mia is een 10” lange Dogwood Staff, met een Phoenix Feather. Dit wil, in combinatie met haar onhandigheid, er nogal eens voor zorgen dat haar magie een heel andere uitkomst heeft dan ze verwacht. Dit is echter enkel in lessen en wanneer ze probeert zichzelf te bewijzen. In hoge nood zou de staf haar dit nooit aandoen. … Althans, dat hoopt ze.

Alohomora: spreuk om gesloten ramen en deuren mee te openen.
Colloportus: sreuk om een deur te verzegelen. De spreuk gaat gepaard met een zuigend geluid.
Deprimo: blaast een gat in een muur of vloer.
Expulso: deze spreuk laat een voorwerp ontploffen. Ook wel bekend als Bombarda Maxima.
relationships
first last - relationship
first last - relationship
first last - relationship


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mia River
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag reacties plaatsen in dit subforum
 :: Welcome :: Game Related :: character introduction-
Nieuw onderwerp plaatsenReagerenGa naar: