IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
important
topics & links
Head
boys & girls

Chloe
Gryffindor
Fred
Gryffindor
Alison
Slytherin
Leo
Slytherin
Camilla
Ravenclaw
Cid
Ravenclaw
Olivia
Hufflepuff
Nathan
Hufflepuff
house
points
30 points
0 points
-10 points
50 points
Credits
& Sister sites


Wil je buttons ruilen? Stuur dan een PM met jou button en de link van je forum naar Nyx. Jou button zal tussen onze buttons komen te staan met een link naar jou site. In ruil hiervoor verwachten wij ook dat onze button op jou site komt te staan.
---------------
Expecto Patronum staat onder leiding van het team, de layout is gemaakt door Nyx Xiaoyu. Harry Potter zelf behoort toe aan J.K Rowling. Karakters en dergelijke dienen niet zonder toestemming gebruikt te worden. Alle afbeeldingen die gebruikt zijn op dit forum behoren toe aan hun rechtmatige eigenaren. De punten tellers komen van Savage Themes op tumblr.

Nieuw onderwerp plaatsenReageren Deel|

Nyxeria Xiaoyu

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
avatar
quidditch captainquidditch captain

Aantal berichten : 616
IC posts : 178

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 17 (17 sep) Virgo
Partner: We were moving mountains before we knew we could

BerichtOnderwerp: Nyxeria Xiaoyu za sep 17, 2016 8:11 pm


17
slytherin
captain
homosexual
tomboy
taken
Nyxeria Xiaoyu

General.

Name: Nyx(eria) Xiaoyu
Nickname: Nyx, Straathyena.
Age: 17
Siblings: Leo Xiaoyu
Sexuality: Homosexual
Zodiac sign: Virgo sun, Taurus moon.
MBTI type: INFJ
Birthday: 17 September
Relationship status: Taken

Outside.

Vele hebben vaak moeite met het zien van haar geslacht, gezien ze eigenlijk meer op een jongen lijkt dan op een meisje, zowel fysiek als in haar doen en laten. Ze heeft de lengte van 160cm en een gezond gewicht dat daarbij past. Haar lichaamstype is ook niet bepaald heel vrouwelijk. Ze heeft weinig borsten en small heupen. Buiten dat is haar buik licht gespierd van het vele trainen voor haar quidditch competities.

Inside.

Nyx is iemand die erom bekend staat maar al te graag de lessen op een subtiele manier te verstoren en lol te trappen wanneer mogelijk. Onbewust slooft ze zich graag uit. Ondanks haar rebelse eigenschappen is ze niet graag iemand die ruzies opzoekt, maar mocht iemand haar uitdagen deinst ze zeker niet terug voor een gevecht. Buiten dat is ze erg loyaal aan degene dichtbij haar, bijvoorbeeld haar broer Leo en vriendin Alison.  
Zij die echt dichtbij haar staan zullen een andere kant van haar leren kennen. Ondanks dat ze echt een van de meest chille personen is die je kunt tegenkomen heeft ook zij een grens. Deze grens verschilt per situatie, maar mocht je deze overschrijden is er vrijwel altijd geen weg terug meer naar haar vertrouwen.

history.

Nyx is samen met haar jongere broertje Leo opgegroeid in een gezin dat zo z'n eigen probleempjes had. Hun moeder was een westerse vrouw met de naam Amanda. Een harde werkster was ze, iemand die zich niet zo bezighield met emoties en dergelijke. Zolang je succesvol was was je gelukkig, niet anders. Hun vader, Sean van Aziatische afkomst, was een wat meer nuchter persoon. Hard werken was belangrijk zolang het niet ten koste ging van je geluk. Hard werken voor iets wat minder succesvol was maar toch je passie vond hij ook prima. Dit is iets wat soms best botste in hun relatie, vooral toen Nyx op jonge leeftijd al last kreeg van een 'identiteitscrisis'. Haar moeder vond het prachtig hoe haar dochter het Aziatische uiterlijk van hun vader had gekregen. Lange, donkerbruine lokken en een tenger lichaampje. Amanda hees haar altijd in de mooiste jurkjes en outfits, tot Nyx zich hier niet meer goed bij voelde. De kleding die de jongens droegen sprak haar meer aan, en op een goeie dag pakte ze de schaar en knipte ze de lange lokken waar haar moeder zo trots op was af. Ze was toen tien jaar oud.
Haar moeder was niet blij met het feit dat haar tien jarige meisje nu vaker rondliep in jongens kleren die haar vader voor haar kocht. Hij zag zijn dochter liever zo dan ongelukkig, al was Amanda het hier totaal niet mee eens. Op haar elfde kreeg ze haar Hogwarts brief. Het feit dat ze aangenomen was op deze school maakte de situatie in Amanda's ogen al iets acceptabeler, maar nog steeds was ze niet te spreken over haar dochter. Hogwarts was echter de plek waar ze zich volledig geaccepteerd voelde. Nyx was de persoon waar iedereen eigenlijk wel mee op kon schieten. Echt super goede en veel vrienden had ze niet, maar ze had Leo. Er was één iemand waar ze het niet mee kon vinden; haar roommate Alison Winter die in de eerste instantie de indruk had achter gelaten dat ze het idee had met een jongen op de kamer zijn ingedeeld.
Haar jaren op Hogwarts waren geweldig. De eerste, tweede, derde en vierde klas jaren waren een beetje experimenteel. Al heel snel was ze erachter gekomen dat haar interesse bij meisjes lag. Van jongens moest ze op dat gebied niets weten. Ze heeft enkele meisjes op de school gedate, maar voor de meeste bleek ze maar een 'experiment' te zijn. Die gingen er later toch liever vandoor met een jongen, iets wat haar erg kwetste. De vakanties die ze thuis doorbracht waren minder gezellig. Ze had haar ouders proberen te vertellen over het feit hoe ze dacht over het lichaam waar ze niet helemaal in thuis hoorde en het feit dat ze op meisjes viel. Haar vader had hier bijzonder rustig op gereageerd, maar in de ogen van haar moeder was ze verpest. Ze verafschuwde haar 'dochter', en bracht haar naam nooit omhoog in conversaties met anderen. Nee, ze had geen dochter meer, alleen een zoon. Als mensen haar vroegen hoeveel kinderen ze had zou het antwoord 'één' zijn geweest. Nyx deed alsof het haar allemaal niet zoveel deed, maar natuurlijk heeft dit voor enige emotionele schade gezorgd. Gelukkig waren haar vader en broertje er altijd om haar op te vangen, vandaar dat ze zo beschermend is als het om Leo draait.
Na een tijd heeft ze de struggle met haar geslacht achter zich gelaten. Gezien ze op school gewoon het jongens uniform mocht dragen en iedereen haar prima accepteerde met kort haar deed het haar ook niet zo veel meer. Ze vond het lichaam waar ze in geboren was eigenlijk wel prima. Wel draagt ze nog altijd een chest-binder, puur omdat ze zich zo meer comfortabel voelt in haar kleding. Op slechtere dagen zit ze nog wel eens met dit probleem, maar dat is dan meer gewoon gepieker. Depressief is ze nooit echt geweest. Niet om deze problemen noch om haar ouders/thuissituatie. Haar ouders hoefde ze enkel onder ogen te komen in vakanties, terwijl ze de rest van haar dagen gewoon op school kan spenderen.

trivia.

- Haar favoriete hobby naast quidditch is dansen. Hier is ze buiten school veel mee bezig.

- Haar jongere broertje Leo betekend heel veel voor haar. Ze kan 'm soms wel achter het behang plakken, maar mocht er iemand ooit de intentie hebben hem kwaad te doen zul je eerst de oudere Xiaoyu op je dak krijgen.

- Door de manier hoe haar moeder haar behandelde heeft Nyx een hechtings probleem. Ondanks dat ze heel sociaal is houdt ze de meeste vriendschappen zeer oppervlakkig.

- Haar gender identiteitscrisis is nooit écht over gegaan, al laat ze het lijken van wel. Ze heeft inmiddels vrede met het feit dat ze als meisje geboren is, maar vraagt zich soms nog wel eens af of dat een foutje was van moeder natuur.

- Nyx draagt het jongens schooluniform/quidditch tenue.

- Als het op Alison aankomt is ze heel snel jaloers. Niet omdat ze Alison niet vertrouwd, maar meer omdat de angst van het 'maar zijn van een experiment' dan weer naar boven komt, gezien Alison nog al populair is bij het mannelijke geslacht.

- Nyx heeft een tattoo sleeve op een van haar armen. Qua tattoos is ze nogal impulsief. Als ze iets cool vindt neemt ze het. Ze heeft onder andere Leo's naam op haar pols, Alison's naam ergens op haar onderarm en een gemixt gendersymbool op haar heup dat deels staat voor haar vriendschap met Laila.

- In de vakanties geeft ze dansles aan een groep probleemjongeren. Ze gelooft erin dat dans een beter medicijn is dan troep als antidepressiva en die rommel.

relationships.


acquaintance Δ okay Δ friends Δ close Δ love Δ family
dislike Δ hatred

» Alison Winter
» Leo Xiaoyu
» Luna Dalton
» Alex King
» Charlie Dalton
» Laila Ryder
» Evan Castle
» Flynn Rider
» David Benner
» Camilla Rizal
» Stiles Stilinski
» Nathan Bryn
» Jace Carter
» Catherine McMahon
» Frerin Cheshire
» Wiske Duquesne
» Ash Jefferson
» Romeo Haris
» Zahorchak Solarz
» Olivia Romano

topics.


Δ on-going
» Nox
» Ayy lmao
» It's over
» You cannot hide from your friends

Δ classes/events
» Quidditch training
» Transfiguration
» Quidditch after party
» Potions

Δ finished
» Reunited
» Spell gone really f/cking wrong
» Need to feel needed
» Love u
» #justgirlythings
» Farewell
» On my own
» Lost in thoughts all alone
» 4 walls
» No bridges left to burn
» If you're still bleeding, you're the lucky ones
» I'd probably still adore you with your hands around my neck

Δ dead
» Anything hurts less than the quiet
» Just for a bit
» Ignis


Walking gets too boring when you learn how to fly
ABOUTTHEMEbabe
"Cute, hero, reddende engel, jezus zelve, de volwassene in de relatie, mijn grote voorbeeld." - CATO 2K16

☆:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nyxeria Xiaoyu
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag reacties plaatsen in dit subforum
 :: Welcome :: Game Related :: character introduction-
Nieuw onderwerp plaatsenReagerenGa naar: