IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
important
topics & links
Head
boys & girls

Chloe
Gryffindor
Fred
Gryffindor
Alison
Slytherin
Leo
Slytherin
Camilla
Ravenclaw
Cid
Ravenclaw
Olivia
Hufflepuff
Nathan
Hufflepuff
house
points
30 points
0 points
-10 points
50 points
Credits
& Sister sites


Wil je buttons ruilen? Stuur dan een PM met jou button en de link van je forum naar Nyx. Jou button zal tussen onze buttons komen te staan met een link naar jou site. In ruil hiervoor verwachten wij ook dat onze button op jou site komt te staan.
---------------
Expecto Patronum staat onder leiding van het team, de layout is gemaakt door Nyx Xiaoyu. Harry Potter zelf behoort toe aan J.K Rowling. Karakters en dergelijke dienen niet zonder toestemming gebruikt te worden. Alle afbeeldingen die gebruikt zijn op dit forum behoren toe aan hun rechtmatige eigenaren. De punten tellers komen van Savage Themes op tumblr.

Nieuw onderwerp plaatsenReageren Deel|

Lilith Morris

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
avatar
RavenclawRavenclaw

Aantal berichten : 32
IC posts : 17

Hogwarts ID
Schooljaar: First year
Leeftijd: 11
Partner: forever alone :p

BerichtOnderwerp: Lilith Morris za sep 17, 2016 12:16 pm

Wisdom begins with WonderName: Lilith Morris
Gender: Female
Age: 11
Nickname: Butterfly
Sexuality: Pan/Ace
Partner: Nope~
House: Ravenclaw
Parents: nope~
Brothers/Sisters: Eavanna (zus)
Wand: Cedar, Phoenix feather, 10 ¾, Unbending
Birthday: 9-jan
Bloodstatus: Muggleborn
Patronus (would be): Een Vlinder of een Mot
Born In: Dublin, IerlandUiterlijk: 
Lilith heeft een donkere huid en donkerbruin gekruld haar. Meestal draagt ze haar haar los, maar op warme dagen zit het soms in een knotje bovenop haar hoofd. Ze heeft grote, nieuwsgierige, donkerbruine ogen die onder sterke wenkbrauwen staan. Meestal draagt ze natuurlijk haar Uniform, maar in de weekenden draagt ze graag lichte en losse jurken zoals Deze. Meestal loopt ze rond op blote voeten, maar mocht ze schoenen aan hebben dan zullen dit dansschoentjes zijn. 

 
Innerlijk: 
Lilith is een vrolijk meisje, en meestal siert een glimlach haar gezicht. Ze is dan wel een beetje dromerig, en zit vaak met haar neus in de boeken. Ze pikt snel dingen op, en ziet snel de tekenen als er iets fout is, maar ze pikt ook gewone dingen op en onthoud deze voor later. Dat laatste is dan ook de reden dat ze niet veel ziet in huiswerk, ze pikt het allemaal op in lessen. Daarnaast houd ze wel van verslagen schrijven, maar heeft ze een verschrikkelijk handschrift. Het liefst maakt ze haar werk op een rustige plek buiten, en dan het liefst een beetje hoog. Mocht je haar zoeken, waarschijnlijk zit ze ergens in een boom te lezen of haar werk te maken, maar ze probeert soms ook op daken te klimmen. Hoewel ze meestal een vrolijk en lichtelijk hyper meisje is, kan ze erg onzeker zijn. Ze heeft dan soms ook last van zogenaamde 'loops', het vastzitten in een gewoonte. Meestal is het iets kleins, zoals het steeds opnieuw tellen van de hoeken van een tafel, maar het kan ook zijn dat ze een uur haar handen staat te wassen omdat het niet 'goed' gaat. Meestal kan ze zichzelf en niet uithalen, en heeft ze iemand nodig die haar en 'uit' trekt. Gelukkig is meestal haar kat in de buurt, die haar afleid. Mocht ze niet in een boom of op een dak zitten, maar ze heeft niks te doen, dan zal ze op een stil plekje haar dansroutines aan het oefenen zijn. Hoewel ze zal doen alsof ze het niet ziet, als er iemand kijkt heeft ze dat door, en zal ze geen fouten durven maken. Naast deze dingen houd ze erg van tekenen, en is een een grote kans dat ze je zal tekenen als ze je een beetje mag (
Dit houd in dat ik misschien een tekening van je char zal maken).
 
History:
Geboren in Dublin, aan Adam en Moira Morris, het kleine zusje van Eavanna Morris. Allen Muggles. Als klein meisje had Lilith al een droom, ze wou een grote balletdanseres worden. Zodra ze vier werd, werd ze meteen ingeschreven voor danslessen, waar ze erg van genoot. Haar meest geliefde eigendommen zijn dan ook de Spitzen die ze kreeg na haar tiende verjaardag. Op Hogwarts blijft ze dan ook haar routines doen, zodat ze niks verleerd en ze kan blijven dansen. Toen haar brief kwam dacht ze eerst dat het een grap was, wat 'f course niet zo was. Haar ouders waren net zo trots als zij, hoewel ze haar natuurlijk missen.Likes:
- Dansen
- Tekenen
- Vrolijke personen
- Lezen
- Niet in problemen komen voor dingen die toch net over de streep gaan
- Hoogtes
- Nieuwe dingen leren
- Als mensen aan haar haar zitten
- Lachen
- Katten
- Vogels


Dislikes:
- Egoïstische
 mensen
- Loops
- Slecht presteren
- Beledigingen/anderen naar beneden halen
- Domme mensen
- Anderen laten schrikken


What do I think about you?: 
~dit komt later~Overig:

Voice

Mushi

Lilith Morris
♦.♦
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lilith Morris
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag reacties plaatsen in dit subforum
 :: Welcome :: Game Related :: character introduction-
Nieuw onderwerp plaatsenReagerenGa naar: