IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
important
topics & links
Head
boys & girls

Chloe
Gryffindor
Fred
Gryffindor
Alison
Slytherin
Leo
Slytherin
Camilla
Ravenclaw
Cid
Ravenclaw
Olivia
Hufflepuff
Nathan
Hufflepuff
house
points
30 points
0 points
-10 points
50 points
Credits
& Sister sites


Wil je buttons ruilen? Stuur dan een PM met jou button en de link van je forum naar Nyx. Jou button zal tussen onze buttons komen te staan met een link naar jou site. In ruil hiervoor verwachten wij ook dat onze button op jou site komt te staan.
---------------
Expecto Patronum staat onder leiding van het team, de layout is gemaakt door Nyx Xiaoyu. Harry Potter zelf behoort toe aan J.K Rowling. Karakters en dergelijke dienen niet zonder toestemming gebruikt te worden. Alle afbeeldingen die gebruikt zijn op dit forum behoren toe aan hun rechtmatige eigenaren. De punten tellers komen van Savage Themes op tumblr.

Nieuw onderwerp plaatsenReageren Deel|

Jisoo Park

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
avatar
New memberNew member

Aantal berichten : 7
IC posts : 0

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 16
Partner:

BerichtOnderwerp: Jisoo Park do sep 22, 2016 8:37 pm

Name: Jisoo Park
Gender: Female
Date of birth: 14 july 2000
Place of birth: Seoul, South-Korea
Sexuality: Straight
House: Hufflepuff
Blood status: Pure-blood


Uiterlijk:
Iets wat mensen natuurlijk meteen opvalt, is dat ze van Aziatische afkomst is. Dat zie je vooral aan de vorm van haar ogen. Verder is ze ook niet erg groot, namelijk 1,60 meter. Ze is normaal van bouw, met toch wel redelijk zichtbare rondingen. Klein, maar van gezond gewicht. Ze heeft donkerbruine ogen en donkerbruin, lang, golvend haar.

Haar kledingstijl is niets bijzonders. Ze draagt wat prettig zit en dat is (naast haar schoolgewaden natuurlijk) vaak een trui en spijkerbroek. Wat ze wel graag draagt, zijn oorbellen en ringen.


Innerlijk:
Jisoo is een meisje dat houdt van het leven. Dat betekent niet dat ze dag in en dag uit vrolijk is, maar toch heeft ze haar hele leven geprobeerd optimistisch te denken. Iets wat ook lang niet altijd lukt, maar wat ze echter niet wil toegeven.

Jisoo is netjes en goed gemanierd opgevoed. Haar ouders zijn allebei van Koreaanse afkomst en respect in Zuid-Korea is erg belangrijk. Ze is erg zorgzaam, iets wat altijd goed van pas is gekomen binnen haar gezin. Haar moeder is namelijk al jarenlang ziek en Jisoo is altijd degene geweest die voor haar heeft gezorgd. Echter gaat het de laatste jaren steeds slechter met haar moeder en nu Jisoo ook nog eens bijna het hele jaar op Hogwarts zit, voelt zij zich daar vaak schuldig en bezorgd over. Want zich zorgen maken doet ze elke dag. Vaak al om de kleinste alledaagse dingetjes. Toch geeft ze niet toe aan de angst haar moeder kwijt te raken. Ze is er zeker van dat haar moeder beter wordt. Toch zal ze ooit moeten leren om de situatie te accepteren.

Ze doet altijd fanatiek mee aan spellen, maar zorgt er wel altijd voor dat alles eerlijk en volgens de regels verloopt. Tegen vals spelen kan ze niet, maar toch zal ze er nooit iets van zeggen. Gewoon, omdat ze probeert iedereen te vriend te houden. Vriendschap vindt ze namelijk erg belangrijk, eigenlijk één van de belangrijkste dingen in het leven. Ze is ook niet alleen loyaal aan haar familie, maar ook aan haar vrienden en iedereen met wie ze het goed kan vinden.

Waar Jisoo ooit wel mee heeft gezeten, is dat haar oudere zus in Gryffindor zat tijdens haar schooljaren. Jisoo ziet haar zus als haar voorbeeld en baalde er vroeger van dat ze niet zo moedig en gedurfd was als haar zus. Nu heeft ze nog steeds wel eens dat ze graag wat dapperder zou willen zijn, maar ze ziet in ieder geval in dat ook zijzelf sterke kanten heeft.

Ondanks dat Jisoo 16 jaar oud is, heeft ze nooit de behoefte gehad om bezig te zijn met de liefde. Ze is erg naïef en onschuldig. Ze houdt van haar vrienden en familie en ze heeft altijd gevonden dat dat genoeg was. Maar nu steeds meer andere leerlingen van haar leeftijd er wél iets mee doen, begint ze wel steeds nieuwsgieriger te worden...

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jisoo Park
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag reacties plaatsen in dit subforum
 :: Welcome :: Game Related :: character introduction-
Nieuw onderwerp plaatsenReagerenGa naar: