IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
important
topics & links
Head
boys & girls

Chloe
Gryffindor
Fred
Gryffindor
Alison
Slytherin
Leo
Slytherin
Camilla
Ravenclaw
Cid
Ravenclaw
Olivia
Hufflepuff
Nathan
Hufflepuff
house
points
30 points
0 points
-10 points
50 points
Credits
& Sister sites


Wil je buttons ruilen? Stuur dan een PM met jou button en de link van je forum naar Nyx. Jou button zal tussen onze buttons komen te staan met een link naar jou site. In ruil hiervoor verwachten wij ook dat onze button op jou site komt te staan.
---------------
Expecto Patronum staat onder leiding van het team, de layout is gemaakt door Nyx Xiaoyu. Harry Potter zelf behoort toe aan J.K Rowling. Karakters en dergelijke dienen niet zonder toestemming gebruikt te worden. Alle afbeeldingen die gebruikt zijn op dit forum behoren toe aan hun rechtmatige eigenaren. De punten tellers komen van Savage Themes op tumblr.

Nieuw onderwerp plaatsenReageren Deel|

Purple light

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
avatar
RavenclawRavenclaw

Aantal berichten : 28
IC posts : 6

Hogwarts ID
Schooljaar: Fifth year
Leeftijd: 15 years old '
Partner: Not yet '

BerichtOnderwerp: Purple light ma sep 26, 2016 6:39 pm

YOU'RE A VICTIM OF YOUR OWN MIND
art in a frame, is like an eagle in a birdcage
Een vijftien jarige jongen snuffelde tussen de boeken. Zijn gehandschoende handen vlogen over de kaften. Hij koos een boek niet bij de uitleg, de titel of de kaft, maar op gevoel. Zijn vingers streken over een geribbelde kaft met van onder een beetje vacht. Dat boek moest hij hebben. Hij pakte het vast en stak het onder zijn arm. Lennart was snel. Hij zat dan al voordat je hem zag vertrekken. Hij sloeg het boek open. 'Alle soorten beesies met vacht' stond er op de pagina. Een kat liep in en uit de eerste pagina. Hij legde de volgende pagina open en las zoals altijd de index door. Het bracht regelmaat in zijn leven en dat was wat hij hard nodig had. Toen hij iets leuks had gevonden sloeg hij het boek open op die pagina. 'Weerwolven en al hun soorten vacht'. Niet slecht. Hij keek eerst naar de prentjes. Er bestonden zelfs Weerwolven met schapenvacht. Hij grinnikte, een wolf in schapenvacht. Na de fascinerende prentjes te bekeken hebben begon hij te lezen.


Tag: Romeo & Open


lennart ' drieu
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
SlytherinSlytherin

Aantal berichten : 402
IC posts : 187

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 17
Partner: bad idea

BerichtOnderwerp: Re: Purple light ma sep 26, 2016 9:30 pmThe world is a funeral

a room of ghostsMet een stapeltje perkamenten in zijn hand liep de Slytherin jongen door de gangen. Hij was bezig met huiswerk -natuurlijk- maar hij was op een paar problemen gestuikt toen hij bij een bepaald onderwerp kwam. Het zou simpel moeten zijn, aangezien de leerstof een deel gebaseerd was op de stof van het zesde.. Maar dat was het hem net, hij moest dat onderdeel vast gemist hebben omdat hij naar huis was gegaan, want het zei hem werkelijk niks. Dus was hij onderweg naar de bibliotheek, op zoek naar een boek dat hem misschien zou kunnen helpen. In gedachten verzonken liep hij verder, was zich daarom niet bewust van het feit dat hij ineens ingehaald werd door een grote, witte uil. Die griste de perkamenten van tussen zijn handen en vloog er mee weg. What the..? Romeo begon de uil achterna te rennen, vroeg zich ondertussen af wie deze ziekelijke grap met hem uit haalde. Iemand kwam net de bib uit, waardoor de uil naar binnen vloog door de open deur. Nahijgend liep hij het lokaal in, maar het dier was natuurlijk nergens meer te zien.. Hij keerde zich naar de dichtstbijzijnde tafel bij de deur en sprak een jongen aan die aan het lezen was in een of ander boek. ”Hé, heb jij toevallig een witte uil zien langsvliegen?” Vroeg hij, misschien iets botter dan hij had willen klinken, maar zijn humeur was nu ook niet opperbest te noemen.Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Purple light
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag reacties plaatsen in dit subforum
 :: In game :: Hogwarts :: library-
Nieuw onderwerp plaatsenReagerenGa naar: