IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
important
topics & links
Head
boys & girls

Chloe
Gryffindor
Fred
Gryffindor
Alison
Slytherin
Leo
Slytherin
Camilla
Ravenclaw
Cid
Ravenclaw
Olivia
Hufflepuff
Nathan
Hufflepuff
house
points
30 points
0 points
-10 points
50 points
Credits
& Sister sites


Wil je buttons ruilen? Stuur dan een PM met jou button en de link van je forum naar Nyx. Jou button zal tussen onze buttons komen te staan met een link naar jou site. In ruil hiervoor verwachten wij ook dat onze button op jou site komt te staan.
---------------
Expecto Patronum staat onder leiding van het team, de layout is gemaakt door Nyx Xiaoyu. Harry Potter zelf behoort toe aan J.K Rowling. Karakters en dergelijke dienen niet zonder toestemming gebruikt te worden. Alle afbeeldingen die gebruikt zijn op dit forum behoren toe aan hun rechtmatige eigenaren. De punten tellers komen van Savage Themes op tumblr.

Nieuw onderwerp plaatsenReageren Deel|

Rudolf Abernathy

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
avatar
GryffindorGryffindor

Aantal berichten : 21
IC posts : 3

Hogwarts ID
Schooljaar: Fifth year
Leeftijd: 15
Partner:

BerichtOnderwerp: Rudolf Abernathy zo sep 25, 2016 10:58 pm


does the Tooth Fairy work on Mondays?

A L G E M E E N
Naam: Rudolf Abernathy
Bijnaam: Red (omdat zijn hoofd nogal snel rood wordt als hij zich schaamt. Daarbij is hij allergisch voor huisstofmuit waardoor zijn neus eigenlijk 24/7 rood ziet, want een kasteel kan moeilijk elke dag helemaal gepoetst worden.)
Leeftijd: 15
Geslacht: Mannelijk
Afkomst: Wellington, Nieuw-Zeeland (verhuist naar Londen op tien-jarige leeftijd, de dag nadat zijn moeder stierf)
Gekende talen: Engels
Bloedstatus: Pureblood
Seksuele oriëntatie: aseksueel
Huisdier: Snoopy, traditioneel Siamese kater

U I T E R L I J K
Eerste indruk: Hem gewoon zien is al genoeg om te weten dat er iets mis met hem is. Rudolf is een schichtige jongeman, iemand die meestal met zijn hoofd naar beneden gebogen rondloopt. Gewoon op zijn schouder tikken, kan al een schrikreactie uitlokken en negen kansen van de tien zouden er op dat moment ook tranen in zijn ogen opwellen omdat je hem hebt laten schrikken. Je hoeft eigenlijk geen genie zijn om te weten dat hij mentaal niet honderd procent in orde is en dat vermoedde zal alleen maar bevestigd worden als je hem voor een langere tijd in het oog houdt.

Haarkleur: Zwart
Oogkleur: Bruin
Lengte: 1.85m
Lichaamsbouw: Mager. Hij is het typische voorbeeld van slungelig en mager, iemand die eigenlijk constant over zijn eigen voeten struikelt omdat hij zijn lengte niet gewoon is.
Piercing/tattoo: none
Littekens:  Doordat hij nogal veel op zijn gezicht valt, heeft hij best veel littekens ter hoogte van zijn knieën en ellebogen.

I N N E R L I J K
Likes: lolly’s (van die grote met veel kleurtjes), grote teddyberen, zijn kat
Dislikes: Veel lawaai, gemene mensen, vuur
Karakter: Mentaal gezien is Rudolf een kind van vier. Enerzijds omdat zijn moeder altijd over beschermd was en hem nooit zijn gang heeft laten gaan en anderzijds omdat hij haar heeft zien sterven en zijn geest dat gewoon niet aankon. Op die bewuste dag heeft zijn geest zich als het ware ‘gereset’ waardoor hij zich de dag van vandaag nog altijd als een kind van vier gedraagt. Hij heeft geen idee wat het woord ‘liefde’ inhoudt en hij weet zo weinig van de wereld dat je bijna zou gaan janken. Net als een kind, ziet hij alles zwart-wit. Iemand is goed of slecht, er is geen tussenin. Mensen moeten echter niet veel moeite doen om een goede eerste indruk te maken. Ben je eerst erg gemeen tegen hem en heb je daar spijt van? Geen nood. De volgende keer dat hij je ziet gaat hij zich misschien letterlijk achter iets of iemand verbergen, maar geef hem een lolly of iets anders lekkers en je hebt meteen zijn vertrouwen terug. De jongen is vreselijk naïef en kan erg makkelijk gemanipuleerd worden. Het kan zijn dat hij soms wat twijfelt als mensen hem dingen vragen, maar verzin er een leuk verhaal rond en zeg dat hij je echt echt echt een plezier zou doen als hij iets doet, dan doet hij het negen kansen van de tien wel gewoon.

Mensen moeten hem echter niet onderschatten. Hij is mentaal gezien wel een kind van vier, maar dat wil niet zeggen dat hij altijd dat lieve, fluffy joch is. Hij is het soort kind dat graag op onderzoek uitgaat. Als hij een dood dier ziet liggen, zal hij bijvoorbeeld altijd een stok pakken om erin te poken en als het dan nog niet beweegt, komt hij nog dichterbij en durft hij er zelfs met zijn handen aan te komen. Het is nu niet zo dat hij de vleugels van een vlinder zou rukken of iets dergelijks, maar zo’n dingen maken hem gewoon vreselijk nieuwsgierig. Naast nieuwsgierig, is hij ook een heel koppig iemand. Als je zegt dat hij iets niet kan, gaat hij waarschijnlijk blijven proberen totdat het a. lukt, b. hij zichzelf echt pijn doet, c. iemand hem verbiedt om nog eens te proberen. Dit zorgt er soms wel voor dat hij in gevaarlijke situaties terecht komt, maar dat heeft hij meestal pas door als het al te laat is.

Ga alsjeblieft niet tegen hem zeggen dat dingen als de kerstman en de tooth fairy niet bestaan, want dan heb je of een huilebalk aan je bene hangen of wordt er tegen je geschreeuwd dat je niet mag liegen.Hij kan erg ver gaan in zo’n dingen en het is al gebeurd dat iemand naar de ziekenzaal moest omdat hij die persoon bewerkt had met zijn vuisten. Op die momenten denkt hij gewoon niet meer logisch na en loopt hij gewoon head-first een gevecht in. Op die momenten merken mensen wel dat hij niet echt slaat als een kind van vier, maar meer als iemand van vijftien jaar oud. Fysiek is hij namelijk wel helemaal in orde en hij kan best hard slaan als hij wilt, al gebruikt hij meer zijn tanden om mensen te buiten of zou hij sneller aan iemands haar trekken dan dat hij echt zijn vuisten gebruikt.

G E S C H I E D E N I S

### words
blabla
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rudolf Abernathy
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag reacties plaatsen in dit subforum
 :: Welcome :: Game Related :: character introduction-
Nieuw onderwerp plaatsenReagerenGa naar: