IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
important
topics & links
Head
boys & girls

Chloe
Gryffindor
Fred
Gryffindor
Alison
Slytherin
Leo
Slytherin
Camilla
Ravenclaw
Cid
Ravenclaw
Olivia
Hufflepuff
Nathan
Hufflepuff
house
points
30 points
0 points
-10 points
50 points
Credits
& Sister sites


Wil je buttons ruilen? Stuur dan een PM met jou button en de link van je forum naar Nyx. Jou button zal tussen onze buttons komen te staan met een link naar jou site. In ruil hiervoor verwachten wij ook dat onze button op jou site komt te staan.
---------------
Expecto Patronum staat onder leiding van het team, de layout is gemaakt door Nyx Xiaoyu. Harry Potter zelf behoort toe aan J.K Rowling. Karakters en dergelijke dienen niet zonder toestemming gebruikt te worden. Alle afbeeldingen die gebruikt zijn op dit forum behoren toe aan hun rechtmatige eigenaren. De punten tellers komen van Savage Themes op tumblr.

Nieuw onderwerp plaatsenReageren Deel|

Mason Stark

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
avatar
GryffindorGryffindor

Aantal berichten : 167
IC posts : 39

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 17 Year
Partner: I'll save my red rose for the perfect one

BerichtOnderwerp: Mason Stark vr sep 23, 2016 5:32 pm

A L G E M E E N
Naam: Mason Bijnaam: Mase
Achternaam: Stark
Leeftijd: 17 Jaar
Verjaardag: 11 September
Bloedstatus: Muggleborn
Seksuele oriëntatie: Secret
Huisdier: Nico de donkerbruine maine coon met zwarte, cyperse markeringen. Nico heeft helder groene ogen en is overduidelijk een grote maine coon. Een echte kater.

U I T E R L I J K
Als je Mason ziet lopen, zie je een nette, vriendelijke jongen. Zijn haar is netjes verzorgd, zelfs wanneer hij er niks aan gedaan heeft. Bij hem zal je eerder denken dat hij bij Hufflepuff thuis hoort, maar nee hoor, hij draagt toch echt de outfit van Gryffindor. Altijd netjes onderhouden en zonder stofjes of kattenharen. Mason komt vriendelijk en een tikkeltje onzeker over, zijn houding is een beetje stuntelig, vooral wanneer hij extra nerveus is. Bij mensen waar hij zich goed bij voelt, is hij echter het zonnetje in huis. Lachen, druk en enorm enthousiast. Wanneer Mason echter zijn mond open trekt kan je beeld wat van hem veranderen, je ziet een echte homo, zeg maar. Zijn stem is wat "verwijfd" zoals ze dan noemen, of "nichterig". Wat hij is, wat dat betreft, is echter nog niet duidelijk.

Haarkleur: Zwart
Huidkleur: Blank
Oogkleur: Donkerbruin
Lengte: 1.76
Lichaamsbouw: Mason is een slanke jongen en heeft ook een echte slanke bouw. Hij is niet enorm gespierd en heeft zelfs best wel opvallende taille voor een jongen. Zij armen zijn ook wat aan de minder gespierde kant, al wilt dat niet zeggen dat hij slap is.
Gezicht: Mason heeft mooie volle lippen, het gene wat ze puppy ogen noemen en volle, donkere wenkbrouwen. Hij heeft een lichte baardgroei, wat ook nooit meer dan licht zal worden.

I N N E R L I J K
Likes: Tekenen, creativiteit, toverkunst, eerste jaars, knuffels, vrienden, gezelligheid en feestjes.
Dislikes: Pesten, bevooroordeelde mensen.
Uitleg: Mason vind eigenlijk alles wel mooi. Hij vind het leven gewoon mooi. Hij is positief ingesteld en staat voor alles open. Waar hij zeker een hekel aan heeft zijn pestkoppen en bevooroordeelde mensen. Dit omdat hijzelf eigenlijk al vanaf dag één gepest wordt, omdat zijn stem wat nichterig is en hij totaal niet "mannelijk" overkomt.
Karakter: Zoals al eerder genoemd is, is Mason een positief ingestelde jongen. Ja, hij wordt gepest, maar daarmee bederft hij zijn leven niet. Hij probeert positief te blijven, hoe onzeker hij ook kan overkomen en hoe slecht hij ook voor zichzelf op kan komen. Hij is vriendelijk en behulpzaam en eigenlijk een echte vriend als anderen daar ook voor open staan. Hij kan heel grappig zijn, met zijn soms over enthousiaste karakter. Hij kan de grootste lach hebben, waar anderen al snel bij mee gaan lachen en hij heeft een aantal interessante hobby's waar hij anderen ook graag bij betrekt. Ook is Mason een echte doorzetter wat school betreft, maakt niet uit wat voor tegenslagen op zijn pad terecht komen. Al begrijpt hij soms niet waarom hij is ingedeeld bij Gryffindor door de sorteerhoed, dit zal wel één van de grootste redenen zijn. Mason is ook echt een luisterend oor en vind de verhalen van anderen al snel geweldig en leuk. Als je iemand nodig hebt die wel luistert, kom dan bij Mason.
Hobby's: Tekenen, schrijven en dichten. Ook vind hij zingen heel leuk, hoe vals het dan ook is, en is hij het soort persoon die een karaoke zou houden. Dansen vind hij ook enorm geweldig.

W.I.P.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mason Stark
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag reacties plaatsen in dit subforum
 :: Welcome :: Game Related :: character introduction-
Nieuw onderwerp plaatsenReagerenGa naar: